Προς το περιεχόμενο

Μπορω να συνδεσω το subwoofer απο το παλιο 2.1 συστημα στα καινουργια 2.0 ηχεια???

what_if

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το 2.1 συστημα ηχειων GENIUS SW-HF2.1 1200 WOOD

spacer.png

spacer.png

spacer.png

και περιμενω τα 2.0 ηχεια EDIFIER STUDIO R1280T

spacer.png

δεν ξερω αν εχει νοημα να κρατησω το παλιο subwoofer και να στειλω ηχο στα edifier στην εισοδο aux με 2πλα rca

δλδ απο το pc στο genius subwoofer και απο εκει στα edifier στην εισοδο aux με 2πλα rca

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψιλοσαλάτα θα τα κάνεις αλλά γίνεται. Με ένα μόνο τρόπο. Να στείλεις τον ήχο στο sub και από και το sub θα στείλει το σήμα προφανώς από μια συχνότητα και πάνω στα εντι η φάηερ 😋

Τα έντη η φάηερ βέβαια  είναι ικανά να παίξουν πιο χαμηλές συχνότητες από τα κουτάκια που συνόδευαν το sub, αλλά δε βαριέσαι. Ίσως συνολικά να καταφέρεις να έχεις λίγο παραπάνω χαμηλό.

Η γνώμη μου είναι να το πετάξεις και το sub και να πάρεις ένα πιο σοβαρό, αληθινό sub βέβαια. Αλλά περί ορέξεως και... τσέπης... non est disputandum.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mitspetr είπε

Ψιλοσαλάτα θα τα κάνεις αλλά γίνεται. Με ένα μόνο τρόπο. Να στείλεις τον ήχο στο sub και από και το sub θα στείλει το σήμα προφανώς από μια συχνότητα και πάνω στα εντι η φάηερ 😋

Τα έντη η φάηερ βέβαια είναι ικανά να παίξουν πιο χαμηλές συχνότητες από τα κουτάκια που συνόδευαν το sub, αλλά δε βαριέσαι. Ίσως συνολικά να καταφέρεις να έχεις λίγο παραπάνω χαμηλό.

Η γνώμη μου είναι να το πετάξεις και το sub και να πάρεις ένα πιο σοβαρό, αληθινό sub βέβαια. Αλλά περί ορέξεως και... τσέπης... non est disputandum.

μπασα εχει πολυ καλα το genius ,γενικοτερα ειναι οκ απλα δεν εχει τουιτερ

νομιζω οτι επειδη ολα αυτα κανουν επεξεργασια του ηχου ,το sub θα στειλει στα εντιφιερ μονο τις συχνοτητες που δεν διαχειριζεται οποτε ολα καλα

το προβλημα νομιζω ειναι (επειδη δεν σκαμπαζω) οτι την ενισχυση κ το eq θα τα κανει το genius κ δεν ξερω μηπως ταυτοχρονα κανουν κ τα εντιφιερ k γινει σαλατα οπως λες

θα κανω δοκιμες βεβαια κ οτι ακουγεται καλυτερα

Επεξ/σία από what_if

Πράγματι, αφού έχεις και τα δύο, μπορείς να κάνεις δοκιμές και να κρατήσεις ότι κάτσει καλύτερα.

Τσάμπα είναι 😋

Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις κάποιο τρόπο να φέρεις φασικά το sub να παίζει σωστά με τα ηχεία. Με κάποιον εξωτερικό επεξεργαστή ενδεχομένως. Πάντως αν δεν πρόκειται για κάποιο σοβαρό στήσιμο, κάνεις τις δοκιμές κι έτσι και ό,τι κάτσει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mitspetr είπε

Πράγματι, αφού έχεις και τα δύο, μπορείς να κάνεις δοκιμές και να κρατήσεις ότι κάτσει καλύτερα.

Τσάμπα είναι 😋

Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις κάποιο τρόπο να φέρεις φασικά το sub να παίζει σωστά με τα ηχεία. Με κάποιον εξωτερικό επεξεργαστή ενδεχομένως. Πάντως αν δεν πρόκειται για κάποιο σοβαρό στήσιμο, κάνεις τις δοκιμές κι έτσι και ό,τι κάτσει.

ακυρωσα τα εντιφιερ κ παραγγειλα τα presonus eris 3.5 οποτε το μπασο των genious θα μου χρειαστει

spacer.png

spacer.png

Επεξ/σία από what_if

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...