Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπερα, χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια. εχω το ρουτερ στον πρωτο οροφο και θελω μεσω καποιου repeater να δωσω wifi στο πανω διαμερισμα. εχω ηδη ενα powerline και δουλευει πολυ καλα για τον σταθερο υπολογιστη αλλα για wifi εχω προβλημα. εχω αυτο εδω και οι αποσυνδεσεις ειναι ασταματητες. υπαρχει καποιος τροπος να τσεκαρω αν φταιει η θεση του ριπιτερ σε σχεση με το ρουτερ ή αν απλα το ριπιτερ ειναι σαπιο; αν νομιζετε πως ειναι το δευτερο, με ποιο repeater πιστευετε πως θα ειμαι οκ; εχω 200αρα fiber στην κοσμοτε. δεν με ενδιαφερει να πιανω φουλ στον πανω οροφο, η ταχυτητα εκει δεν ειναι προτεραιοτητα. θελω μονο να ειναι σταθερο και χωρις διακοπες. Λογικά αυτό εδώ θα δουλέψει. https://www.skroutz.gr/s/13868545/TP-LINK-TL-WPA8630PKIT-v2.html Κοιτάω μόνο μήπως υπάρχει τρόπος να γλιτώσω τα τόσο μεγάλα έξοδα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 18 hours ago, Nickname98 said: καλησπερα, χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια. εχω το ρουτερ στον πρωτο οροφο και θελω μεσω καποιου repeater να δωσω wifi στο πανω διαμερισμα. εχω ηδη ενα powerline και δουλευει πολυ καλα για τον σταθερο υπολογιστη αλλα για wifi εχω προβλημα. εχω αυτο εδω και οι αποσυνδεσεις ειναι ασταματητες. υπαρχει καποιος τροπος να τσεκαρω αν φταιει η θεση του ριπιτερ σε σχεση με το ρουτερ ή αν απλα το ριπιτερ ειναι σαπιο; αν νομιζετε πως ειναι το δευτερο, με ποιο repeater πιστευετε πως θα ειμαι οκ; εχω 200αρα fiber στην κοσμοτε. δεν με ενδιαφερει να πιανω φουλ στον πανω οροφο, η ταχυτητα εκει δεν ειναι προτεραιοτητα. θελω μονο να ειναι σταθερο και χωρις διακοπες. Λογικά αυτό εδώ θα δουλέψει. https://www.skroutz.gr/s/13868545/TP-LINK-TL-WPA8630PKIT-v2.html Κοιτάω μόνο μήπως υπάρχει τρόπος να γλιτώσω τα τόσο μεγάλα έξοδα. εχεις το Powerline στον πανω οροφο και πανω σε αυτο το Repeater σε access point mode ή το εχεις ξεχωριστα.εφοσον εχεις Powerline βαλε το tp link να παιξει σαν access point και να δινει ασυρματα.αν εχει μονο μια ethernet το powerline( που οπως βλεπω εχει) τοτε θες και ενα Switch.εναλλακτικα καταργεις το Repeater και βαζεις ενα παλιο adsl modem router στην θεση του να κανει το access point. επισης προληπτικα firmware update σε ολα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξεχωριστά το εχω. Πως το κάνω access point πάνω στο power line? Το συνδέω πάνω του με ένα Ethernet? Και αυτό μεταδίδει; Το switch δεν το ήξερα, θα το ψάξω λίγο να δω τι είναι και θα σου απαντήσω. Ευχαριστώ πολύ κατά τ αλλα Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) λοιπον, το καταφερα οπως ειπες με access point. με ταλαιπωρησε λιγακι γιατι αρχικα δεν μου εβγαζε το mode και εν τελει ηθελε firmware update για να το βγαλει. δεν παει και σφαιρα αλλα ειναι πολυ σταθερο και με καλυπτει. σε ευχαριστω πααρα πολυ, ευτυχως λυθηκε γρηγορα και χωρις εξτρα εξοδα Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 On 24/07/2019 at 19:18, Nickname98 said: Ξεχωριστά το εχω. Πως το κάνω access point πάνω στο power line? Το συνδέω πάνω του με ένα Ethernet? Και αυτό μεταδίδει; Το switch δεν το ήξερα, θα το ψάξω λίγο να δω τι είναι και θα σου απαντήσω. Ευχαριστώ πολύ κατά τ αλλα sorry gia το delay αλλα δενειχα προλαβει να απαντησω. ναι εφοσον εχεις Powerline δεν αξιζει να το εχεις Repeater γιατι χανεις σε ταχυτητα αλλα και σταθεροτητα.απλα μπορει να χρειαστεις ενα Switch οπως σου ειπα αν θες να δωσεις καπου και ethernet και το powerline εχει μονο μια εξοδο.στην ουσια απο το κατω ρουτερ περνας μεσα απο τα Powerlines πας με ethernet στο tp link και εκεινο δινει ασυρματα. το Switch ειναι σαν ενα πολυπριζο.την μια ethernet την κανει παραπανω.θα σου χρειαστει αν εχεις μονο μια πανω στο Powerline και θες να βαλεις και αλλη συσκευη περα απο το tp link On 25/07/2019 at 10:15, Nickname98 said: λοιπον, το καταφερα οπως ειπες με access point. με ταλαιπωρησε λιγακι γιατι αρχικα δεν μου εβγαζε το mode και εν τελει ηθελε firmware update για να το βγαλει. δεν παει και σφαιρα αλλα ειναι πολυ σταθερο και με καλυπτει. σε ευχαριστω πααρα πολυ, ευτυχως λυθηκε γρηγορα και χωρις εξτρα εξοδα καλο ειναι να κοιτας παντα για firmware update. ναι υπαρχει ενα κουμπακι που το πατας στο μενου και διαλεγεις access point. το ποσο σφαιρα θα παει εχει να κανει και με την ταχυτητα που εχουν τα Powerline μεταξυ τους.ισως χρειαστουν και αυτα firmware update μεσα απο την εφαρμογη tpplc και καλο θα ηταν να τα κανεις και secure.και μετα δεν πρεπει να τα εχεις πανω σε πολυπριζα γιατι χανουν σε ταχυτητα.μεσα απο το προγραμμα αυτο βλεπεις και την ταχυτητα των Powerlines οποτε μπορεις να δοκιμασεις διαφορετικη πριζα για να πιασεις καλυτερη ταχυτητα ειδικα αμα εχεις τριφασικο ρευμα.σιγουρα θα εισαι πολυ πιο σταθερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα