Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, έχω μια απορία σχετικά με την στρατιωτική θητεία. Είμαι στρατιώτης και κοντεύω να κλείσω μήνα σε λίγες μέρες. Κάτι διάβασα στο ίντερνετ σχετικά με την αύξηση της θητείας από 9 μήνες σε 12. Αν όντως γίνει αυτή η αλλαγή όσο είμαι μέσα, με πιάνει κι εμένα η ξεκινάει από την επόμενη εσσο αφού ανακοινωθεί αυτό? Εγώ είμαι 9μηνο και απολύομαι κοντά τον Απρίλιο, αν αυτό με το 12μηνο γίνει τον Ιανουάριο για παράδειγμα θα κάνω άλλους 3 μήνες παραπάνω η θα απολυθω κανονικά τον Απρίλιο? Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης Ορθογραφικό λάθος
teotsigourakos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, TheBeast23 είπε Καλησπέρα σας, έχω μια απορία σχετικά με την στρατιωτική θητεία. Είμαι στρατιώτης και κοντεύω να κλείσω μήνα σε λίγες μέρες. Κάτι διάβασα στο ίντερνετ σχετικά με την αύξηση της θητείας από 9 μήνες σε 12. Αν όντως γίνει αυτή η αλλαγή όσο είμαι μέσα, με πιάνει κι εμένα η ξεκινάει από την επόμενη εσσο αφού ανακοινωθεί αυτό? Εγώ είμαι 9μηνο και απολύομαι κοντά τον Απρίλιο, αν αυτό με το 12μηνο γίνει τον Ιανουάριο για παράδειγμα θα κάνω άλλους 3 μήνες παραπάνω η θα απολυθω κανονικά τον Απρίλιο? Όπως όλοι οι νόμοι εφαρμόζονται από τη στιγμή που θα ψηφιστούν κι έπειτα (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Συνεπώς καλή 9μηνη θητεία και καλός πολίτης!
vamvakoolas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 δεν ισχυει για σενα αλλα απο επομενη εσσο, οταν ανακοινωθει θα υπαρχει η διευκρινηση
qwertyuiop2 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Mε το καθεστώς που μπαίνεις, βγαίνεις. Δες το αλλιώς, ανακοίνωση αύξησης από 9μηνο σε 12μηνο με κόσμο ήδη μέσα, θα φέρει αυτοκτονίες με το τσουβάλι.
Backpacker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Θεωρητικά μπορεί να πιάσει και τους ήδη μέσα. Όταν είχε ψηφιστεί η μείωση από 12μηνο σε 9μηνο τα άτομα που ήταν μέσα τα έπιασε και κάνανε λιγότερο. Βέβαια η αύξηση ειναι δυσάρεστο και όχι ευχάριστο όπως η μείωση άρα φέρνει το αντίστοιχο πολιτικό κόστος (χαμένοι ψήφοι) και η λογική λέει ότι τουλάχιστον τους ήδη μέσα δεν θα τους συμπεριλάβουν.
Kostasspil Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αφενος αυτο ακουγεται απ το 11 που ημοιυν εγω φανταρος (αν οχι και παλιοτερα), αφετερου αυτο που επικρατουσε τοτε σαν σεναριο, ειναι αυτο που γραφουν τα παιδια. Αν μπηκες με 9μηνο, δεν σε πιανει. Δεν θα αγχωνομουν παντως για αυξηση Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από Kostasspil
k_w_t Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Στην μειωση το κανουν αναδρομικα σε 1-2 ΕΣΣΟ για να μην υπαρχει διαφορα στην απολυση.. Σκεψου να μπεις να ερχετε ο νεος και απολυεται νωριτερα απο σενα.... Θα τον πήξεις στα σιγουρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις