MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μπες τώρα που είναι online να τελειώνεις τσακ μπαμ. Τζάμπα αγχώνεσαι.
DYEL Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Εστειλα μηνυμα στο facebook πριν 12 ωρες.δεν μου απαντησαν καν. στο site της myprotein για αλλη μια φορα ελαβα τετοια απαντηση: Αυτή η ερώτηση διερευνάται επί του παρόντος. Μόλις θα έχουμε ενημερώσεις, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Τι γινετε ρε παιδια?
bilya Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 κατι κάνεις λάθος μόλις συνδεθηκα τοσο στο .com οσο κ στο .gr κανονικά χωρίς θέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Κι εγώ συνδέθηκα στο .gr, κατευθείαν χωρίς πρόβλημα
opera Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Πληρωμη με paypal παντως δε περναει δοκιμασα και απετυχε η συναλλαγη. Απο την alphabank με ενημερωσαν οτι φταινε τα capital controls. 1
DYEL Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) καθαρισα την cache και καταφερα να μπω. οκ μια χαρα ολα,σε 3-5 εργασιμες θα μπουν πισω τα λεφτα. τι φαση αυτο? οι κυριοι/κυριες που απαντανε στο "ερωτηση" πετανε χαρταετο λες και ειναι δημοσιο και οι αλλοι στο live chat δουλευουν πραγματικα? ουτε 15 λεπτα δεν περασαν που εκανα το προηγουμενο ποστ και ηδη ξεμπερδεψα. τελος παντων εγω απο myprotein δεν ξαναπαραγγελνω οσο συνεργαζονται με κατι μπουρδελα σαν την dpd. να δω τωρα αν οντως επιστραφουν τα λεφτα Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από DYEL 1
maparios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 39 λεπτά πριν, opera είπε Πληρωμη με paypal παντως δε περναει δοκιμασα και απετυχε η συναλλαγη. Απο την alphabank με ενημερωσαν οτι φταινε τα capital controls. τα καπιταλ κοντρολ γιατι;; εχουν περασει χρονια που επαψαν να ισχυουν..η εχει να κανει με την δικη τους χωρα; μπορεις να μου απαντησεις σε παρακαλω;, εστω σε μηνυμα, συγνωμη για το οφ τοπικ
darefail Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, maparios είπε τα καπιταλ κοντρολ γιατι;; εχουν περασει χρονια που επαψαν να ισχυουν..η εχει να κανει με την δικη τους χωρα; μπορεις να μου απαντησεις σε παρακαλω;, εστω σε μηνυμα, συγνωμη για το οφ τοπικ Απ'ότι έχω καταλάβει, δεν έχει να κάνει με την χώρα αλλά με την εκάστοτε τράπεζα. Να πληρώνεται ΠΑΝΤΑ με paypal και αν δεν περνάει η συναλλαγή με paypal, να κάνετε μεταφορά χρημάτων στην τράπεζα της. Σε 2 μέρες τα χρήματα θα φαίνονται στον λογαριασμό σας και θα γίνεται οποιαδήποτε συναλλαγή από οποιαδήποτε τράπεζα. Μπορεί να χρεώνεται 1€ η συναλλαγή μεταφοράς αλλά εγώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο..
cumulus Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, maparios είπε τα καπιταλ κοντρολ γιατι;; εχουν περασει χρονια που επαψαν να ισχυουν..η εχει να κανει με την δικη τους χωρα; μπορεις να μου απαντησεις σε παρακαλω;, εστω σε μηνυμα, συγνωμη για το οφ τοπικ Το ξαναγράφω .Το Νοέμβριο πήγα να εγγραφώ στο μαραθώνιο Βοστόνης και καμία ελληνική κάρτα δεν περνούσε, οπότε έκανα τη δουλειά μου μ revolut .Σε επικοινωνια με το support του μαραθωνίου μου είπαν ότι φταίνε τα capital control
opera Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, maparios είπε τα καπιταλ κοντρολ γιατι;; εχουν περασει χρονια που επαψαν να ισχυουν..η εχει να κανει με την δικη τους χωρα; μπορεις να μου απαντησεις σε παρακαλω;, εστω σε μηνυμα, συγνωμη για το οφ τοπικ Δεν ισχυει για ολα τα προιοντα- υπηρεσιες ,ετσι μου ειπαν απο τη τραπεζα. Το περιεργο ειναι οτι απο το iherb περασε πληρωμη με paypal.
Πανος999 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Κ εγω ειχα παρει 2 πρωτεινες, ηρθε η μια κ για τν αλλη δν εβγαλα ποτε ακρη.. Δν πηρα με paypal γτ δν το ξερω κ μιλησα με τους παντες αλλα τπτ.. Στο live chat μου λεγανε ότι για αγγλοφωνους πελατες, μονο μεσω τηλεφωνου.. Ενα του εξωτερικου.. Δν θα ξαναπαρω φυσικα.. Απαραδεκτοι για τοσο μεγαλο site.. 1
DYEL Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 12 ώρες πριν, Πανος999 είπε Κ εγω ειχα παρει 2 πρωτεινες, ηρθε η μια κ για τν αλλη δν εβγαλα ποτε ακρη.. Δν πηρα με paypal γτ δν το ξερω κ μιλησα με τους παντες αλλα τπτ.. Στο live chat μου λεγανε ότι για αγγλοφωνους πελατες, μονο μεσω τηλεφωνου.. Ενα του εξωτερικου.. Δν θα ξαναπαρω φυσικα.. Απαραδεκτοι για τοσο μεγαλο site.. σκέτη απογοήτευση. για μένα είναι ξεκάθαρα η καλύτερη εταιρεία συμπληρωμάτων αλλά απογοητεύτηκα. έκαναν και rebranding πολύ πρόσφατα και φυσικά ανέβηκαν οι τιμές.
christakos07 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/7/2019 στις 11:19 ΜΜ, DYEL είπε ευχαριστώ,θα ενημερώσω αύριο τι μου είπε οταν το άλλαζα στο αγγλικό Σιτέ με έβγαζε στην σελίδα του log in όπου μου έλεγε λάθος κωδικός,ενώ μόλις το ξαναεβαζα στο ελληνικό ήμουν ακόμα συνδεδεμένος. θα ξαναδοκιμάσω αύριο. τι ώρες Ελλάδος όμως είναι διαθέσιμο το live cha Άκυρο. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από christakos07
DYEL Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Απλα να ενημερωσω οτι επιστραφηκαν τα λεφτα. Η κατασταση της παραγγελειας δεν εχει αλλαξει,"εχει αποσταλει" γραφει ακομα.
μπρι Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 φιλε το ιδιο και εμενα ακριβως αυτο...κλεβουν λεφτα να ξες...και σ λενε αν δεν επικοινωνησες μαζι μας μετα απο 40 μερες δεν σας δινουμε πισω τα λεφτα...και εμενα εδω και 2 μηνες απο πολωνια ακομα ερχεται και καλα Στις 24/7/2019 στις 9:51 ΜΜ, DYEL είπε ζητω συγνωμη,ειναι το δευτερο θρεντ αλλα δεν περιμενα να συμβει αυτο. εχω αγορα απο myprotein,δεν βγαινει ακρη με αυτους. τι μπορω να κανω να παρω πισω τα λεφτα μου? ο συνηγορος του καταναλωτη ασχολειτε με υποθεσεις παραγγελειων απο το εξωτερικο? μηπως υπαρχει τροπος μεσω της τραπεζας να παρω πισω τα λεφτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα