drg1974 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Θα ήθελα την γνώμη σας για το αν αξίζει η αγορά του βασικού μοντέλου στις 1299 αγγλικές λίρες . Η χρήση του θα είναι Ίντερνετ ταινίες και επεξεργασία φωτογραφιας
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, drg1974 είπε Θα ήθελα την γνώμη σας για το αν αξίζει η αγορά του βασικού μοντέλου στις 1299 αγγλικές λίρες . Η χρήση του θα είναι Ίντερνετ ταινίες και επεξεργασία φωτογραφιας 128gb για για μένα δεν αξίζει σε αυτά τα λεφτά...
Jiakometi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, drg1974 είπε και επεξεργασία φωτογραφιας και μνήμη..........
thodoris20s Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Αν εννοείς επεξεργασία φωτογραφίας, χαλαρά πράγματα στο Lightroom για να ανεβάζεις στο ίνσταγκραμ κλπ τότε το βασικό μοντέλο σε υπερκαλύπτει (για μένα). Εγώ τα κάνω αυτά στο Air 2018 σκέψου. Αν θέλεις σοβαρό photo editing με πολλά layers στο photoshop κλπ, τότε θες περισσότερη μνήμη σίγουρα, όπως σου γράφουν και τα παιδιά.
drg1974 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, thodoris20s είπε Αν εννοείς επεξεργασία φωτογραφίας, χαλαρά πράγματα στο Lightroom για να ανεβάζεις στο ίνσταγκραμ κλπ τότε το βασικό μοντέλο σε υπερκαλύπτει (για μένα). Εγώ τα κάνω αυτά στο Air 2018 σκέψου. Αν θέλεις σοβαρό photo editing με πολλά layers στο photoshop κλπ, τότε θες περισσότερη μνήμη σίγουρα, όπως σου γράφουν και τα παιδιά. Για κάτι ενδιάμεσο θα λέγα. Την οθόνη του pro όμως δεν νομίζω να τη βρίσκεις αλλου..
thodoris20s Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, drg1974 είπε Για κάτι ενδιάμεσο θα λέγα. Την οθόνη του pro όμως δεν νομίζω να τη βρίσκεις αλλου.. Ισχύει, αλλά όταν το πήρα εγώ ήταν να διαλέξω ανάμεσα στο δικό μου και στο Pro 2017. Φίλος μου πάντως που πήρε το pro 2017 2 μήνες μετά από μένα, σε πραγματικές συνθήκες οι διαφορές στην οθόνη είναι ελάχιστες έως μηδαμινές. Στη photoshop και στο color correction φαίνεται η υπεροχή της. Αν έπαιρνα τώρα θα έπαιρνα σίγουρα το pro 2019 που βγήκε μόλις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα