Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Αυτοκίνητο 45.000€ αγορά με πάγια έξοδα το χρόνο χωρίς να το κουνάς πάνω από 2.500€ και συζητάς στο ινσομνια Εάν θα κερδίσεις 160€ ή θα κάνεις απόσβεση σε 6 χρόνια? Ναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, omitziz είπε Αυτοκίνητο 45.000€ αγορά με πάγια έξοδα το χρόνο χωρίς να το κουνάς πάνω από 2.500€ και συζητάς στο ινσομνια Εάν θα κερδίσεις 160€ ή θα κάνεις απόσβεση σε 6 χρόνια? Ναι οκ 1) Αγορά 37.500 2) Που είναι τα 2.500 παγια; 3) Έχεις κάτι να πεις η να βγάλεις το κόμπλεξ σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Λογικά εννοεί τεκμήρια, τέλη κυκλοφορίας, φόρο πολυτελείας, ασφάλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 40 λεπτά πριν, turbat0s είπε Λογικά εννοεί τεκμήρια, τέλη κυκλοφορίας, φόρο πολυτελείας, ασφάλεια. Ούτε καν αλλά ντάξει, το πε, ένιωσε καλύτερα λίγο, πάμε παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δεν εχω καταλαβει. Το rav4 το υβριδικο βγαινει και μπροστινοκινητο και τετρακινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, menthol1979 είπε Ούτε καν αλλά ντάξει, το πε, ένιωσε καλύτερα λίγο, πάμε παρακάτω. 37Κ Έχει η entry level.. και δεν έχεις ιδέα ποσά θα δίνεις κάθε χρόνο και τώρα θες να το παίξεις και large. Απλά είναι τα πράματα γιατί είσαι το ένα από 10αδες τρολλ που έχουν περάσει από εδώ. Ήρθες απλά μα μας περιγράψεις την φαντασίωση σου , άντε πάλι πίσω στο 20ετιας γιαρις σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, omitziz είπε 37Κ Έχει η entry level.. και δεν έχεις ιδέα ποσά θα δίνεις κάθε χρόνο και τώρα θες να το παίξεις και large. Απλά είναι τα πράματα γιατί είσαι το ένα από 10αδες τρολλ που έχουν περάσει από εδώ. Ήρθες απλά μα μας περιγράψεις την φαντασίωση σου , άντε πάλι πίσω στο 20ετιας γιαρις σου Από 27.700 ξεκινάει αλλά μάλλον δυσκολεύεσαι στο διάβασμα. Δύσκολο να βγάλεις το δημοτικό, δεν είναι για όλους, σε καταλαβαίνω. Τράβα μεροκαματακι τώρα τσουκου τσουκου να βγει ο μήνας, looser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Son^Goku Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου Στις 24/7/2019 στις 3:32 ΜΜ, menthol1979 είπε Καλησπέρα σε όλους, Μετά από μακρά και εξαιρετική συμβίωση με το τωρινό μου αυτοκίνητο, ήρθε η ώρα να το αλλάξω προς κάτι μεγαλύτερο λόγω οικογένειας. Μετά από ψάξιμο έχω καταλήξει στο νέο Toyota RAV4 με συγκεκριμένο εξοπλισμό που με καλύπτει. Το ερώτημα που θέλω γνώμες είναι απλο: Να πάρω το 2.0 βενζίνη η το 2.4 hybrid? Η χρήση που θέλω είναι κυρίως Αθήνα, υπολογίζω 30-40 km τη μέρα (Ηλιουπολη - Χαλάνδρι για δουλειά και απόγευμα γύρω γυρω) και περίπου ένα ταξιδάκι το μήνα/δίμηνο. Γκάζια κτλ δε με ενδιαφέρουν, πέρασε αυτό το στάδιο. Η διαφορά τιμής στις εκδόσεις που κοιτάω είναι περίπου 4.500€. Δεν είμαι σίγουρος αν θα τα αποσβεσω και πότε, και όταν τα αποσβεσω εάν θα θέλω άλλη μπαταρία οπότε φτου και από την αρχή. Σημειώνω και πάλι ότι έχω καταλήξει σε αυτό δε με ενδιαφέρει άλλο μοντελο/αερια/πετρέλαια κτλ. Ευχαριστώ. Τελικά πήρες το υβριδικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα