Razor333 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Grisos είπε Βρε ναι εσύ καλά τα λες απλά θέλω να βρω μια σταθερή βάση και να αρχίσω πείραγμα από κει και πέρα. Βλέπεις τα τραύματα από τις Crucial είναι ακόμα φρέσκα που δεν πηγαίναν βήμα. Η αληθεια ειναι οτι φαινεται απο τα timings που βαζεις οτι ειχες e-die η κατι παρομοιο.
kostas_anes Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Razor333 είπε Η αληθεια ειναι οτι φαινεται απο τα timings που βαζεις οτι ειχες e-die η κατι παρομοιο. Ακομα και για το e-die ειναι λαθος. tRCDRD θελουν ψηλο, το tRP μπορει να ειναι και χαμηλοτερο απο το CL. Eπισης τρελα ψηλο tRC. Στις Crucial πχ τις δικες μου θελω 14-18-14-14-32-54 με 1.44V για να ειναι σταθερες στα 3600 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από kostas_anes 1
Grisos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Razor333 είπε Η αληθεια ειναι οτι φαινεται απο τα timings που βαζεις οτι ειχες e-die η κατι παρομοιο. Αμ δε, b-die έγραφε το Thaiphoon (Ballistix Elite 3466c16). Btw μπήκαν σε Intel πλατφόρμα και παίξαν αέρα. Οπότε κάποια αλλεργεία της C7H με τα συγκεκριμένα. Το λοιπόν: Βάσει d-ram calc: Και μετρήσεις αλλά με παρείσακτους: 1
billeiros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Οι δικές μου πλέον.τεσταρισμενες με tm5 9
Grisos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έδιωξα τους παρείσακτους δίνοντας λίγο το πάνω χέρι στην C7H . Οπότε κράτησα τα βασικά και τα υπόλοιπα Auto: sadedit: Τλκ βγήκαν λαθάκια στο hci στο 2ωρο πάνω οπότε tras και trfc μπήκαν Auto. 4ωρες μετά και όλα κομπλέ. Περιμένω να φτάσει ενα 1000% για σίγουρα, και μετά optimization. Πάντως το πόσο καλά έχουν κάτσει οι νέες RAMs με το mobo φαίνονται στο training. Αλλαγή στο bios, training και κατευθείαν boot. Με τις Ballistix ο ιδρώτας κυλούσε και προλάβαινε να φτάσει πηγούνι. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Grisos 2
Razor333 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Grisos είπε Αμ δε, b-die έγραφε το Thaiphoon (Ballistix Elite 3466c16). Btw μπήκαν σε Intel πλατφόρμα και παίξαν αέρα. Οπότε κάποια αλλεργεία της C7H με τα συγκεκριμένα. Το λοιπόν: Βάσει d-ram calc: Και μετρήσεις αλλά με παρείσακτους: Κατάλαβα, downbin bdie χαμηλής ποιότητας. Όντως δεν είναι καθόλου καλές. Εντάξει πλέον είσαι σε καλό δρόμο, λίγο ψάξιμο θέλεις και ρεύματα και θα είσαι stable. 1
akoinonitos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Grisos είπε Αμ δε, b-die έγραφε το Thaiphoon (Ballistix Elite 3466c16). Btw μπήκαν σε Intel πλατφόρμα και παίξαν αέρα. Οπότε κάποια αλλεργεία της C7H με τα συγκεκριμένα. Το λοιπόν: Βάσει d-ram calc: Και μετρήσεις αλλά με παρείσακτους: Τις ειχα και εγω αυτες τις μνημες b-die downbin ,ηταν δυστροπες αρκετα. Τι ταση εχεις δωσει σε ram ,soc ,vddp,vddg ? Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από akoinonitos
Grisos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τις ειχα και εγω αυτες τις μνημες b-die downbin ,ηταν δυστροπες αρκετα. Τι ταση εχεις δωσει σε ram ,soc ,vddp,vddg ? 1.45 (ίδια και vboot), 1.1, Auto, Auto
akoinonitos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Grisos είπε 1.45 (ίδια και vboot), 1.1, Auto, Auto Βαλε vddp και vddg 1.1v Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από akoinonitos
Razor333 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Κατι ψιλα σαν να εδωσαν τα αυξημενα clocks απο το τελευταιο smu. Τωρα περιμενω μαζι με την υπολοιπη υδροψυξη και το ram block, να δω αν θα κανει διαφορα, αν δεν κανει πεταξα 40€, κλαειν τουλαχιστον δεν θα ζεσταινονται. 5
Sheogorath Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, Razor333 είπε Κατι ψιλα σαν να εδωσαν τα αυξημενα clocks απο το τελευταιο smu. Τωρα περιμενω μαζι με την υπολοιπη υδροψυξη και το ram block, να δω αν θα κανει διαφορα, αν δεν κανει πεταξα 40€, κλαειν τουλαχιστον δεν θα ζεσταινονται. Ram block? Ποιο και σε ποιες μνήμες;
Razor333 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Ram block? Ποιο και σε ποιες μνήμες; To block ειναι αυτο και θελεις και τα sleeves, ενα ζευγαρι η δυο αναλογα ποσα dimm εχεις. Universal ειναι και μπαινει σε ολες τις ram. Περιμενω να μου ερθει, να τα στησω και θα γραψω εντυπωσεις. 1
akoinonitos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, kostas_anes είπε Σε εχω καλυτερο. Μολις βγηκε, ζεστο απο φουρνο. Δοκιμασα με τις δικες μου να δω μεχρι που ποσταρει χωρις να βαλω χερι σε ρυθμισεις ουτε voltage και μεχρι τα 4400Mhz ηταν οκ ,μετα δοκιμασα τα 4600mhz αλλα εφαγα ακυρο ,ισως αμα κατσω να πειραξω τπτ να πανε, ισως και οχι ,οι flarex τι ταβανι ειχαν? 6
kostas_anes Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Δοκιμασα με τις δικες μου να δω μεχρι που ποσταρει χωρις να βαλω χερι σε ρυθμισεις ουτε voltage και μεχρι τα 4400Mhz ηταν οκ ,μετα δοκιμασα τα 4600mhz αλλα εφαγα ακυρο ,ισως αμα κατσω να πειραξω τπτ να πανε, ισως και οχι ,οι flarex τι ταβανι ειχαν? Oι FlareX μαξαρουνε στα 4000 με νορμαλ τασεις και 4266 με extreme. Btw τι ταση τις τρεχεις και ποσο τρεχεις το IF? Επισης επικοινωνησα με τον Σταυρο που ελεγα και μου ειπε οτι το κιτακι ενα 5500MHz το εχει με σωστη μητρικη και μαλλον μπορει και παραπανω. Spoiler Τελος, εχω και νεοτερα screenshot 2
akoinonitos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε Oι FlareX μαξαρουνε στα 4000 με νορμαλ τασεις και 4266 με extreme. Btw τι ταση τις τρεχεις και ποσο τρεχεις το IF? Επισης επικοινωνησα με τον Σταυρο που ελεγα και μου ειπε οτι το κιτακι ενα 5500MHz το εχει με σωστη μητρικη και μαλλον μπορει και παραπανω. Απόκρυψη περιεχομένων Τελος, εχω και νεοτερα screenshot 1800mhz το if μπαίνει από μόνο του. Τάση βάζει μόνη της η μητρική από ότι είδα 1.4v 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα