Προς το περιεχόμενο

Ευχαριστώ Cosmote tv για το trolling....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι Πειραιώτες συμφώνησαν με τη NOVA για τη μετάδοση τόσο των φιλικών προετοιμασίας τους, όσο και για τον εντός έδρας προκριματικό με τη Βικτόρια Πλζεν

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα θυμίσω εδώ κάτι που έχω γράψει και παλιότερα: ο ΟΤΕ έχει λόγους να μην κυνηγάει τα πάντα (ενώ θα μπορούσε να διεκδικήσει με σοβαρές πιθανότητες πολύ περισσότερους αγώνες). Αν πάρει όλη τη μπάλα, η NOVA κινδυνεύει να κάνει μπουρμπουλήθρες (όπως κάποτε η πλατφόρμα του ALPHA) και σε μια τέτοια περίπτωση ενεργοποιούνται αντί-μονοπωλιακές πρόνοιες.

Οπότε, για ξεκάρφωμα, αφήνουν το μαγευτικό θέαμα του ελληνικού πρωταθλήματος και κάτι προκριματικά/φιλικά.

Αυτό δεν δικαιολογεί, βέβαια, το να λένε στους υποψήφιους συνδρομητές άλλα αντ' άλλων (αν πράγματι είπαν).

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πάρε μια απόδειξη από μια ταβέρνα, καφετέρια η οποία διαθέτει νόμιμη άδεια Nova επαγγελματική, και στείλε την στην Cosmote μαζί με τον αριθμό του τραπεζικού σου λογαριασμού.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πάλι είμα Ιταλία για δουλειά αυτές τις μέρες, αγόρασα το πρωί το Cosmote TV Go Sports Daily Pass για να δω Ολυμπιακό (τικάρωντας την επιλογή "δέχομαι να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία προσωρινά στο εξωτερικό" - κάπως έτσι το έγραφε), και δεν μου ενεργοποιείται η εφαρμογή!
Τους παίρνω τηλ. και μου λένε ότι χρειάζεται ταυτοποίηση στοιχείων που παίρνει πάνω από 24ώρες!!!
Τι σκ@τά 24ώρο daily pass είναι τότε αν θέλουν πάνω από 24ώρες για να σε ενεργοποιήσουν???
Τους έστειλα mail να μου επιστρέψουν τα λεφτά!!

• Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ribo7 είπε

Εγώ πάλι είμα Ιταλία για δουλειά αυτές τις μέρες, αγόρασα το πρωί το Cosmote TV Go Sports Daily Pass για να δω Ολυμπιακό (τικάρωντας την επιλογή "δέχομαι να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία προσωρινά στο εξωτερικό" - κάπως έτσι το έγραφε), και δεν μου ενεργοποιείται η εφαρμογή!
Τους παίρνω τηλ. και μου λένε ότι χρειάζεται ταυτοποίηση στοιχείων που παίρνει πάνω από 24ώρες!!!
Τι σκ@τά 24ώρο daily pass είναι τότε αν θέλουν πάνω από 24ώρες για να σε ενεργοποιήσουν???
Τους έστειλα mail να μου επιστρέψουν τα λεφτά!!

Ωραίο ματς έγινε σήμερα.Κρίμα αν το έχασες τελικά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ενεργοποιησαν τελικά!! Έχασα τα γκολ της Τότεναμ αλλά καλά σταθήκαμε!
Καλή ποιότητα, 1-2 κολλήματα ίσως και λόγω κακής σύνδεσης μου στο ξενοδοχείο, αλλά γενικά καλά είδα!
Τώρα βλέπω Ατλέτικο - Γιούβε ;)

Επεξ/σία από ribo7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...