Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Καθολικό ad block και ηρεμεις. Μόνο το insomnia έχω σε white list για στήριξη τόσα χρόνια. Υπάρχουν και Facebook adblock και YouTube. Και σε κινητά adguard premium και vanced για YouTube. 

Μαθαμε και κατι χρησιμο σημερα. Thank you

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είμαστε σοβαροί ρε παιδιά; Ποιο τεράστιο πρόστιμο; Όλα τα μεγέθη είναι σχετικά. 

Θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον x5 φορές για να πουμε ότι έστω άγγιξε το Facebook. 

Είναι τόσο μικρό που στην ουσία έχει αρνητική επίπτωση γιατί δείχνει ότι ο φίλος μας Ζουκερμπεργκ μπορεί να ξεφύγει πλέον εύκολα από τα πάντα. 

Δημοσ.

Τεραστιο το ποσο για μας....ειναι σα να σου κοβουν εσενα κληση για παρανομο παρκαρισμα στα 0,50λεπτα....

Δημοσ.

μου θυμίζει το ανέκδοτο με τα βυζι@

σταματάει ένας τύπος στο δρόμο μια κυρία με πλούσιο μπούστο και τις λέει, κυρία μου είμαι μάγος και πάω στοίχημα 20 ευρώ ότι μπορώ να πιάσω το στήθος σας χωρίς να το καταλάβετε ! οκ του λέει αυτή , τις τα πιάνει καλά καλά και τις λέει: ωχχχ έχασα, ορίστε τα 20 ευρώ σας !

Δημοσ.

1) σιγά μη χρεοκοπήσει χαχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχααχαχαχαχαχα

2) μήπως με την συγκατάθεση μας εχει ΟΛΑ τα προσωπικά δεδομένα μας; (και εννοείται οτι δε θα παρει κανένας τπτ γιατι του τα πηραν με τη θέληση του και του τα πούλησαν χωρίς να το ξέρει ;) )

Δημοσ.
Στις 24/7/2019 στις 9:03 ΜΜ, ThReSh είπε

Άρα επειδή δεν κερδίζουμε κάτι θα έπρεπε να μην υπάρχει ως είδηση? 

Όχι δεν λέω αυτό, αλλά γιατί μας κοροϊδεύουν. Βάζεις πρόστιμο μια μετά του βάζεις λουκέτο.  

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, kinhthra said:

Όχι δεν λέω αυτό, αλλά γιατί μας κοροϊδεύουν. Βάζεις πρόστιμο μια μετά του βάζεις λουκέτο.  

Αρκεί να προβλέπεται από το νόμο, όχι επειδή δεν γουστάρουμε τη Χ εταιρεία...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Αρκεί να προβλέπεται από το νόμο, όχι επειδή δεν γουστάρουμε τη Χ εταιρεία...

Δεν λέω μόνο για το facebook αλλά για κάθε εταιρεία. 

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, kinhthra said:

Δεν λέω μόνο για το facebook αλλά για κάθε εταιρεία. 

Για να μην γίνεται, δεν προβλέπεται τότε.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, kinhthra είπε

Αυτός που θα εισηγηθεί το λουκέτο μετά θα φύγει διακοπές κάπου μεταξύ τρίγωνου των Βερμούδων και χαμένης Ατλαντίδας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...