Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μέσα στην βδομάδα θα μου έρθει το coolermaster H500 με τους 2x200  μπροστινούς ανεμιστήρες. ..Έχω διαβάσει και άλλα φόρουμς αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. (Διότι άκουσα ότι δεν τους μεταχιριζεσε τα rpms ενώ άλλα άτομα λένε ότι μπορείς) ..Θέλω να μεταχιριζομαι τους μπροστινούς fans με κάποιο software  από την μητρική όσο της στροφές όσο καιτο rgb φωτισμό. ..μητρηικι έχω gigabytez390  gaming x. .υπάρχει κάποιος γνωστής επί του θέματος με το ίδιο κουτί? Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει 4 fan header για να τους βάλεις και κάνει auto detect είτε είναι 3 είτε 4 pin και θα τους ρυθμίζεις είτε από bios είτε με κάποιο software utily από τα windows

Spoiler

image.png.4cc9220988e65eb14cc61ec5cd24732c.png

αντίστοιχα έχει και ένα καλώδιο για τον φωτισμό και αντίστοιχο utility, η msi το έλεγε Mystic Light 

Spoiler

περισσότερα εδώ https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z390-GAMING-X-rev-10#kf

Επεξ/σία από Rhamnusia
Δημοσ.

Το αντίστοιχο της gigabyte legete gigabyte app center kai rgb fusion. ..egw kollaw pio poli stin swsti simdesi dioti to koutiauto exei rgb controller. .kai prepei na to apomonosw ama thelw na elenxw ta rgb apo kapio software. ..anyway euxaristw. ..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gadzetakias_91 είπε

Το αντίστοιχο της gigabyte legete gigabyte app center kai rgb fusion. ..egw kollaw pio poli stin swsti simdesi dioti to koutiauto exei rgb controller. .kai prepei na to apomonosw ama thelw na elenxw ta rgb apo kapio software. ..anyway euxaristw. ..

Ένα καλώδιο θα πηγαίνει από την μητρική προς τον controller και εκεί πάνω θα συνδέονται τα rgb cables από τα fan

Αντίστοιχα για τα ρπμ αλλιώς αν δεν έχει πάνω στα header της μητρικής 

Ένα άλλο κουτί της coolermaster είχε ένα σπλιτεράκι, κάτι αντίστοιχο είναι σε λογική. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...