Προς το περιεχόμενο

Αγορά Toyota RAV4, βενζίνη η hybrid?

menthol1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Αυτοκίνητο 45.000€ αγορά με πάγια έξοδα το χρόνο χωρίς να το κουνάς πάνω από 2.500€ και συζητάς στο ινσομνια Εάν θα κερδίσεις 160€ ή θα κάνεις απόσβεση σε 6 χρόνια? 

Ναι οκ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, omitziz είπε

Αυτοκίνητο 45.000€ αγορά με πάγια έξοδα το χρόνο χωρίς να το κουνάς πάνω από 2.500€ και συζητάς στο ινσομνια Εάν θα κερδίσεις 160€ ή θα κάνεις απόσβεση σε 6 χρόνια? 

Ναι οκ

1) Αγορά 37.500

2) Που είναι τα 2.500 παγια;

3) Έχεις κάτι να πεις η να βγάλεις το κόμπλεξ σου;

40 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Λογικά εννοεί τεκμήρια, τέλη κυκλοφορίας, φόρο πολυτελείας, ασφάλεια.

Ούτε καν αλλά ντάξει, το πε, ένιωσε καλύτερα λίγο, πάμε παρακάτω.

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, menthol1979 είπε

Ούτε καν αλλά ντάξει, το πε, ένιωσε καλύτερα λίγο, πάμε παρακάτω.

37Κ Έχει η entry level.. και δεν έχεις ιδέα ποσά θα δίνεις κάθε χρόνο και τώρα θες να το παίξεις και large.

Απλά είναι τα πράματα γιατί είσαι το ένα από 10αδες τρολλ που έχουν περάσει από εδώ.

Ήρθες απλά μα μας περιγράψεις την φαντασίωση σου , άντε πάλι πίσω στο 20ετιας γιαρις σου

5 ώρες πριν, omitziz είπε

37Κ Έχει η entry level.. και δεν έχεις ιδέα ποσά θα δίνεις κάθε χρόνο και τώρα θες να το παίξεις και large.

Απλά είναι τα πράματα γιατί είσαι το ένα από 10αδες τρολλ που έχουν περάσει από εδώ.

Ήρθες απλά μα μας περιγράψεις την φαντασίωση σου , άντε πάλι πίσω στο 20ετιας γιαρις σου

Από 27.700 ξεκινάει αλλά μάλλον δυσκολεύεσαι στο διάβασμα. Δύσκολο να βγάλεις το δημοτικό, δεν είναι για όλους, σε καταλαβαίνω. 

Τράβα μεροκαματακι τώρα τσουκου τσουκου να βγει ο μήνας, looser.

• 4 χρόνια αργότερα...
Στις 24/7/2019 στις 3:32 ΜΜ, menthol1979 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Μετά από μακρά και εξαιρετική συμβίωση με το τωρινό μου αυτοκίνητο, ήρθε η ώρα να το αλλάξω προς κάτι μεγαλύτερο λόγω οικογένειας. Μετά από ψάξιμο έχω καταλήξει στο νέο Toyota RAV4 με συγκεκριμένο εξοπλισμό που με καλύπτει. 

Το ερώτημα που θέλω γνώμες είναι απλο: Να πάρω το 2.0 βενζίνη η το 2.4 hybrid? Η χρήση που θέλω είναι κυρίως Αθήνα, υπολογίζω 30-40 km τη μέρα (Ηλιουπολη - Χαλάνδρι για δουλειά και απόγευμα γύρω γυρω) και περίπου ένα ταξιδάκι το μήνα/δίμηνο. Γκάζια κτλ δε με ενδιαφέρουν, πέρασε αυτό το στάδιο.

Η διαφορά τιμής στις εκδόσεις που κοιτάω είναι περίπου 4.500€. Δεν είμαι σίγουρος αν θα τα αποσβεσω και πότε, και όταν τα αποσβεσω εάν θα θέλω άλλη μπαταρία οπότε φτου και από την αρχή. 

Σημειώνω και πάλι ότι έχω καταλήξει σε αυτό δε με ενδιαφέρει άλλο μοντελο/αερια/πετρέλαια κτλ.

Ευχαριστώ.

Τελικά πήρες το υβριδικό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...