Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Κυκλοφορεί σε έκδοση με 2 δισκάκια την 1η Απριλίου. Θα παίξει επίσης και μία πολύ καλή προσφορά όπου αν αγοράσεις το Finding Nemo και άλλη μία ταινία της Pixar (Toy Story 1, Toy Story 2, A Bug's Life, Monsters Inc.) θα πληρώσεις μόλις € 5 παραπάνω... Περισσότερα εδώ >>> http://www.progressive.gr/dvd/dvd-cat.asp?action=browsecategory&category=Κινουμενα%20Σχεδια ΥΓ: Μεταφέρεται στο ορθό forum.
epote Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 teh stuff! phra nemo kai toy story xoris deyterh skepsh!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 @ epote: Θα σε συμβούλευα να μην βιαστείς. Το play.com έχει μια πολύ καλή έκδοση (και με ελληνικούς υπότιτλους παρακαλώ!) και των δύο Toy Story σε ένα πολύ ωραίο Box Set τριών δίσκων (ο τρίτος δίσκος με διάφορα extras). Τιμή £ 35 (δηλαδή 52 ευρώ περίπου), ποιότητα ήχου και εικόνας κορυφαία (το box set αναπαύεται στο ράφι μου, as we speak). ΥΓ: Εγώ πάω για Finding Nemo και A Bug's Life.
dim_b Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Ρε γαμώτο, αυτό το box set το έχω σε Region 1. Το θέλει κανείς γιά να πάρω το Ευρωπαϊκό; Εγώ λέω να πάρω το Monsters Inc. (που μου είχε ξεφύγει) γιά να ολοκληρώσω τη συλλογή της Pixar.
freelove Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 to nemo einai metaglotismeno i exei mono upotitlous??
dim_b Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Έχει ήχο σε Αγγλικά και Ελληνικά και βέβαια και Ελληνικούς υπότιτλους.
pseira Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Εγώ τσίμπησα Nemo και Monsters Inc. Πολύ καλή κίνηση της Disney/Pixar... Άντε τέτοια να γίνονται ώστε να μην αναγκαζόμαστε να περιμένουμε να βάλουν τα περιοδικά τις ταινίες που θέλουμε...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Ναι, επιτέλους μια καλή κίνηση από τις εταιρείες διανομής - που στο παρελθόν τόσο μας έχουν απογοητεύσει. Τσίμπησα (σε προπαραγγελία) Finding Nemo & A Bug's Life (το μόνο που μου έλειπε από την Pixar) ΥΓ: Πότε θα βγουν Se7en και Usual Suspects με ελληνικούς υπότιτλους και σε εκδόσεις εφάμιλλες των αγγλικών R2;
KaizerSoze Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 ΥΓ: Πότε θα βγουν Se7en και Usual Suspects με ελληνικούς υπότιτλους και σε εκδόσεις εφάμιλλες των αγγλικών R2; Pote-pote-pote-pote-pote!!!!! Etsi gia na xairomai egw pou exw tis 2 super ekdoseis apo Agglia me 17 lires synolo!!!
dim_b Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Αυτές μπορεί να τις έχει ο καθένας, αλλά αν είχαμε και Ελληνικούς υπότιτλους θα σε πείραζε; ΥΓ: Να προσθέσω και το Pulp Fiction στην παραπάνω λίστα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.