Προς το περιεχόμενο

Τα νέα μοντέλα iPhone 11 θα διατηρήσουν τη θύρα Lightning αλλά θα έχουν αναβαθμισμένη Taptic Engine

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Πιθανως στα Iphone του 2020(που θα δουμε και iphone 5g)να μπει η θυρα Type C.

Μακάρι πραγματικά. Έχουν στοκ από lightning ports, δεν εξηγείται αλλιώς. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τα εγραψα σε άλλο νήμα... δεν νομίζω ότι η Apple θα βγάλει κάτι εξαιρετικά καινοτόμο πριν από Σεπ 2020 ή Σεπ 2021... Τότε μόνο θα ξανασκεφτώ να παρω iPhone....

Επεξ/σία από sotirisl

17 λεπτά πριν, djdidi είπε

Για να τη λες εύχρηστη δεν έχεις δοκιμάσει την type C. Επίσης το original lightning καλώδιο έχει 35€. Αν κάνεις το λάθος και βάλεις μαιμου, απλά κλαις την μπαταρία σε 2 μήνες. Και για να τη λες ανθεκτική, μάλλον δε σου έχουν "σκιστει" αρκετά lightning καλώδια ακόμη. Δεν είναι δυνατόν καλώδιο που δεν βγαίνει από το σπίτι και είναι μονίμως στο ίδιο σημείο, μετά από 2 χρόνια να "σκιζεται". Προσωπικά έχω μόνιμα έναν φορτιστή στο σπίτι, έναν στο αμάξι και ένα στο power bank. 100€ μόνο για καλώδια. Ε όχι δα..

Δεν το γνώριζες αυτό πριν πάρεις το iPhone;

• Like 2
  • Thanks 1

14 λεπτά πριν, djdidi είπε

Για να τη λες εύχρηστη δεν έχεις δοκιμάσει την type C. Επίσης το original lightning καλώδιο έχει 35€. Αν κάνεις το λάθος και βάλεις μαιμου, απλά κλαις την μπαταρία σε 2 μήνες. Και για να τη λες ανθεκτική, μάλλον δε σου έχουν "σκιστει" αρκετά lightning καλώδια ακόμη. Δεν είναι δυνατόν καλώδιο που δεν βγαίνει από το σπίτι και είναι μονίμως στο ίδιο σημείο, μετά από 2 χρόνια να "σκιζεται". Προσωπικά έχω μόνιμα έναν φορτιστή στο σπίτι, έναν στο αμάξι και ένα στο power bank. 100€ μόνο για καλώδια. Ε όχι δα..

Δοκίμασα , προτιμώ τη lighting. Για τα υπόλοιπα που λες έτσι φοβόμουν και εγώ στη αρχή και έπαιρνα αυθεντικά . 

Πλέον μια χαρά είναι οι κινεζιές και τα lighting2usb περιφερειακά δεν μπλοκάρονται ....

• Thanks 1

29 λεπτά πριν, djdidi είπε

προσωπικα εχω το ιδιο καλωδιο απο το iphone 6 και ακομα ειναι σαν καινουριο δν ξερω πραγματικα πως τα σκιζετε. το μονο που μοθ χαλασε πρι 2 βδομαδες ειναι τα ακουστικα του 7plus γτ δεν μπαινει καλα μεσα στην τσεπη και τσακιζει στην ακρη

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, korakios είπε

Σίγουρα αναγκάζει το χρήστη για έξτρα αγορές αλλά σαν θύρα παραμένει για μένα η πιο εύχρηστη και ανθεκτική .

Από ποιά άποψη είναι πιο εύχρηστη και ανθεκτική η lightning από το USB-C;

Επεξ/σία από liberostelios
  • Like 7
  • Thanks 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, pikaros είπε

προσωπικα εχω το ιδιο καλωδιο απο το iphone 6 και ακομα ειναι σαν καινουριο δν ξερω πραγματικα πως τα σκιζετε. το μονο που μοθ χαλασε πρι 2 βδομαδες ειναι τα ακουστικα του 7plus γτ δεν μπαινει καλα μεσα στην τσεπη και τσακιζει στην ακρη

απίστευτο και όμως αληθινό έχω το ίδιο καλώδιο απο το iphone 3g  έχει σχιστεί λίγο αλλά το έχω βάλει ταινία , βέβαια δέν το χρησιμοποιώ πλέον είναι στο συρτάρι και το είχα σαν ipod

Επεξ/σία από ethereum

Δεν είναι τρομερές προσθήκες από ότι φαίνεται, μάλιστα δεν ξέρουμε και τι θα γίνει με το Face ID ή και αν θα ενσωματωθεί το Touch ID στην οθόνη. Μάλλον θα μείνω με το refurbished 7 αν και θα ήθελα esim.

Όταν η Apple παρέχει το δικαίωμα σε τρίτους κατασκευαστές να παράγουν lightning καλώδια ταυτόχρονα αναλαμβάνει και την υποχρέωση να διατηρήσει τα lightning ports για ένα Χ χρονικό διάστημα. Για αυτό και όλες οι συσκευές της έχουν type c πλην του iphone.  Ναι βγάζει χρήματα από τα δικαιώματα που παρέχει αλλά ίσως κάπου να εγκλωβίστηκε σε αυτά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, korakios είπε

Από άποψη βάλε βγάλε το βύσμα και λιγότερα pins 

Δυστυχώς για τους περισσότερους χρήστες iPhones αυτό σημαίνει ταλαιπωρία, καθώς δεν μπορούν να συνδέσουν τους νεότερους MacBooks (αν δεν κάνω λάθος και τα νέα iPads) στα iPhones χωρίς βύσμα (dongle) δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν Android φορτιστές ενώ το lightning είναι και απαρχαιωμένο όσον αφορά τις ταχύτητες φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων. Και τα περισσότερα pins του USB C βέβαια αποτελούν μια τεράστια ταλαιπωρία με τους χρήστες του Android να υφίστανται αυτό το Σισίφειο έργο αγόγγυστα. Σκεπτόμενη την οδύνη των pins που πρέπει να υποφέρεις, κι όχι τα χρήματα, η ψυχοπονιάρα Apple προσπαθεί να ξεζουμίσει το αρχαίο lightning port όσο δυνατόν περισσότερο. Σε κανά δυο χρόνια βλέπω και λαοθάλασσες να διαδηλώνουν δηλαδή για την απώλεια της σούπερ θύρας. Apple που σας χρειάζεται και σάς αξίζει σε ορισμένους.

Επεξ/σία από panathatube

Επισκέπτης
3 ώρες πριν, gianniskks είπε

Όταν η Apple παρέχει το δικαίωμα σε τρίτους κατασκευαστές να παράγουν lightning καλώδια ταυτόχρονα αναλαμβάνει και την υποχρέωση να διατηρήσει τα lightning ports για ένα Χ χρονικό διάστημα. Για αυτό και όλες οι συσκευές της έχουν type c πλην του iphone.  Ναι βγάζει χρήματα από τα δικαιώματα που παρέχει αλλά ίσως κάπου να εγκλωβίστηκε σε αυτά. 

Milking the cash-cow λέγεται! Καμία υποχρέωση προς τρίτους δεν έχει. Οπότε θέλει το καταργεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...