splanis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Στα γρήγορα. Πήγα να μπω μια μέρα στο 2nd gmail μου και μου γράφει ο λογαριασμός σας απενεργοποιήθηκε. Πατάω επαναφορά βάζω κωδικό και το security question, μετά με ρωτάει πότε δημιούργηθηκε ο λογαριασμός, -φυσικά και δεν θυμάμαι, έχουν περάσει τόσα χρόνια- βάζω το email επικοινωνίας και μ στέλνουν ότι δεν επιβεβαιώθηκε η ταυτότητα. Αν και είναι 2nd mail, έχω κάποια πράγματα που χρειάζομαι, register σε games κλπ. Καμία λύση;
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μου έχει τύχει και προσπάθησα πάλι μετά από 2-3 ημέρες και έπαιξε. Είχα προσπαθήσει από κινητό βέβαια και πιθανόν να είχα πάρει καμία up που ήταν περίεργη.
splanis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Μάλλον στο χακεψαν αμα μου το χακευαν θα ελεγε οτι ειναι απενεργοποιημενο; δεν θα μου βγαζε λαθος κωδικους;
Dinos_12345 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 2FA και γλιτώνεις από τέτοιους πονοκεφάλους 1
zx1234r Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, splanis είπε αμα μου το χακευαν θα ελεγε οτι ειναι απενεργοποιημενο; δεν θα μου βγαζε λαθος κωδικους; Αυτός που στο χάκεψε μπορει να έκανε τη δουλειά του και μετά να απενεργοποίησε ολόκληρο το account. Καλύτερα επικοινώνησε με το support της google και ρώτα τους αν και για να ταυτοποιήσουν οτι ο λογαριασμός ήταν όντως δικός σου, θα ζητήσουν αρκετά στοιχεία που αν δεν τα θυμάσαι δεν θα σε βοηθήσουν.
splanis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Έχει περάσει πόσος καιρός και η google δεν φαινεται να βοηθαει καθολου. Στελνει απλα μηνυματα οτι δεν μπορεσε να ταυτοποιησει τον λογαριασμο. Γραφει υποτιθεται οτι απενεργοποιησε τον λογαριασμό μου για να με προστατεύσει. Έτσι προστατεύει η google τους χρήστες της; Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχει τόσο χάλια support. Είχε κανείς αντίστοιχη εμπειρά να μου πει τι έκανε;
dollyyy19 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Οταν μου εκανε τα ιδια, ανοιξα καινουριο λογαριασμο.βεβαια ποτε δεν βασιζομαι σε cloud υπηρεσιες και αποθηκες,οποτε δεν εχω σημαντικα εγγραφα σε λογαριασμους που δεν εχω πληρη ελεγχο....
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Η Google απενεργοποιεί λογαριασμούς που δεν παρουσιάζουν δραστηριότητα μέσα στο χρονικό διάστημα πού έχει ορίσει(νομίζω 365 μέρες). Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα