voltmod Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Παράλληλα με τα νέα Honor 9X και 9X Pro, η «θυγατρική» της Huawei ανακοίνωσε και το νέο Honor Band 5, το πλέον σύγχρονο smart band της που έρχεται σε δύο εκδόσεις. Η Standard Edition του Honor Band 5 που είναι διαθέσιμη στην Κινέζικη αγορά στοιχίζει CNY190 (περίπου €25) ενώ η έκδοση NFC που θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας στις 29 Ιουλίου θα στοιχίζει CNY220 (δηλαδή περίπου €29). Όπως και με τη παλαιότερη έκδοση του smart band της Honor, έχουμε να κάνουμε με ένα wearable που έχει έγχρωμη οθόνη OLED με διαγώνιο 0,95 ιντσών ανάλυσης 120 x 240 pixels και μπορεί να απεικονίζει μηνύματα κειμένου SMS, WeChat και QQ ενώ η μπαταρία του επαρκεί για 14 ημέρες χρήσης μεταξύ φορτίσεων. Η συσκευή διαθέτει optical heart rate monitor –ελαφρώς πιο καινούριο μοντέλο, το TruSeen 3.5 αντί της έκδοσης 3.0 που είχε το προηγούμενο μοντέλο- αλλά και αισθητήρα SpO2 (παλμικό οξύμετρο για την μέτρηση του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα, που χρησιμεύει σε όσους ανεβαίνουν σε υψηλά υψόμετρα κ.λπ). Το Honor Band 5 είναι αδιάβροχο και διαθέτει 10 λειτουργίες σπορ, μεταξύ των οποίων και λειτουργία που αναγνωρίζει τους τρόπους κολύμβησης (π.χ πρόσθιο, ελεύθερο κ.λπ). GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
JhD Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Βγάλτε κι ένα με 40 ευρώ να παίζει και μουσική και καθαρίσαμε!
djdidi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι 14 μέρες αυτονομία σε σχέση με τα αντίστοιχα bands της xiaomi φαίνονται αρκετά φτωχές. Τα οποία δεν έχουν τόσα features βέβαια και μερικές φορές σου δείχνουν ότι πας για ανακοπή. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από djdidi 1
Black Demis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, djdidi είπε Οι 14 μέρες αυτονομία σε σχέση με τα αντίστοιχα bands της xiaomi φαίνονται αρκετά φτωχές. Τα οποία δεν έχουν τόσα features βέβαια και μερικές φορές σου δείχνουν ότι πας για ανακοπή. Γίνονται 30 αν θες αν κλείσεις το true sleep και 24h heart rate monitor (γίνετε δλδ το ίδιο με ένα miband)
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Ειναι καλη μπιζνα αυτα τα smart band γυρω στα 35 ευρω, καθε χρόνο τα σκας να πάρεις το νεο band που κανει κατι λίγο καλύτερα, δεν ειναι και ακριβά 25-35 ευρώ κάνουν. Σε βαζουν σε ενα τριπακι να πάρεις καθε χρόνο το επόμενο.
geo4sar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, djdidi είπε Οι 14 μέρες αυτονομία σε σχέση με τα αντίστοιχα bands της xiaomi φαίνονται αρκετά φτωχές. Τα οποία δεν έχουν τόσα features βέβαια και μερικές φορές σου δείχνουν ότι πας για ανακοπή. 14 μέρες δεν με χαλάει , αυτό που ήθελα εγώ είναι να μπορεί να μετράει τους παλμούς μου καθώς τρέχω. Στο MiBand 2 πρέπει να σταματήσω πρώτα και μετά να πατήσω να μετρήσει και να δείξει, χάθηκε η μπάλα δηλαδή, αλλά σε όλα τα άλλα features που έχει είμαι ευχαριστημένος. Θα τσεκάρουμε μερικά reviews να δούμε τι μπορεί να κάνει. Πόσο παραπάνω να ανέβεις σε τιμή για να έχεις ένα απλό άλλα αξιόπιστο heart rate monitor? 29 λεπτά πριν, Talepwros είπε Ειναι καλη μπιζνα αυτα τα smart band γυρω στα 35 ευρω, καθε χρόνο τα σκας να πάρεις το νεο band που κανει κατι λίγο καλύτερα, δεν ειναι και ακριβά 25-35 ευρώ κάνουν. Σε βαζουν σε ενα τριπακι να πάρεις καθε χρόνο το επόμενο. Εγώ έχω το MiBand 2 από το 2016 και έχω αλλάξει μόνο 3 λουράκια των 0,60$ από ένα chinese shop. Για μένα δεν είναι και τόσο αναλώσιμα, αντέχουν γενικά , εκτός και αν τα δαγκώνει κάποιος ή τα πετάει στον τοίχο . 1
