Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σας γνωριζει κάποιος από που μπορώ να προμηθευτώ μπαταρίες για αυτα τα δύο κινητά οι οποίες όμως να βγουν αξιόπιστες έστω να κρατάν μια μέρα με νορμάλ χρήση δεν ζητώ τρελα πράγματα. Στο Σκρουτζ που βλέπω από Ελλάδα δεν ξέρω τι παίζει απλός όλες έχουν χαμηλες αξιολόγησεις. Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Eπικοινωνησε με τα παιδια εδω. Ό,τι σου πουν ειναι εγγυηση. https://mobilefreaks.gr/
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 αδερφε και ξερω σιγουρα πως οι μπαταριες που θα μου δωσουν αξιζουν ? ειναι παλια μοντελα με αποσπομενη μπαταρια δεν χρειαζεται να κανουν κατι
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Κατσε, τι εννοεις? Προσωπικά εχω αλλαξει μπαταρία σε διάφορες συσκευές εκει δίχως πρόβλημα. Απο κει και περα ειναι και κατα ποσο θεωρείς αξιόπιστο ενα καταστημα. Το συγκεκριμένο επειδη του εχω πάει καμποσες συσκευες για μπαταρία και διαφορα αλλα, το εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια, τοσο απλα Από την αλλη, μπορεις να το πας μεσω Smartec που ειναι το επισημο service της Samsung και να αγοράσεις μπαταρία απο κει. Την εχεις απορριψει αυτην τη λυση?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Ξέρεις πάνω κάτω πόσο θα μου βγει και στις 2 περιπτώσεις ; γιατί τις συσκευές τις πήρα στο 50αρι μεταχειρισμενες καταλαβενεις μην βγει το 50% του κινητού ας πούμε
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δεν εχω ιδεα για κάτι τετοιο δυστυχως, αλλα μπορεις να παρεις τηλεφωνο να ρωτήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα