CreepyDog Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Καλησπερα εχω το Turbo-X Advanced Security και η μλκια μου κανει Block το chat του steam....πως μπορω να το αφαιρεσω απο τα block..σορρυ αν το θεμα ειναι σε λαθος κατηγορια
micos000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δεν το ξέρω το πρόγραμμα αλλά πρέπει να έχει κάπου exceptions.
dhmak Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) μπράβο τώρα η επωνυμία του πλαισίου επεκτείνεται και σε λογισμικό ;; panda security με ονομασία πλαισίου δηλαδή τόσο χάλια το panda όσο και η φήμη των turbo-x ;; Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από dhmak
Alexandros_D Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Έχω μια απορία, αυτό το Turbox Advanced Security έχει την υποστήριξη του πλαισίου; Αν ναι καλύτερα να είμαι με το windows defender!
donblunts Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Βγάλτο ρε άνθρωπε που εμπιστεύεσαι το TurboX ADVANCED κιόλας Security. Γελάνε και τα δέντρα. Δώσε ενα 10άρικο και πάρε το BitDefender.
Alex-V Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 TurboX advanced security. Απλα κλαιω. Το αφαιρεσεις οπως εισαι και βαζεις καποιο free, πχ bitdefender. Η μεινε με το defender των windows, αν εισαι με windows 10
Alexandros_D Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μπήκα στο πλαίσιο και κοίταξα χαρακτηριστικά.... Απλά κλαίω! Εντομεταξύ το panda κάποτε ήταν στο προσκήνιο, Που το ξέθαψαν;
Alex-V Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε Μπήκα στο πλαίσιο και κοίταξα χαρακτηριστικά.... Απλά κλαίω! Εντομεταξύ το panda κάποτε ήταν στο προσκήνιο, Που το ξέθαψαν; Ότι αρπάξουν. Είναι πολλοί οι ανίδεοι έξω Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από Alex-V
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα