rudigarcia222 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 παιδες θελω να ρωτησω αποψη αν εχει κανεις απο αυτα τα αξεσουαρ επισκευης βαθουλωματων και αν κανουν καθολου δουλεια σε μικρα βεβαια βαθουλωματα(δεν λεω σε βαθια που εχουν πιασει και νευρα) https://www.skroutz.gr/c/1243/car_cleaning.html?keyphrase=επιδιορθωση+αυτοκινητου υγ επισης οπως αναφερω στο τοπικ για φθηνη προχειρη λυση αναγνωριζω οτι αν παω σε λαμαρινα θα το κανει καινουριο
MikroKoala Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Νομιζω πρέπει να ρίξεις στην λαμαρίνα ζεστό νερό πριν την τραβήξεις.. Είχε πάρει ένας συνάδελφος ενα παρόμοιο απο κινα πιο απλό από αυτό που δείχνεις και δεν κατάφερε τίποτα σε μικρή λακουβιτσα όμως η τιμή είναι χαμηλή και πιστεύω αξίζει να δοκιμάσεις.. Επίσης νομίζω αν ψάξεις στο YouTube θα βρεις και βίντεο απο άτομα που το έχουν δοκιμάσει 1
madnifestah Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 ανάλογα το σημείο (πχ καπό/ουρανό) , και αν δεν έχει σπάσει το χρώμα ναι κάνουν δουλειά.. δυνατή βεντούζα να έχει.... Spoiler 1
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Την εν λόγω «τεχνολογία» την έχω χρησιμοποιήσει πριν 3-4 χρόνια αλλά σε εξειδικευμένο λαμαρίνα (paintbull) και δε μου είχε πάρει πολλά για ένα βούλιαγμα που μου έκανε κάποιο καθίκι στην πόρτα και είχε άψογο αποτέλεσμα. Αργοτερα πήρα ένα ίδιο σετ για να κάνω αντίστοιχη δουλειά σε ένα άλλο αμάξι και δεν κατάφερα τίποτα απολύτως ήταν μια απογοήτευση... ευτυχώς πέταξα λιγότερα από 10€ 1
rudigarcia222 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, paylidis είπε Την εν λόγω «τεχνολογία» την έχω χρησιμοποιήσει πριν 3-4 χρόνια αλλά σε εξειδικευμένο λαμαρίνα (paintbull) και δε μου είχε πάρει πολλά για ένα βούλιαγμα που μου έκανε κάποιο καθίκι στην πόρτα και είχε άψογο αποτέλεσμα. Αργοτερα πήρα ένα ίδιο σετ για να κάνω αντίστοιχη δουλειά σε ένα άλλο αμάξι και δεν κατάφερα τίποτα απολύτως ήταν μια απογοήτευση... ευτυχώς πέταξα λιγότερα από 10€ αστα να πανε και γω μια απο τα ιδια,σηκωθηκα το πρωι και αντικρυσα το βαθουλωμα...ποσα σου ειχε κοστισει???μονο για να βγει οχι επεπλεον(βαψιμο κτλ)
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε αστα να πανε και γω μια απο τα ιδια,σηκωθηκα το πρωι και αντικρυσα το βαθουλωμα...ποσα σου ειχε κοστισει???μονο για να βγει οχι επεπλεον(βαψιμο κτλ) Θεωρητικά δε θέλει βάψιμο εφόσον μπορεί να γίνει με pdr. Νομίζω 30€ μου είχε πάρει.
rudigarcia222 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Στις 24/7/2019 στις 5:44 ΜΜ, paylidis είπε Θεωρητικά δε θέλει βάψιμο εφόσον μπορεί να γίνει με pdr. Νομίζω 30€ μου είχε πάρει. εγινε αν ειναι τετοιο ποσο θα παω να ρωτησω,βρηκα και στο νετ δυο μαγαζια με την pdr τεχνολογια που αναφερεις στην θεσσαλονικη/ουτε το γνωριζα/φοβομουν τις κλασσικες ταριφες των λαμαριναδων 100πλας για οτιδηποτε χτυπημα γρατζουνια κτλ
paylidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Θεσσαλονίκη είναι ένας που τον φωνάζουν Γιακούμπ πολύ καλός σε αυτή την τεχνική. Το είχα δει το όνομα του σε κάποιο άλλο φόρουμ κ μου είχε κάνει εντύπωση 😂 1
rudigarcia222 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 το συναντησα σε αρκετα φορουμ αυτο το ονομα με ακρως θετικα σχολια -αν γνωριζει κανεις ποιος ειναι ας μας πει η εδω ειτε σε πμ/βρηκα δυο PDR στη θεσσαλονικη σε γκουγκλαρισμα ο ενας μου λεει επιστρεφει σεπτεμβριο ο αλλος ειναι στην λαρισα εχει κινητο συνεργειο και πηγαινοερχεται λαρισα θεσσαλονικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα