meletis_m Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Καθώς έχουν περάσει από τα χέρια μου και Γερμανικά και Ιαπωνικά. Όλα είναι πως το δουλεύεις και πως το συντηρείς. Το γερμανικό πονάει στα ηλεκτρονικά και θα σου βγάλει θέματα με αισθητήρες Μετά τις 250.000 θα ζητάει το γερμανικό σε θέμα μοτέρ ενώ το Ιαπωνικό θα ζητήσει μεν αλλά πιο λίγα. Στα Ιαπωνικά πληρώνεις παραπάνω το κόστος ανταλλακτικών. Με το κάθε αμάξι ( Golf, Corsa ,Accord) είχα φτασει ~ 400.000
palawiaris Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) jmmys Πρέπει να πουλάς μεγάλη τρέλα στα φόρουμ https://de.trustpilot.com/review/www.adac.de 110 κάνει η οικογενειακή ετήσια ευρωπαϊκή συνδρομή και αλλού π.χ. στην ARAG με τα ίδια και κάτι τις παραπάνω έξτρα, 60 ευρώ κάνει Για ποιες άριστες υπηρεσίες μου λες όταν έχει τα διπλά λεφτά; Aπο το 99 είμαι εκεί και με gold κάρτα και οικογενειακή συνδρομή,και όταν άκουσα από οδηγό ADAC ότι ειμαι στο όριο επειδή στα 20 χρόνια τους φώναξα 3 φορές την ίδια χρονιά,λέω ώρα για αλλαγή. Και αυτό έκανα φέτος.Τελευταία χρονιά που είμαι εκεί. Άντε Bye 3 ώρες πριν, jmmys είπε Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από palawiaris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα