Προς το περιεχόμενο

Τα νέα μοντέλα iPhone 11 θα διατηρήσουν τη θύρα Lightning αλλά θα έχουν αναβαθμισμένη Taptic Engine

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάει το 3D touch ... Έδινε έναν αέρα ζωντάνιας στην συσκευή και βολεύει πολύ στο να κάνεις trackpad το πληκτρολόγιο από οποιοδήποτε σημείο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, azuli είπε

Haptic.

A combination of "tap" and "haptic feedback," taptic engine is a name Apple created for its technology that provides tactile sensations in the form of vibrations to users of Apple devices like the Apple Watch, iPhones, iPads, and MacBook laptops.

😊

15 ώρες πριν, azuli είπε

Haptic.

A combination of "tap" and "haptic feedback," taptic engine is a name Apple created for its technology that provides tactile sensations in the form of vibrations to users of Apple devices like the Apple Watch, iPhones, iPads, and MacBook laptops.

Αν πραγματικά βγάλουν το 3D Touch θα είναι μεγάλο drawback για τις συσκευές τους....

😊

1 ώρα πριν, axidousgr είπε

οποτε μια χαρα μένω με το Χ για άλλον ένα χρόνο !! ένα ταξιδάκι + με τα λεφτά που μας μένουν 

Εγω μαλλον θα το παρω ,το βαρεθηκα το Χ τοσο καιρο .

• Super Moderators
40 minutes ago, Fotis13 said:

Εγω μαλλον θα το παρω ,το βαρεθηκα το Χ τοσο καιρο .

Εγώ πάλι αν δεν γίνει κάτι συγκλονιστικό, με βλέπω να σπάω κάθε ρεκόρ και να μένω με το Χ για τρίτο χρόνο! Βαριέμαι... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εγώ πάλι αν δεν γίνει κάτι συγκλονιστικό, με βλέπω να σπάω κάθε ρεκόρ και να μένω με το Χ για τρίτο χρόνο! Βαριέμαι... 

Ναι εε?

Και εγω πρωτη φορα δεν ειμαι σιγουρος και τριτο χρονο δεν κρατησα ποτε συσκευη  χαχαχα .Παντα στα 2 το αλλαζα με εξαιρεση το Χ που το πηρα με το που βγηκε  και ας ειχα το προηγουμενο ενα χρονο .Κυριως με ενδιαφερει η μεγαλη οθονη του max  και το μονο μειονεκτημα που βρισκω απο την αρχη στο Χ .

Θα δουμε δεν κανω δηλωσεις απο τωρα ειμαι επιφυλακτικος .

Επεξ/σία από Fotis13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 25/07/2019 at 09:56, nikosjc said:

Και εγώ θεωρώ καλύτερη (πιο εύχρηστη) τη lightning. Επειδή η C είναι μεταλλική είναι πιο δύσκολο να "γλιστρίσει" στην υποδοχή. Πολλά βράδια στο μισοσκόταδο παιδεύομαι να κουμπώσω τη C στο ipad, άσε που νομίζω ότι το γρατζουνάω μέχρι να βρω την τρύπα, ενώ με την lightning λίγο δεξια, λίγο αριστερά και μπαίνει μόνη της.

...

Αφού είστε συνέχεια με τον φορτιστή στο χέρι 🤣 λογικό να βολεύει η lighting. 😋

joking

Επεξ/σία από NotAliki177

• Super Moderators
1 minute ago, NotAliki177 said:

Αφού είστε συνέχεια με τον φορτιστή στο χέρι 🤣 λογικό να βολεύει η lighting. 😋

Δεν άντεξες, την πέταξες... :p 

• Like 3

22 hours ago, geopel said:

😊

Αν πραγματικά βγάλουν το 3D Touch θα είναι μεγάλο drawback για τις συσκευές τους....

😊

ημουν σιγουρος οτι θα ξαναβαφτιζαν ενα συνηθισμενο feature για να το κανουν δικο τους.Πιο κλασσικη απλ πεθαινεις..

• Like 1

• Super Moderators
54 minutes ago, azuli said:

ημουν σιγουρος οτι θα ξαναβαφτιζαν ενα συνηθισμενο feature για να το κανουν δικο τους.Πιο κλασσικη απλ πεθαινεις..

Η ουσία όμως είναι πως μέχρι τώρα κανείς δεν κατάφερε να πετύχει την αίσθηση της δόνησης του haptic engine της Apple. Και πριν βιαστεί κάποιος να απαντήσει "σιγά μωρέ, ένα μοτεράκι είναι σαν όλα τα άλλα", καλό θα ήταν να το δοκιμάσει πρώτα στην πράξη. :) 

• Like 1

Ηθελα να ξερα. Πως φορτιζετε η μαλλον πως τραβατε το καλωδιο απο το κινητο οταν ειναι να το βγαλετε και λετε οτι σας σκιζονται τα καλωδια. Ποτε μα ποτε δεν μου εχει σκιστει καλωδιο γνησιο. Και  μαζι το παιρνω και παντα χρησιμοποιω το παλιο για να μην βγαλω το καινουργιο απο το κουτι. Τι να πω. Οσους ακουω να το λενε μενω εκπληκτος. Τι εχουμε εμεις; Το μαγικο χερι; 😂😂

Στις 24/7/2019 στις 11:59 ΜΜ, djdidi είπε

Για να τη λες εύχρηστη δεν έχεις δοκιμάσει την type C. Επίσης το original lightning καλώδιο έχει 35€. Αν κάνεις το λάθος και βάλεις μαιμου, απλά κλαις την μπαταρία σε 2 μήνες. Και για να τη λες ανθεκτική, μάλλον δε σου έχουν "σκιστει" αρκετά lightning καλώδια ακόμη. Δεν είναι δυνατόν καλώδιο που δεν βγαίνει από το σπίτι και είναι μονίμως στο ίδιο σημείο, μετά από 2 χρόνια να "σκιζεται". Προσωπικά έχω μόνιμα έναν φορτιστή στο σπίτι, έναν στο αμάξι και ένα στο power bank. 100€ μόνο για καλώδια. Ε όχι δα..

• Like 2

On Fri Jul 26 2019 at 13:10, billdanos said:

Η ουσία όμως είναι πως μέχρι τώρα κανείς δεν κατάφερε να πετύχει την αίσθηση της δόνησης του haptic engine της Apple. Και πριν βιαστεί κάποιος να απαντήσει "σιγά μωρέ, ένα μοτεράκι είναι σαν όλα τα άλλα", καλό θα ήταν να το δοκιμάσει πρώτα στην πράξη. :) 

Και συ που το ξερεις?

Εχεις δοκιμασει το haptic σε ολα τα κινητα που κυκλοφορουν?

Οχι βεβαια

Οποτε αυτο που λες ειναι εντελως αυθαιρετο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...