Regulus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 ...«εμείς στο Facebook έχουμε την ευθύνη να προστατεύουμε το απόρρητο των πολιτών» αλλά αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον λόγο ύπαρξης μας. Απλά λέμε και καμία μ@μ@κία για τα μάτια του κόσμου. Στο μέλλον θα προσπαθήσουμε να μην μας ξαναπιάσετε.
netaurio Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Αυτοί ναι έχουν βρει το κόλπο και γεμίζουν τις τσέπες τους, ο απλός κοσμακης θα βρει κάνα κόλπο μπας και αρπάξουμε και εμείς λίγο από την πίτα των γιγάντων? Λέω τώρα εγώ που κάθομαι και γράφω πίσω από ένα πληκτρολόγιο 😃😃 Ετσι απο περιέργεια ποιοι ειναι αυτοι που γεμισαν τις τσέπες τους? Οταν ακους οτι η ταδε εταιρεία εφαγε χ ευρω προστιμο απο την εφορια πχ, που νομιζεις οτι καταληγουν αυτα τα χρηματα? Στις τσεπες του εκαστοτε εφοριακου/πρωθυπουργού/υπουργού οικονομικών? Οτι ο λόγος επιβολης αυτων των προστιμων είναι καθαρά εισπρακτικος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 24 minutes ago, kinhthra said: Κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ. Τι μας νιάζει; από αυτά τα πρόστιμα εμείς κερδίζουμε τίποτα; Άρα επειδή δεν κερδίζουμε κάτι θα έπρεπε να μην υπάρχει ως είδηση?
AtiX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μαζί με το αντικαπνιστικό νόμο μπορεί να βγάλει και αντιφείσνπουκικό νόμο???
turbat0s Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Προφανώς προσχηματικό το πρόστιμο δεδομένου ότι το fb εργάζεται επ' ωφελεία των Η.Π.Α.
Dellapple Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Άλλος κλέβει.... άλλον κλέβουν.... Και άλλος τα παίρνει ρε φίλε τι φάση....????
mkp Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Facebook is such a profitable company that it generates $5 billion in cash — even after accounting for all its day-to-day operating expenses — every 49 days. The company will be able to pay its $5 billion fine and still have money left over to put in the bank at the end of the quarter Εντάξει σχετικά μικρή ζημιά. 1
Ghost1978 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 5 δις πρόστιμο και συμφωνία με την κυβέρνηση άλλη φορά δεν θα πουλάς σε ξένους αλλά μόνο σε εμάς με έκπτωση.... Εντελώς της πλάκας το ποσό για τέτοιου μεγέθους σκάνδαλο.. εξού και το ανέβασμα της μετοχής στο άκουσμα της είδησης. 1
baiosss Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εικονικά λεφτά. Απλά να κυκλοφορεί το χρήμα μεχρι το μεγάλο κράχ. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από baiosss
Bourdoulas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 5 δις ε; Στο Facebook ε; Δεν θα παίρνουν τσίχλες για δύο μήνες και θα βγάλουν τα λεφτά.
oceanborngr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Κανονικά αν η καθε εταιρια εχει 1 ευρω εσοδα απο εκμεταλλευση προσωπικων δεδομενων το πρόστιμο θα πρέπει να ναι 2 ευρω για να μπαινει μεσα να μην το ξανακανει. Λεω εγω τωρα. Μεχρι τοτε απλα δεν αγοραζουμε τιποτα που εμφανιζεται σε διαφημιση σε σελιδα.
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Αν θέλουν να προστατέψουν τον κοσμάκη απ το Facebook γιατί επιβάλουν απλά πρόστιμα και δεν του κλείνουν το μαγαζί του κυρίου Ζουκερ να τελειώνουμε μ αυτη τη μάστιγα? 1
tsibosp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, netaurio είπε Ετσι απο περιέργεια ποιοι ειναι αυτοι που γεμισαν τις τσέπες τους? Οταν ακους οτι η ταδε εταιρεία εφαγε χ ευρω προστιμο απο την εφορια πχ, που νομιζεις οτι καταληγουν αυτα τα χρηματα? Στις τσεπες του εκαστοτε εφοριακου/πρωθυπουργού/υπουργού οικονομικών? Οτι ο λόγος επιβολης αυτων των προστιμων είναι καθαρά εισπρακτικος? χαχα μαρεσει που αναρωτιεσαι σοβαρα δλδ τωρα και τους απαντας ρε μεγαλε. Χαρας το κουραγιο σου.
Arkin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, oceanborngr είπε Κανονικά αν η καθε εταιρια εχει 1 ευρω εσοδα απο εκμεταλλευση προσωπικων δεδομενων το πρόστιμο θα πρέπει να ναι 2 ευρω για να μπαινει μεσα να μην το ξανακανει. Λεω εγω τωρα. Μεχρι τοτε απλα δεν αγοραζουμε τιποτα που εμφανιζεται σε διαφημιση σε σελιδα. Καθολικό ad block και ηρεμεις. Μόνο το insomnia έχω σε white list για στήριξη τόσα χρόνια. Υπάρχουν και Facebook adblock και YouTube. Και σε κινητά adguard premium και vanced για YouTube. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα