Dantε Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Το geardown on η off? Default με ειχε 2Τ. Σκαλισα λιγο και εβαλα τις μνημες 1Τ και ενεργοποιησα και το PBO.Εφαγα ενα ωραιοτατο bsod τη δευτερη φορα που εκανα restart,λογικα απο το 1Τ. Τα ξαναγυρισα default αλλα αποφασισε να το βαλει μονο του 1Τ με το geardown on. Περιεργο μου φαινεται παντως που με τα παντα ολα στοκ δε πηρε το 1Τ μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, Dantε είπε Το geardown on η off? Default με ειχε 2Τ. Σκαλισα λιγο και εβαλα τις μνημες 1Τ και ενεργοποιησα και το PBO.Εφαγα ενα ωραιοτατο bsod τη δευτερη φορα που εκανα restart,λογικα απο το 1Τ. Τα ξαναγυρισα default αλλα αποφασισε να το βαλει μονο του 1Τ με το geardown on. Περιεργο μου φαινεται παντως που με τα παντα ολα στοκ δε πηρε το 1Τ μονο. στην ουσια ειναι 1Τ>GD ON>2T Δεν ξερω πως τις εχει τις επιλογες η μητρικη σου ,βαλε η gear down enabled και CR Auto ποιοες μνημες εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSense Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δοκιμασα τα 3800cl14 με 1.5volt ουτε 10 δευτερα χωρις error. Γυρισα πισω σε 3800cl16 στο 1.445 προς το παρον. Geardown δεν καταφερα να βγαλω | δεν μου bootαρει καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε στην ουσια ειναι 1Τ>GD ON>2T Δεν ξερω πως τις εχει τις επιλογες η μητρικη σου ,βαλε η gear down enabled και CR Auto ποιοες μνημες εχεις? Αυτες https://eu.crucial.com/eur/en/ble2k8g4d36beeak Το εβαλα χειροκινητα 2Τ τωρα,οπως ηταν και αφησα ενεργοποιημενο το PBO. Μετα τις διακοπες θα κατσω να τις σφιξω. Απλα μου φανηκε πως πολυ ευκολα πεταξε μπλε οθονη,απλα βαζοντας 1Τ.Περιμενα να πω την αληθεια να παιξει χαλαρα με τα στοκ και απλα 1Τ. Το PBO υπαρχει περιπτωση να δουλευει ασταθες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Dantε είπε Αυτες https://eu.crucial.com/eur/en/ble2k8g4d36beeak Το εβαλα χειροκινητα 2Τ τωρα,οπως ηταν και αφησα ενεργοποιημενο το PBO. Μετα τις διακοπες θα κατσω να τις σφιξω. Απλα μου φανηκε πως πολυ ευκολα πεταξε μπλε οθονη,απλα βαζοντας 1Τ.Περιμενα να πω την αληθεια να παιξει χαλαρα με τα στοκ και απλα 1Τ. Το PBO υπαρχει περιπτωση να δουλευει ασταθες? Μαλλον δεν μπορει το κιτ γτ εμενα παιζουν κομπλε με 1T gd off δεν νομιζω οτι θα σου πεταγε error απο το Pbo ποτε 7 λεπτά πριν, xSense είπε Δοκιμασα τα 3800cl14 με 1.5volt ουτε 10 δευτερα χωρις error. Γυρισα πισω σε 3800cl16 στο 1.445 προς το παρον. Geardown δεν καταφερα να βγαλω | δεν μου bootαρει καν. και εμενα δεν... Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Με βλεπω να το δινω τοτε το κιτακι τελη αυγουστου που θα φτιαξει φιλος συστημα, μαζι με την tomahawk και θα παω για τις flare x και την tomahawk max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Dantε είπε Με βλεπω να το δινω τοτε το κιτακι τελη αυγουστου που θα φτιαξει φιλος συστημα, μαζι με την tomahawk και θα παω για τις flare x και την tomahawk max. μετα που στο εβαλε με 1t και gd on ειχες θεμα? και το αναλoγο sottr 3800c15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε μετα που στο εβαλε με 1t και gd on ειχες θεμα? Δεν ετρεξα κατι να σου πω την αληθεια. Απλα με το που το εβαλα 1Τ κρασαρανε random πραγματα στα windows ,εκανα μια επανεκκινηση ε και εφαγα και μπλε οθονη. Ειχα ενεργοποιησει και το PBO παραλληλα οποτε δεν ηξερα τι παιζει κιολας. Μετα που το γυρισε μονο του GD on δεν εκανε τιποτα περιεργα,αλλα δε το αφησα και πολυ. Τωρα το γυρισα 2Τ ,αφησα το pbo ανοιχτο και το αφηνω ετσι προς το παρον. Θα κανω τη μεταβαση μαλλον που ειπα για να χω να ασχολουμαι κιολας οταν χειμωνιασει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Dantε είπε Δεν ετρεξα κατι να σου πω την αληθεια. Απλα με το που το εβαλα 1Τ κρασαρανε random πραγματα στα windows ,εκανα μια επανεκκινηση ε και εφαγα και μπλε οθονη. Ειχα ενεργοποιησει και το PBO παραλληλα οποτε δεν ηξερα τι παιζει κιολας. Μετα που το γυρισε μονο του GD on δεν εκανε τιποτα περιεργα,αλλα δε το αφησα και πολυ. Τωρα το γυρισα 2Τ ,αφησα το pbo ανοιχτο και το αφηνω ετσι προς το παρον. Θα κανω τη μεταβαση μαλλον που ειπα για να χω να ασχολουμαι κιολας οταν χειμωνιασει. Υποτίθεται ότι έχεις το καλύτερο Micron E-Die kit. Κάνε το πολύ απλό χωρίς να ασχοληθείς ιδιαίτερα. Βάλε στην τελευταία έκδοση του Ryzen DRAM Calculator τις σωστές τιμές για το σύστημα σου πάτησε το "Calculate Fast". Αν δεν έχει υποστήριξη για Zen 2 βάλε Zen+, δεν έχει σημασία. Απλά μην ασχοληθείς με "Termination Block" και "Cad_Bus". Στη συνέχεια βάλε τις τιμές (timings και τάσεις) που σου βγάζει στο BIOS σου και τελείωσες. (Το Geardown το θέλουν ενεργοποιημένο από ότι βλέπω.) Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από mpokwsths 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 3800c15 / pbo advanced /scalar x8 /+100mhz https://browser.geekbench.com/v4/cpu/14068389 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Υποτίθεται ότι έχεις το καλύτερο Micron E-Die kit. Κάνε το πολύ απλό χωρίς να ασχοληθείς ιδιαίτερα. Βάλε στην τελευταία έκδοση του Ryzen DRAM Calculator τις σωστές τιμές για το σύστημα σου πάτησε το "Calculate Fast". Αν δεν έχει υποστήριξη για Zen 2 βάλε Zen+, δεν έχει σημασία. Απλά μην ασχοληθείς με "Termination Block" και "Cad_Bus". Στη συνέχεια βάλε τις τιμές (timings και τάσεις) που σου βγάζει στο BIOS σου και τελείωσες. (Το Geardown το θέλουν ενεργοποιημένο από ότι βλέπω.) @Dantε Βασικά κανε τα παραπάνω μετά τις 29 του μηνα με τη νέα έκδοση (1.6) του calculator. H τωρινή δε θα σε βοηθήσει. Έχει μόνο για τα 3000/3200 κιτς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, akoinonitos είπε τα 3800c16 τα δοκιμασες ,εγω παιζω εκει με 1.45v και εχουν την ιδια αποδοση περιπου Edit: Τα 3800c14 φαινονται απιθανα μεχρι τωρα με νορμαλ ταση για το κιτ μου, ισως trcdrd 17 κατι να γινεται δοκιμασε κανενας? Δεν μπαίνει καν windows ,εμένα με του ουκρανου. Δοκίμασα και με 1.49ν. Ούτε post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, nikpoth είπε Δεν μπαίνει καν windows ,εμένα με του ουκρανου. Δοκίμασα και με 1.49ν. Ούτε post. Εμενα μπηκε με 1.5v αλλα ηταν unstable ,θα τα εχει τεσταρει με κανενα κιτ δολοφόνο... Αραξα στα 3800c15 Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSense Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εμενα μπηκε με 1.5v αλλα ηταν unstable ,θα τα εχει τεσταρει με κανενα κιτ δολοφόνο... Αραξα στα 3800c15 Μπορεις να στειλεις τα 3800cl15 στο ryzen master να τα περασω και εγω για ενα test; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, xSense είπε Μπορεις να στειλεις τα 3800cl15 στο ryzen master να τα περασω και εγω για ενα test; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα