DYEL Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, μπρι είπε φιλε το ιδιο και εμενα ακριβως αυτο...κλεβουν λεφτα να ξες...και σ λενε αν δεν επικοινωνησες μαζι μας μετα απο 40 μερες δεν σας δινουμε πισω τα λεφτα...και εμενα εδω και 2 μηνες απο πολωνια ακομα ερχεται και καλα Νομιζω πρεπει να φανε μαζικα email μπας και καταλαβουν οτι η DPD ειναι για τα μπαζα. Μπες στο myprotein.com και μιλα στο live chat μονο ετσι θα βγαλεις ακρη. Εγω αν δεν ξαναβαλουν την 5κιλη whey με γευση στα 50 ευρω,και αυτο οταν χρειαστω, δεν προκειτε να ξαναπαρω τιποτα. 1
christosx13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ειναι απατεωνες ολκης προσοχη. Εγω εκανα παραγγελια 4 Χ 2,5 κιλα μια φυτικη πρωτεινη τωρα Νοεμβριο του 2023. Παρελαβα κανονικα μεσα Νοεμβριου και πολυ γρηγορα εντος 1 βδομαδας και ημουν σιγουρος οτι θα βγαλω κανα χρονο αλλα ολες οι σακουλες ειναι best before 01/2024 χωρις να εχουν σημειωση στο σαιτ και χωρις να με ενημερωσουν η τουλαχιστον να βαλουν εστω τα 2 να ληγουν ας πουμε στο εξαμηνο.Νομιζα οτι ειναι αξιοπιστο καταστημα αφου εχει παντου σαιτ αλλα που να φανταστω οτι το φορτηγο που τα πηγαινε στη χωματερη στη Σόφια θα εστριβε να μου παραδωσει εμενα 4 σακια να προλαβει. Δηλαδη 10 κιλα νομιζαν οτι εγω θα τα μοιρασω σε καποιο γυμναστηριο να πινουν ολοι 100 ατομα για ενα μηνα. Σε επικοινωνια κανουν το χαζο η απαντανε με ρομποτ δε μπορεσα να βγαλω ακρη απαντανε αλλα αντι αλλων. Στο σαιτ μποντιμπιλντερς.γρ που τα προωθουν αβερτα και παιρνουν ποσοστα εκανα εγγραφη και εγραψα παρομοιο σχολιο μου το αφαιρεσαν κατευθειαν και μου μπλοκαραν το λογαριασμο. Αμα βλεπετε σαιτ που εχει ολο το χρονο εκπτωσεις 55% να ξερετε οτι απο πισω κρυβεται η Σαρα και η Μαρα! Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από christosx13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα