Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αφότου συνδέσεις την χρεωστική κάρτα με τον λογαριασμό πως κανείς επιβεβαίωση;

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Σου δεσμευει ενα ποσο, πας στις κινησεις του λογαριασμου σου και βλεπεις την χρεωση μαζι με εναν κωδικο, μεσα απ το προφιλ σου στο Paypal εισαγεις αυτον τον κωδικο και εγινε η επιβεβαιωση

Τον κωδικό από που τον παίρνεις;

Δημοσ.

Αν δε έχεις κωδικούς πήγαινε στην τράπεζα να στον πουν και να βγάλεις κιόλας. 

Επίσης η χρέωση θα φανεί και στον αναλυτικό λογαριασμό που σου έρχεται στο σπίτι /Mail

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε

Στο ιμπανκινγκ σου

Σε περίπτωση που δεν έχω, μπορώ να πάω στην τράπεζα να μου το πει τον κωδικό;

Δημοσ.
Στις 24/7/2019 στις 12:53 ΜΜ, Marimar14 είπε

Σε περίπτωση που δεν έχω, μπορώ να πάω στην τράπεζα να μου το πει τον κωδικό;

οπως ειπε και ο φιλος @Kostasspil μπορεις να πας στην τραπεζα να ζητησεις αναλυτικη κατασταση λογαριασμου και ο κωδικος επιβεβαιωσης θα ειναι στην αιτιολογια

• Moderators
Δημοσ.

Μπορείς και μέσω τηλεφώνου να μάθεις τον κωδικό αλλά μπορεί μεν η χρέωση να γίνει σήμερα θέλει 2-5 μέρες για να φανεί σωστά στο σύστημα ώστε να δεις τον κωδικό

Καλό είναι βέβαια να βγάλεις κωδικούς για ebanking

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γινεται να συνδεσεις με το Paypal δύο τραπεζικους λογαριασμους? Συγκεκριμένα έναν ελληνικής τράπεζας και έναν γερμανικής τράπεζας? Θα με βολευε να ειχα και στα δύο, δεν θα ήθελα πχ να στελνω παντα χρηματα στον ελληνικό, καλύτερα εξω καθως ειναι λιγο περιεργα στην Ελλαδα, μπορει να ρωτησουν προελευση. Ρωταω γιατι ισως ειναι να κανω καμια μεταφραση και ειναι κατι χρηματα (οχι πολλά) να τα επαιρνα μεσω paypal. 

Δημοσ.
1 hour ago, Neoss said:

Γινεται να συνδεσεις με το Paypal δύο τραπεζικους λογαριασμους? Συγκεκριμένα έναν ελληνικής τράπεζας και έναν γερμανικής τράπεζας? Θα με βολευε να ειχα και στα δύο, δεν θα ήθελα πχ να στελνω παντα χρηματα στον ελληνικό, καλύτερα εξω καθως ειναι λιγο περιεργα στην Ελλαδα, μπορει να ρωτησουν προελευση. Ρωταω γιατι ισως ειναι να κανω καμια μεταφραση και ειναι κατι χρηματα (οχι πολλά) να τα επαιρνα μεσω paypal. 

δεν νομιζω οτι υπαρχει περιορισμος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...