Προς το περιεχόμενο

Ευχαριστώ Cosmote tv για το trolling....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα περίμενα πως και πως να δω τον Ολυμπιακό μετά από καιρό στο CL με την ησυχία μου στη τηλεόραση χωρίς να τρέχω σε streams. Ψάχνω παντού και ρωτάω και τον άνθρωπο του ΟΤΕ και όλα μου επιβεβαιώνουν ότι όλοι οι αγώνες του CL ΚΑΙ τα προκριματικά είναι στον ΟΤΕ. Σήμερα διαπιστώνω ότι τελικά το παιχνίδι θα το δείξει η nova και έχω φάει τρελή ξενέρα. Μη πω ψέματα έβαλα ΟΤΕ φέτος μόνο και μόνο για να βλέπω μπάλα, τα υπόλοιπα κανάλια δεν είναι για εμένα ούτε ασχολούμαι, ούτε καν το NBA δε με ενδιαφέρει. Πολλές φορές σκέφτομαι αν όντως δικαιολογείτε το 260αρι το χρόνο αν βλέπω μόνο αυτά. 

Είμαι εξοργισμένος τώρα και αισθάνομαι ότι με έχουν εξαπατήσει. Μπορεί να μου πει κάποιος τι έχει συμβεί? τι άλλαξε στα δικαιώματα? έκανα όντως τη σωστή επιλογή?¨δεν θα μπορώ να δω Ελληνικές ομάδες? Μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο και αν ναι τι κόστος θα έχει? Μου είπαν ψέματα.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.

η νοβα ξερω οτι εχει ολα τα εντος εδρα παιχνιδια του ολυμπιακου,επισης συνηθως σε αυτα τα παιχνιδια ειναι οποιο καναλι τα προλαβει(αμα παει ομιλους θα τα δεις κανονικα) νομιζω εκτος και αν λεω αρλπουμπες

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, MrStrat είπε

η νοβα ξερω οτι εχει ολα τα εντος εδρα παιχνιδια του ολυμπιακου,επισης συνηθως σε αυτα τα παιχνιδια ειναι οποιο καναλι τα προλαβει(αμα παει ομιλους θα τα δεις κανονικα) νομιζω εκτος και αν λεω αρλπουμπες

Τι πάει να πει όποιος προλάβει, εμένα μου ξεκαθάρισαν ότι τα δικαιώματα για τα προκριματικά είναι στον ΟΤΕ (υπάλληλος του ΟΤΕ), όλο το ζουμί είναι τώρα, ποιος περιμένει ως τους ομίλους...δηλαδή θα χάσω και τον ΠΑΟΚ?  Τα έχουν κάνει μπουρδέλο με τα δικαιώματα, κάποτε τα βλέπαμε στη δημόσια τηλεόραση, τώρα ούτε με μία συνδρομή δε μπορείς να τα δεις, απλά αίσχος.

Το παιχνίδι του ΟΛυμπιακού είναι εκτός έδρας.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.

προλαβει εννοω καλυτερη προσφορα,καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου,ξερεις τουλαχιστον κανα site για να το δεις?

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MrStrat είπε

προλαβει εννοω καλυτερη προσφορα,καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου,ξερεις τουλαχιστον κανα site για να το δεις?

Δε ξέρω καμία σελίδα και φοβάμαι αυτά τα streams. Αναρωτιέμαι αν το XBOX έχει κανά app.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Σήμερα περίμενα πως και πως να δω τον Ολυμπιακό μετά από καιρό στο CL με την ησυχία μου στη τηλεόραση χωρίς να τρέχω σε streams. Ψάχνω παντού και ρωτάω και τον άνθρωπο του ΟΤΕ και όλα μου επιβεβαιώνουν ότι όλοι οι αγώνες του CL ΚΑΙ τα προκριματικά είναι στον ΟΤΕ. Σήμερα διαπιστώνω ότι τελικά το παιχνίδι θα το δείξει η nova και έχω φάει τρελή ξενέρα. Μη πω ψέματα έβαλα ΟΤΕ φέτος μόνο και μόνο για να βλέπω μπάλα, τα υπόλοιπα κανάλια δεν είναι για εμένα ούτε ασχολούμαι, ούτε καν το NBA δε με ενδιαφέρει. Πολλές φορές σκέφτομαι αν όντως δικαιολογείτε το 260αρι το χρόνο αν βλέπω μόνο αυτά. 

Είμαι εξοργισμένος τώρα και αισθάνομαι ότι με έχουν εξαπατήσει. Μπορεί να μου πει κάποιος τι έχει συμβεί? τι άλλαξε στα δικαιώματα? έκανα όντως τη σωστή επιλογή?¨δεν θα μπορώ να δω Ελληνικές ομάδες? Μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο και αν ναι τι κόστος θα έχει? Μου είπαν ψέματα.

στην φάση που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι ευρωπαϊκες διοργανώσεις (2oς προκριματικός γύρος;), τα δικαιώματα τους είναι "ελεύθερα" δηλαδή, οποιος προλάβει τα παίρνει...

από την φάση των play off (δηλαδή την μεθεπόμενη αν δεν κανω λάθος) και μετα θα τα έχει αποκλειστικά η Cosmote...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, kon1to είπε

από την φάση των play off (δηλαδή την μεθεπόμενη αν δεν κανω λάθος) και μετα θα τα έχει αποκλειστικά η Cosmote...

