gadzetakias_91 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα μέσα στην βδομάδα θα μου έρθει το coolermaster H500 με τους 2x200 μπροστινούς ανεμιστήρες. ..Έχω διαβάσει και άλλα φόρουμς αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. (Διότι άκουσα ότι δεν τους μεταχιριζεσε τα rpms ενώ άλλα άτομα λένε ότι μπορείς) ..Θέλω να μεταχιριζομαι τους μπροστινούς fans με κάποιο software από την μητρική όσο της στροφές όσο καιτο rgb φωτισμό. ..μητρηικι έχω gigabytez390 gaming x. .υπάρχει κάποιος γνωστής επί του θέματος με το ίδιο κουτί? Ευχαριστώ
Rhamnusia Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) έχει 4 fan header για να τους βάλεις και κάνει auto detect είτε είναι 3 είτε 4 pin και θα τους ρυθμίζεις είτε από bios είτε με κάποιο software utily από τα windows Spoiler αντίστοιχα έχει και ένα καλώδιο για τον φωτισμό και αντίστοιχο utility, η msi το έλεγε Mystic Light Spoiler περισσότερα εδώ https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z390-GAMING-X-rev-10#kf Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από Rhamnusia
gadzetakias_91 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Το αντίστοιχο της gigabyte legete gigabyte app center kai rgb fusion. ..egw kollaw pio poli stin swsti simdesi dioti to koutiauto exei rgb controller. .kai prepei na to apomonosw ama thelw na elenxw ta rgb apo kapio software. ..anyway euxaristw. ..
Rhamnusia Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, gadzetakias_91 είπε Το αντίστοιχο της gigabyte legete gigabyte app center kai rgb fusion. ..egw kollaw pio poli stin swsti simdesi dioti to koutiauto exei rgb controller. .kai prepei na to apomonosw ama thelw na elenxw ta rgb apo kapio software. ..anyway euxaristw. .. Ένα καλώδιο θα πηγαίνει από την μητρική προς τον controller και εκεί πάνω θα συνδέονται τα rgb cables από τα fan Αντίστοιχα για τα ρπμ αλλιώς αν δεν έχει πάνω στα header της μητρικής Ένα άλλο κουτί της coolermaster είχε ένα σπλιτεράκι, κάτι αντίστοιχο είναι σε λογική.
gadzetakias_91 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Σου παρέχει και spliteraki. .gia autous pou den exoun mitriki me rgb header. ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα