Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vairass είπε Λοιπόν μετά την εγκατάσταση των Windows δεν μπαίνει με f11 στο recovery. Τι κάνουμε; Μπήκαν drivers αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα... Στον Explorer μου γράφει κάτω αριστερά error... Τι σκατα; Αρα εχεις διαγραψει το κρυφο partition. Internet εχεις ? Ασυρματα ή με καλωδιο προσπαθεις ? Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από Γιάννης Platano 1
vairass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Αρα εχεις διαγραψει το κρυφο partition. Internet εχεις ? Ασυρματα ή με καλωδιο προσπαθεις ? Έβαλα drivers με στικακι... Ίντερνετ έχει άλλα ο Explorer δεν κατεβάζει ούτε ανοίγει τίποτα. Αυτό με προβληματίζει τώρα. Δεν διέγραψα τίποτα... Αυτό είναι το παράξενο. Δουλεύουν όλα κάρτα γραφικών έβαλα drivers... Ήχο wifi όλα. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από vairass
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε Έβαλα drivers με στικακι... Ίντερνετ έχει άλλα ο Explorer δεν κατεβάζει ούτε ανοίγει τίποτα. Αυτό με προβληματίζει τώρα. Δεν διέγραψα τίποτα... Αυτό είναι το παράξενο. Δουλεύουν όλα κάρτα γραφικών έβαλα drivers... Ήχο wifi όλα. Αλλο browser δοκιμασες ?
vairass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αλλο browser δοκιμασες ? Οχι.. Θα κατεβάσω στο πισι μου και μέσω στικ θα μεταφέρω μερικά αρχεία. Πολύ περίεργο όμως
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 49 λεπτά πριν, vairass είπε Οχι.. Θα κατεβάσω στο πισι μου και μέσω στικ θα μεταφέρω μερικά αρχεία. Πολύ περίεργο όμως Δοκιμασε με Chrome κλπ 1
vairass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δοκιμασε με Chrome κλπ 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δοκιμασε με Chrome κλπ Ναι εννοείται απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι δνε λειτουργεί ο Explorer.... Τεσπα κάτσε να βρω λίγο χρόνο να το κάνω. Σχεδόν έτοιμο είναι.
micos000 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, vairass είπε Μπήκαν drivers αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα... Στον Explorer μου γράφει κάτω αριστερά error. Με την έκδοση του explorer που έρχονται τα 7άρια τι περιμένεις; Πάλι καλά που ανοίγει δεν λες; Κατέβασε όποιον browser θέλεις από άλλον υπολογιστή και μετέφερε τον στο λάπτοπ και στήσ' τον. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από micos000 3
vairass Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Παιδιά έτοιμο το εργαλείο σας ευχαριστώ για την βοήθεια... Τώρα έχω και ένα turbo x μικρό 10αρι, μας το κάναν δώρο. Πώς βάζω Windows σε αυτό ; δεν έχει dvd rom.
Alex-V Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, vairass είπε Παιδιά έτοιμο το εργαλείο σας ευχαριστώ για την βοήθεια... Τώρα έχω και ένα turbo x μικρό 10αρι, μας το κάναν δώρο. Πώς βάζω Windows σε αυτό ; δεν έχει dvd rom. Το κανεις και εσυ σε αλλον δωρο
vairass Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Alex-V είπε Το κανεις και εσυ σε αλλον δωρο Γιατί;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, vairass είπε Πώς βάζω Windows σε αυτό ; δεν έχει dvd rom. Θα περάσεις τα Windows σε 'vα στικάκι χρησιμοποιώντας το Rufus.
Alex-V Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vairass είπε Γιατί; Ειναι πολυ αδυναμο λαπτοπ και δεν αξιζει να ασχοληθεις, συν οτι για να βρεις drivers θα σου βγει η πιστη. Αν οντως θες να το φτιαξεις, οπως ειπε και το μελος πιο πανω, το κανεις με το rufus Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από Alex-V
vairass Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 29 λεπτά πριν, Alex-V είπε Ειναι πολυ αδυναμο λαπτοπ και δεν αξιζει να ασχοληθεις, συν οτι για να βρεις drivers θα σου βγει η πιστη. Αν οντως θες να το φτιαξεις, οπως ειπε και το μελος πιο πανω, το κανεις με το rufus Θα το φτιάξω με το στικ
micos000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Στις 2/8/2019 στις 10:07 ΠΜ, vairass είπε Θα το φτιάξω με το στικ ...και μετά θα το χαρίσεις σε κάποιον που θέλεις να τον εκδικηθείς.
Alex-V Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Στις 4/8/2019 στις 1:59 ΠΜ, micos000 είπε ...και μετά θα το χαρίσεις σε κάποιον που θέλεις να τον εκδικηθείς. Αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα