Προς το περιεχόμενο

Ανακοινώθηκαν τα Honor 9X και Honor 9X Pro με «pop-up» camera και Kirin 810 SoC

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, stafaf είπε

Διάβασες καθόλου τιμές ή μπα; 

Από 180 αρχίζει. 

Αν το βρεις σε τέτοιες τιμές τηλ μου.... Για την huawei μιλάμε... 

5 ώρες πριν, HriStakos είπε

Άλλη xiaomi μας προέκυψε με 20 συσκευες ταυτόχρονα στην αγορά να μην ξέρεις ποια είναι τι...οι αρχαίοι έλεγαν ουκ εν το πολλώ το ευ......άντε γεια 

Δεν φτάνει που έχεις επιλογές γκρινιάζεις κιόλας... Αντε σε κανένα μήλο 

7 ώρες πριν, Talepwros είπε

Μια χαρα αντικαθιστουν το περσινο  Honor 8Χ που εχει κανει παταγο μαζι με το Honor Play.
Οι υπολοιποι μπορουν να τζογαρουν με κανενα Galaxy A80 και αν θα τους γυρναει σωστα η καμερα.

Σε πιο σύμπαν ζεις. Mi 9T pro (που κοντοζυγωνει) mi 9t και mi 9, ναυαρχίδες σε τιμές midrange οι 2 από τις 3 με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά και σετ καμερών 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
3 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Σε πιο σύμπαν ζεις. Mi 9T pro (που κοντοζυγωνει) mi 9t και mi 9, ναυαρχίδες σε τιμές midrange οι 2 από τις 3 με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά και σετ καμερών 

Ζω στον κοσμο που εμενα που δεν μου καθεται καλα η Xiaomi μπορω να αγοράσω κατι αλλο. 

1 ώρα πριν, Talepwros είπε

Ζω στον κοσμο που εμενα που δεν μου καθεται καλα η Xiaomi μπορω να αγοράσω κατι αλλο. 

ως κατοχως μι9 , στα 330 , μπορω  να πω οτι δεν μου γεμισε το ματι , κατι μου λειπει κ δεν ειναι η μπαταρια του . 1η φορα παιρνω κινητο κ δεν λεω ουαου πηρα κατι καινουριο , κλαιν κ ειχα τον 821 πριν . οι τιμες ξερουμε ολοι καπου εκει παιζουν στα 250-300. το θεμα ειναι ποιος σχεδιασμος σ αρεσει πιο πολυ , αυτος που θα δωσει 250 ανετα μπορει να δοσει κ 300, αλλα το θεμα ειναι τ αρεσει στο ματι

5 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Πάντως εγώ αν και xiaomi fan, οφείλω να ομολογήσω πως αν επιβεβαιωθουν επιδόσεις φωτογραφιών του Honor 9x Pro έναντι του redmi k20 Pro όπως το βίντεο που παραθέτω, τότε μάλλον το επόμενο κινητό μου δεν θα είναι xiaomi... Νισάφι πια με τις ρυθμίσεις καμερών της xiaomi. Και το λέω με πόνο καρδιάς γιατί σε όλα τα υπόλοιπα τo k20 Pro είναι τo απόλυτο vfm. 

https://youtu.be/SaF7dVJlaVM

9 ώρες πριν, fragma είπε

Ούτε για πλάκα... Με 350 ευρώ + μεταφορικά παίρνετε αυτή την στιγμή απο κινεζομαγαζο και μάλιστα  με Global ROM το υπερτούμπανο Xiaomi K20 pro με το πιο δυνατό mobile chipset στον πλανήτη (SD 855),  8GB ram, Super Amoled οθόνη, 4000Mh μπαταρία με superfast charge και αντε γεια..

Μια διόρθωση μόνο. Το πιο δυνατό mobile chipset που λες κι εσύ είναι ο A12 Bionic. Για να μην αναφέρω τον A12X και ξεφύγουμε σε επιδόσεις εντελώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι άσχετο  με Huawei και Honor συσκευές, αγόρασα το Honor 10 και έχει εγκατεστημένο tempered glass που έρχονται με τις συσκευές αξίζει για προστασία της οθόνης ή να αγοράσω tempered glass καινούργιο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από Tsoukos87

34 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι άσχετο  με Huawei και Honor συσκευές, αγόρασα το Honor 10 και έχει εγκατεστημένο tempered glass που έρχονται με τις συσκευές αξίζει για προστασία της οθόνης ή να αγοράσω tempered glass καινούργιο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επειδή προχθές πήρα το 8x, είδα ότι φοράει προστασία αλλά δεν ειναι tempered glass, είναι μεμβράνη. 

Ειναι καλή ώσπου να βάλεις τζαμακι. 

4 λεπτά πριν, stafaf είπε

Επειδή προχθές πήρα το 8x, είδα ότι φοράει προστασία αλλά δεν ειναι tempered glass, είναι μεμβράνη. 

Ειναι καλή ώσπου να βάλεις τζαμακι. 

Απλα σε περιπτωση πτωσης αυτο με νοιαζει εαν θα αντεξει αλλιως παω και του βαζω κατευθειαν τζαμακι.

8 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Απλα σε περιπτωση πτωσης αυτο με νοιαζει εαν θα αντεξει αλλιως παω και του βαζω κατευθειαν τζαμακι.

Ε ναι σε πτώση έχεις θέμα αν και έχει gorilla glass 3

12 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Ναυαρχίδα σε τιμή mid range γελάνε και οι πέτρες δλδ ίδια κατηγορία με s10 Plus....

😂😂😂

16 ώρες πριν, fragma είπε

Ούτε για πλάκα... Με 350 ευρώ + μεταφορικά παίρνετε αυτή την στιγμή απο κινεζομαγαζο και μάλιστα  με Global ROM το υπερτούμπανο Xiaomi K20 pro με το πιο δυνατό mobile chipset στον πλανήτη (SD 855),  8GB ram, Super Amoled οθόνη, 4000Mh μπαταρία με superfast charge και αντε γεια..

Btw η Apple έχει το καλύτερο chipset μέχρι και από τν καινούργιο snapdragon.

2 ώρες πριν, EmnIT είπε

Ναυαρχίδα σε τιμή mid range γελάνε και οι πέτρες δλδ ίδια κατηγορία με s10 Plus....

😂😂😂

Btw η Apple έχει το καλύτερο chipset μέχρι και από τν καινούργιο snapdragon.

Οι πέτρες γελάνε με το δικό σου σχόλιο.... Τραβά δώσε τα διπλάσια και βάλε για το s10 plus.... Και μην ξεχάσεις να βάλεις ταπετσαρία το ρομποτακι που κρύβει τις διπλές κάμερες 😂😂😂

22 ώρες πριν, fragma είπε

+110000 πως τόλμησαν να βγαλουν κατι που δεν ειναι xiaomiara εεε?

Επισκέπτης
10 ώρες πριν, Black Demis είπε

+110000 πως τόλμησαν να βγαλουν κατι που δεν ειναι xiaomiara εεε?

κοιταω αυτο το καιρο για κινητο και επεσε το ματι μου στα soc 730 και 810 που φτιαχτηκαν με νεες λιθογραφιες και τα αντιστοιχα κινητα K20 και 9Χ (pro). παρολο που ο 810 ειναι καλυτερος σαν επεξεργαστης (στα χαρτια, στη πραξη δε ξερω αμα θα φαινεται η διαφορα να πω την αληθεια) το 9Χ (pro) σα κινητο ειναι χειροτερο. λειψα bands, δεν υποστηριζει ξεκλειδωμα του bootloader αρα μετα τα δυο χρονια ξεχνας τη πιθανοτητα να βαλεις μια custom rom για να συνεχισεις να παιρνεις αναβαθμισεις, το nfc δεν θα το χουν ολες οι εκδοσεις.

δε θελω να συμμετεχω στο "πολεμο" των κινητων, απλα μιας και ετυχε να τα κοιταξω, το xiaomi μου φαινεται καλυτερη επιλογη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

κοιταω αυτο το καιρο για κινητο και επεσε το ματι μου στα soc 730 και 810 που φτιαχτηκαν με νεες λιθογραφιες και τα αντιστοιχα κινητα K20 και 9Χ (pro). παρολο που ο 810 ειναι καλυτερος σαν επεξεργαστης (στα χαρτια, στη πραξη δε ξερω αμα θα φαινεται η διαφορα να πω την αληθεια) το 9Χ (pro) σα κινητο ειναι χειροτερο. λειψα bands, δεν υποστηριζει ξεκλειδωμα του bootloader αρα μετα τα δυο χρονια ξεχνας τη πιθανοτητα να βαλεις μια custom rom για να συνεχισεις να παιρνεις αναβαθμισεις, το nfc δεν θα το χουν ολες οι εκδοσεις.

δε θελω να συμμετεχω στο "πολεμο" των κινητων, απλα μιας και ετυχε να τα κοιταξω, το xiaomi μου φαινεται καλυτερη επιλογη

Ετσι ακριβώς είναι. Στα benchmarks έχει μικρό προβάδισμα ο Κirin 810 αλλά σε πραγματική χρήση ο SD730, και γενικά οι Snapdragon υπερτερούν των αντίστοιχων Κirin λογω καλύτερης διαχείρισης μνήμης και ενέργειας. Μιλάμε για μικροδιαφορες βέβαια, που περνάνε απαρατήρητες στο 95% των χρηστών και έχουν σημασία μόνο για τους power users. Επίσης τα Μi9t/Mi9t pro υπερτερούν των Honor 9x/9xpro σε οθόνη (Super amoled vs απλης IPS),  έχουν καλύτερες κάμερες και fast charge που λείπει απο τα Honor. 

Επεξ/σία από fragma

Επισκέπτης
5 ώρες πριν, fragma είπε

Ετσι ακριβώς είναι. Στα benchmarks έχει μικρό προβάδισμα ο Κirin 810 αλλά σε πραγματική χρήση ο SD730, και γενικά οι Snapdragon υπερτερούν των αντίστοιχων Κirin λογω καλύτερης διαχείρισης μνήμης και ενέργειας. Μιλάμε για μικροδιαφορες βέβαια, που περνάνε απαρατήρητες στο 95% των χρηστών και έχουν σημασία μόνο για τους power users. Επίσης τα Μi9t/Mi9t pro υπερτερούν των Honor 9x/9xpro σε οθόνη (Super amoled vs απλης IPS),  έχουν καλύτερες κάμερες και fast charge που λείπει απο τα Honor. 

βγηκαν συγκριτικα για τις καμερες? προσωπικα αν δεν ειναι κακες μου αρκει, οποτε συνήθως δε ψαχνομαι μ αυτα

πραγματι το fast charge ξεχασα να το αναφερω, ενω την οθονη δε προσεξα καν οτι ηταν ips 😲

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...