Από τη μεθεπόμενη παίζει να μην υπάρχει Ελληνική ομάδα στο τσου λου οπότε μόνο για ξένα.Αξίζει να δίνει κάποιος τόσα λεφτά χωρίς να είναι σίγουρος ότι θα δει Ελληνική ομάδα;;;;;

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Από τη μεθεπόμενη παίζει να μην υπάρχει Ελληνική ομάδα στο τσου λου οπότε μόνο για ξένα.Αξίζει να δίνει κάποιος τόσα λεφτά χωρίς να είναι σίγουρος ότι θα δει Ελληνική ομάδα;;;;;

Ρητορικό το ερώτημα, ότι αρέσει στον καθένα, εγώ δεν θα έδινα τόσα λεφτά για να δω και ελληνικές ομάδες να υπήρχαν, απ' την άλλη τα δίνω για να βλέπω Euroleague. Εξαρτάται και πόσα παιχνίδια βλέπει κάποιος, αν θέλει π.χ την συνδρομή μόνο και μόνο για να βλέπει ας πούμε τον Ολυμπιακό θα τον συνέφερε το Cosmote rv go daily pass.

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kon1to είπε

στην φάση που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι ευρωπαϊκες διοργανώσεις (2oς προκριματικός γύρος;), τα δικαιώματα τους είναι "ελεύθερα" δηλαδή, οποιος προλάβει τα παίρνει...

Μεθεπόμενη? δηλαδή θα χάσω και το ΠΑΟΚ ΑΓΙΑΞ???? τραγικό....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Μεθεπόμενη? δηλαδή θα χάσω και το ΠΑΟΚ ΑΓΙΑΞ???? τραγικό....

όχι ακριβώς! το οτι δεν έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα η Cosmote, δεν σημαινει αυτομάτως τα έχει η Nova!

Πλειστηριασμός θα γίνει και όποιος τα πάρει...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aizensama24 είπε

Αν έχεις πρόσβαση στην συνομιλία να σου λέει ότι καλύπτει την πάντα, βρίσκεις το δίκιο σου.

Δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά, σπας το συμβόλαιο χωρίς ποινές, και με τα δίκια σου.

Φτάνει με τις λαμογιές και τα ψέματα, πρέπει να αρχίσουμε να κυνηγάμε το δικιο μας.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρώτησα ξανά υπάλληλο και τώρα λέει οι προκριματικοί διεκδικούνται μεμονωμένα από κανάλια και δεν είναι μέσα στη συμφωνία του ΟΤΕ με την UEFA, δε ξέρω αν εννοεί και τα playoffs αλλά ναι υπάρχει πιθανότητα να διεκδικήσει κάποιους από αυτούς τους αγώνες ο ΟΤΕ. Ελπίζω το bt sports στο Xbox να με σώσει, τώρα φοβάμαι ότι θα χάσω και τον Παοκ.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Ρώτησα ξανά υπάλληλο και τώρα λέει οι προκριματικοί διεκδικούνται μεμονωμένα από κανάλια και δεν είναι μέσα στη συμφωνία του ΟΤΕ με την UEFA, δε ξέρω αν εννοεί και τα playoffs αλλά ναι υπάρχει πιθανότητα να διεκδικήσει κάποιους από αυτούς τους αγώνες ο ΟΤΕ. Ελπίζω το bt sports στο Xbox να με σώσει, τώρα φοβάμαι ότι θα χάσω και τον Παοκ.

Μπες σε κανα site που προωθει nova να δεις αν διαφημιζει κανα αγωνα προκριματικο, πχ tvexperts, βαζουνε συχνα τετοια 'αρθρα' για να προωθησουνε την υπηρεσια. Αν δεν το εχει υπαρχει πιθανοτητα να το εχει ειτε ο οτε ειτε η ερτ. Παντως τον Ολυμπιακο-Παναθηναικο-ΑΕΚ τον εχει σιγουρα η νοβα για τα φιλικα και τον Ολυμπιακο σιγουρο για τα προκριματικα (μεχρι να ξεκινησει να μετραει επισημα σαν CL h UEFA CUP οποτε περνανε ΟΤΕ). Πρωταθλημα δεν θα δεις παντως στον ΟΤΕ. Νοβα και Ερτ μισα μεσα μισα εξω θα παιχτει.

Επεξ/σία από primeragt
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, primeragt είπε

Μπες σε κανα site που προωθει nova να δεις αν διαφημιζει κανα αγωνα προκριματικο, πχ tvexperts, βαζουνε συχνα τετοια 'αρθρα' για να προωθησουνε την υπηρεσια. Αν δεν το εχει υπαρχει πιθανοτητα να το εχει ειτε ο οτε ειτε η ερτ. Παντως τον Ολυμπιακο-Παναθηναικο-ΑΕΚ τον εχει σιγουρα η νοβα για τα φιλικα και τον Ολυμπιακο σιγουρο για τα προκριματικα (μεχρι να ξεκινησει να μετραει επισημα σαν CL h UEFA CUP οποτε περνανε ΟΤΕ). Πρωταθλημα δεν θα δεις παντως στον ΟΤΕ. Νοβα και Ερτ μισα μεσα μισα εξω θα παιχτει.

Κρίμα γιατί η πρόκριση του Ολυμπιακού έδειχνε πιο ρεαλιστική, ο Παοκ λογικά θα αποκλειστεί αμέσως. Τι να γίνει......θα το χωνέψω, ελπίζω έστω ο τελευταίος προκριματικός να θεωρείται CL. Ακόμη και να αποκλειστούν όλες οι ομάδες, υπάρχει και το europa league.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...