Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/11/2019 στις 2:47 ΜΜ, poulinos είπε

το βασικο επισης ξεχασα να το πω ειναι τι αναφερει η συμβαση.αν η συμβαση δεν αναφερει τιποτα για bridge τοτε δυσκολο να μην πληρωσει καποιος τελος διακοπης.οτι γινεται κατι και δεν το κανουν δεν σημαινει οτι αυτοματα η συμβαση ληγει χωρις ποινη

Κύριε Πουλινέ καλή σας ημέρα.

Σήμερα γύρω στα μεσάνυχτα το Technicolor άρχισε τις αποσυνδέσεις όπως αναφέρει και ο κύριος Μανώλης στην αρχή του Thread.

Σταμάτησε να δουλεύει το Bridge mode του Technicolor... Με ένα restart επανλήλθε, αλλά μετά άναψε κόκκινο χρώμα στο λαμπάκι του Internet και με αποσύνδεσε από το VPN. Η Wind έχει ειδοποιηθεί και είπαν ότι θα ελέγξουν την γραμμή... Ίσως τελικά τα technicolor δεν αντέχουν το Fixed ip mode που ΜΑΛΛΟΝ δεν είναι καθαρό Bridge. Όταν έχω νεώτερα από την Wind θα τα ποστάρω...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, HarryKonis είπε

Σήμερα γύρω στα μεσάνυχτα το Technicolor άρχισε τις αποσυνδέσεις όπως αναφέρει και ο κύριος Μανώλης στην αρχή του Thread.

Σταμάτησε να δουλεύει το Bridge mode του Technicolor... Με ένα restart επανλήλθε, αλλά μετά άναψε κόκκινο χρώμα στο λαμπάκι του Internet και με αποσύνδεσε από το VPN. Η Wind έχει ειδοποιηθεί και είπαν ότι θα ελέγξουν την γραμμή... Ίσως τελικά τα technicolor δεν αντέχουν το Fixed ip mode που ΜΑΛΛΟΝ δεν είναι καθαρό Bridge. Όταν έχω νεώτερα από την Wind θα τα ποστάρω...

Απίστευτο. Μου είπαν από την Wind ότι θα με χρεώσουν επίσκεψη αν λέει ο τεχνικός ανακαλύψει ότι δεν φταίει η wind αλλά η καλωδίωσή μου ή ο εξοπλισμός μου. Σε ερώτηση "Ρε παιδιά αυτό έπαιζε μια χαρά όταν το συνδέσατε μέχρι σήμερα" (10+ μέρες), μου λέει .................. μα δεν σας είπα ότι φταίει κάτι από τα δύο αναγκαστικά.!!!!!!!!!

Πάντως από τότε το Router δεν έχει ξανααποσυνδεθεί....

Πέρασαν 6 ώρες από την τελευταία αποσύνδεση...

Να μην το ματιάσω............

Δημοσ.
On 17/11/2019 at 14:40, HarryKonis said:

Σωστό και σας ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν νομίζω να είχαν γράψει κάτι για το Bridge πάνω στην συμφωνία. Ευτυχώς που γύρισε σε Bridge δηλαδή....... :-)

Ναι είχα μια συζήτηση και με κάποιον ειδικό εκτός Wind για το αν θα μπορούσε να γίνει και μου είπε και αυτός αυτό που μου λέτε και εσείς. Χρειάζεται τουλάχιστον μια ip ακόμα.... Η ερώτηση είχε υποβληθεί και στην Wind για το διπλό pppoe log in και pass through και περιμένω απάντηση. Θα την ανεβάσω και αυτήν όταν θα την έχω... Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας κύριε Πουλινέ....

απλα το λεω οτι αν κατι δεν αναφερετε στην συμβαση δεν ειναι ευκολο να πατησει καποιος εκει .και οι παροχοι δεν τα πολυθελουν ξεφραγο αμπελι τα router Ουτε υποστηριζουν ολα τα modes. ο ενας τροπος ειναι pppoe passthrough ο αλλος ειναι με Public ip's που ομως εχει κοστος.

6 hours ago, HarryKonis said:

μπορει να ειναι και καποιο bug.τωρα για το Internet επειδη ειναι bridge αρα δεν παιρνει αυτο ip ειναι σχετικο το λαμπακι αν θα επρεπε να ειναι ανοιχτο ή οχι.γιατι στην πραξη δεν εχει αυτο ιντερνετ.

51 minutes ago, HarryKonis said:

Απίστευτο. Μου είπαν από την Wind ότι θα με χρεώσουν επίσκεψη αν λέει ο τεχνικός ανακαλύψει ότι δεν φταίει η wind αλλά η καλωδίωσή μου ή ο εξοπλισμός μου. Σε ερώτηση "Ρε παιδιά αυτό έπαιζε μια χαρά όταν το συνδέσατε μέχρι σήμερα" (10+ μέρες), μου λέει .................. μα δεν σας είπα ότι φταίει κάτι από τα δύο αναγκαστικά.!!!!!!!!!

Πάντως από τότε το Router δεν έχει ξανααποσυνδεθεί....

Πέρασαν 6 ώρες από την τελευταία αποσύνδεση...

Να μην το ματιάσω............

γενικως παροτι η δικια σου περιπτωση ειναι λιγο διαφορετικη ειναι γενικος κανονας αυτος που σε παιρνει τηλεφωνο να λεει το ποιημα οτι αμα φταις εσυ πληρωνεις εσυ αμα φταιμε εμεις πληρωνουμε εμεις.τωρα η δικια σου περιπτωση ειναι λιγο παραξενη αλλα ο αλλος που σε παιρνει για ραντεβου κτλ μπορει να μην ξερει καν τι ειναι αυτο που κανεις.απο την αλλη αμα παιζεις σωστα και ερθουν παιζει να το βγαλουν οτι φταις εσυ ή οτι εφταιγε κατι σε σενα.αντε να αποδειξεις το αναποδο μετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/11/2019 στις 3:05 ΜΜ, poulinos είπε

απλα το λεω οτι αν κατι δεν αναφερετε στην συμβαση δεν ειναι ευκολο να πατησει καποιος εκει .και οι παροχοι δεν τα πολυθελουν ξεφραγο αμπελι τα router Ουτε υποστηριζουν ολα τα modes. ο ενας τροπος ειναι pppoe passthrough ο αλλος ειναι με Public ip's που ομως εχει κοστος.

μπορει να ειναι και καποιο bug.τωρα για το Internet επειδη ειναι bridge αρα δεν παιρνει αυτο ip ειναι σχετικο το λαμπακι αν θα επρεπε να ειναι ανοιχτο ή οχι.γιατι στην πραξη δεν εχει αυτο ιντερνετ.

γενικως παροτι η δικια σου περιπτωση ειναι λιγο διαφορετικη ειναι γενικος κανονας αυτος που σε παιρνει τηλεφωνο να λεει το ποιημα οτι αμα φταις εσυ πληρωνεις εσυ αμα φταιμε εμεις πληρωνουμε εμεις.τωρα η δικια σου περιπτωση ειναι λιγο παραξενη αλλα ο αλλος που σε παιρνει για ραντεβου κτλ μπορει να μην ξερει καν τι ειναι αυτο που κανεις.απο την αλλη αμα παιζεις σωστα και ερθουν παιζει να το βγαλουν οτι φταις εσυ ή οτι εφταιγε κατι σε σενα.αντε να αποδειξεις το αναποδο μετα.

11 ώρες και παίζει σταθερά μετά από 4 συνεχείς αδυναμίες σύνδεσης χθες βράδυ. Ίσως ήταν κάτι τυχαίο. Συνεννοήθηκα με το άτομο (ένας εξαιρετικά ευγενικός άνθρωπος) που κάναμε την συμφωνία αγοράς των υπηρεσιών. Μου είπε τα ίδια λόγια που μου λέτε και εσείς. Δεν θα ξαναμιλήσω με Service. Θα κάνω relay όλα τα μηνύματα προς το service μέσω αυτού. Μου είπε να μην ανησυχώ για τίποτα και επίσης ότι τα λόγια αυτά λέγονται σε όλους τους πελάτες σαν πολιτική της εταιρίας και επειδή δεν γνωρίζουν το επίπεδο γνώσεων του κάθε ενός και ότι σε κάθε περίπτωση θα εξυπηρετηθώ.

Επεξ/σία από HarryKonis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/11/2019 στις 6:44 ΜΜ, HarryKonis είπε

11 ώρες και παίζει σταθερά μετά από 4 συνεχείς αδυναμίες σύνδεσης χθες βράδυ. Ίσως ήταν κάτι τυχαίο. Συνεννοήθηκα με το άτομο (ένας εξαιρετικά ευγενικός άνθρωπος) που κάναμε την συμφωνία αγοράς των υπηρεσιών. Μου είπε τα ίδια λόγια που μου λέτε και εσείς. Δεν θα ξαναμιλήσω με Service. Θα κάνω relay όλα τα μηνύματα προς το service μέσω αυτού. Μου είπε να μην ανησυχώ για τίποτα και επίσης ότι τα λόγια αυτά λέγονται σε όλους τους πελάτες σαν πολιτική της εταιρίας και επειδή δεν γνωρίζουν το επίπεδο γνώσεων του κάθε ενός και ότι σε κάθε περίπτωση θα εξυπηρετηθώ.

Προβλημάτων συνέχεια. Χθες βράδυ αποσυνδέθηκε ξανά. Σήμερα όλη μέρα σταθερό. Φαίνεται ότι το βράδυ κάτι συμβαίνει....

Επεξ/σία από HarryKonis
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 19/11/2019 at 18:44, HarryKonis said:

ειναι στιγμιαιο το disconnect ή αργει να ξανασυνδεθει? λεω μηπως το Firewall αργει να καταλαβει οτι εχει χασει Ip ή οτι χαθηκε το sync και δεν ειναι πλεον στο internet.

On 23/11/2019 at 18:54, HarryKonis said:

Προβλημάτων συνέχεια. Χθες βράδυ αποσυνδέθηκε ξανά. Σήμερα όλη μέρα σταθερό. Φαίνεται ότι το βράδυ κάτι συμβαίνει....

δεν ξερω αν στο συγκεκριμενο modem router φαινεται οπως στα παλια technicolor το πως φορες εχασε sync .στα παλια technicolor το ειχε ως Loss of signal(Local/Remote). οποτε εκει βλεπεις αν εχει αποσυνδεθει.αν κανει αποσυνδεσεις μπορει για καποιο λογο μετα να αργει η συσκευη απο πισω(router/firewall) να ξανακανει establish το Connection>εκτος αν για καποιο λογο το βραδυ σou αλλαζουν Ip και γινεται αυτο.μπορεις να δεις αν εχεις την ιδια Ip το πρωι που ερχεσαι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...