Retromaniac Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, geo4sar είπε 14 μέρες δεν με χαλάει , αυτό που ήθελα εγώ είναι να μπορεί να μετράει τους παλμούς μου καθώς τρέχω. Στο MiBand 2 πρέπει να σταματήσω πρώτα και μετά να πατήσω να μετρήσει και να δείξει, χάθηκε η μπάλα δηλαδή, αλλά σε όλα τα άλλα features που έχει είμαι ευχαριστημένος. Θα τσεκάρουμε μερικά reviews να δούμε τι μπορεί να κάνει. Πόσο παραπάνω να ανέβεις σε τιμή για να έχεις ένα απλό άλλα αξιόπιστο heart rate monitor? Εγώ έχω το MiBand 2 από το 2016 και έχω αλλάξει μόνο 3 λουράκια των 0,60$ από ένα chinese shop. Για μένα δεν είναι και τόσο αναλώσιμα, αντέχουν γενικά , εκτός και αν τα δαγκώνει κάποιος ή τα πετάει στον τοίχο . Νομίζω το 4 έχει πια continues heart rate monitor πάνω στην οθόνη του band. Στο 2, που έχω, μπορείς να παρακολουθείς συνέχεια τον σφυγμο από το κινητό αν βάλεις κάποιο exercise. 1
zananiro Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η honor βγάζει από τα πιο αξιόπιστα σε μετρήσεις smart bands. Είχα το honor band 3 και τώρα το 4 και οι εντυπώσεις είναι οι καλύτερες. Και το σημαντικό είναι ότι δουλεύουν out of the box, ειδικά το band 4. Με πολύ καλή πολυγλωσσική bug free εφαρμογή η οποία παρουσιάζει αρκετά και ενδιαφέροντα στατιστικά. Το μόνο μείον στο band 4 είναι η διάρκεια μπαταρίας, προσωπικά θέλει κάθε εβδομάδα φορτισμα με όλα ανοικτά, ελπίζω να την έχουν βελτιώσει στο 5. @geo4sar24ωρο heart rate monitor η honor έχει ήδη από το Honor band 3. Τόσο το band 3 και ειδικά το Honor band 4 είναι αρκετά αξιόπιστα τόσο στις μετρήσεις παλμών όσο και ύπνου. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από zananiro 1 1
naxioths1979 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 χωρις αυτόνομο gps ...πας δηλαδή για κολύμπι και πως κρατάει αποστάσεις και διαδρομή?
Giorgos20177 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 29 στην κινα δλδ 45 ελλαδα ,κ 38 στα κινεζομαγαζα, ενα 35 allixpres οκ, εχουμε δρομο .
zananiro Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, naxioths1979 είπε χωρις αυτόνομο gps ...πας δηλαδή για κολύμπι και πως κρατάει αποστάσεις και διαδρομή? Αποστάσεις στο κολύμπι καταγράφει κανονικά. Βασικά τα στατιστικά της κολύμβησης είναι πολύ λεπτομερή, δείχνει τρεις σελίδες με στατιστικά και αναλύσεις, αναγνωρίζει ακόμα και το στυλ κολύμβησης, ύπτιο, ελεύθερο, κλπ. Όλα αυτά στο 4, υποθετω θα έχει τα ίδια ίσως και περισσότερα στο 5. Τώρα ακόμα και αυτόνομο gps να έχεις δεν ξέρω πόσο είναι απαραίτητο και χρήσιμο πχ στην πισίνα, ακόμα και στη θάλασσα. Πάντως στην εφαρμογή, ενώ στο τρέξιμο/περπάτημα έχει τη δυνατότητα να δεις τη διαδρομή μέσω του GPS του κινητού, δεν δίνει τη δυνατότητα αυτή για κολύμπι.
alexakos89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 20 ώρες πριν, mjaros είπε Τι την ενδιαφέρουν την κινεζική κυβέρνηση οι καρδιακοί μας παλμοί; https://www.technologyreview.com/s/613891/the-pentagon-has-a-laser-that-can-identify-people-from-a-distanceby-their-heartbeat/
x-tra Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε https://www.technologyreview.com/s/613891/the-pentagon-has-a-laser-that-can-identify-people-from-a-distanceby-their-heartbeat/ Σήμερα και για λίγες μέρες honor Band 5 25 euro στο TomTop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα