Προς το περιεχόμενο

Watt σε λάμπες LED

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα. Το αμάξι αυτή τη στιγμή φοράει λάμπες παλαιού  τύπου οχι led δηλαδή των 80w. 

Το φως είναι λίγο για τα μάτια μου. Παλιά είχα 100αρες έκαναν δουλειά αλλά ο ηλεκτρολόγος μου είπτε ότι καίνε τους καθρέφτες και να έπεφτα σε watt. Βασικά εγώ επέμεινα για 100αρες γιατί 20 χρόνια τώρα το αμάξι δεν έχει καμιά ζημιά στους κεθρέφτες αλλά τελικά μου έβαλε 80αρες γιατί δεν είχε.

Θέλω να πάω σε LED. Η απορία είναι τα watt είναι τα ίδια, μετράνε τα ίδια με τις παλιές ως προς το φως; Γιατί βλέπω κάτι 150αρια ευρώ  σε 100W led και δεν αξίζει για αμάξι 20ετιας τόσα πολλά λεφτά. 

Nissan Almera του 98 με H4 τύπος LED λάμπας. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια. :)

Δημοσ.

Κσλυτερα να μείνεις στο τύπο της λάμπας που προτείνει ο κατασκευαστής και για το οποίο είναι κατασκευασμένα τα φανάρια σου, δηλαδή σε αλογόνου και τα σωστά watt είναι 55 και όχι 80 ή 100.  Μπορεί ίσως εσύ να βλέπεις καλύτερα αλλά θα πρέπει σκέφτεσαι και το απέναντι σου που πέφτουν τα φώτα σου επάνω του. Αν θέλεις να βελτιώσεις τον φωτισμό σου κοίτα για λάμπες που που δίνουν πιο λευκό χρώμα και έχουν περισσότερα lumen όπως osram night breaker και άλλα παρόμοια. Άμα θες σωνει και καλά led θα πρέπει να τα πληρώσεις και το σκύλο χορτάτο και τη πίτα ολόκληρη δεν γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...