chocorello Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δε τίθεται θέμα προσβολής φίλε μου, τίθεται θέμα ακεραιότητας αυτών που λέγονται. Μου έδειξες ένα screenshot 3733@cl14 στο οποίο τα αποτελέσματα δε δείχνουν καν εντυπωσιακά. Τι ακριβώς θέλεις να βγει σαν συμπέρασμα από αυτό; Ότι οι b-die πάνε 3733@c14; Ότι έχουν καλό performance; Ξέρεις πόσοι εδώ μέσα έχουν b-die και δυσκολεύονται να πετύχουν κάτι πραγματικά καλό; Τι να μου χαλάσετε ρε παίδες, έχω 32GB και έχω δώσει λιγότερα από τα μισά για να πάρω διπλάσια χωρητικότητα και αντίστοιχες επιδόσεις. Δεν είμαι εγώ αυτός που περιμένω να βγει η 4η γενιά για να δούμε τότε Ποιος ακριβώς να μου χαλάσει, τι. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από chocorello 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, chocorello είπε Δε τίθεται θέμα προσβολής φίλε μου, τίθεται θέμα ακεραιότητας αυτών που λέγονται. Μου έδειξες ένα screenshot 3733@cl14 στο οποίο τα αποτελέσματα δε δείχνουν καν εντυπωσιακά. Τι ακριβώς θέλεις να βγάλει σαν συμπέρασμα από αυτό; Ότι οι b-die πάνε 3733@c14; Ότι έχουν καλό performance; Ξέρεις πόσοι εδώ μέσα έχουν b-die και δυσκολεύονται να πετύχουν κάτι πραγματικά καλό; Μα τι να πετύχω ρε μαν αφού με κόβει ο imc και το fclk. Αυτό λέμε. Αν σε επόμενα ρυζια ανεβαίνουν φυσικά και τα B-Die θα είναι καλύτερα. Γιατί δυσκολεύεσαι να καταλάβεις αυτό που είπα στην αρχή; Με τους τωρινούς ryzen, όλα τα κιτ πάνω κάτω ίδιες συχνότητες θα πιάσουν. Τεσπα μίλησα για επόμενη γενιά κι εσύ μου συγκρίνεις στους τωρινούς. Χαίρω πολύ, καταλαβαινομαστε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μην τσακωνεστε παιδια... Παρτε ενα sottr στα 4ghz με 4c/8th και 16mb L3 να γουσταρετε 😂 Τρεξε και ενα με 2/4 στα 3.5GHz να δουμε πως παει σε σχεση με i3 6100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, chocorello είπε Τι να μου χαλάσετε ρε παίδες, έχω 32GB και έχω δώσει λιγότερα από τα μισά για να πάρω διπλάσια χωρητικότητα και αντίστοιχες επιδόσεις. Δεν είμαι εγώ αυτός που περιμένω να βγει η 4η γενιά "για να δούμε τότε" Ποιος ακριβώς να μου χαλάσει, τι. μην παρεκτρέπεσαι....εμείς μιλήσαμε για max perfomance.....εσύ συνεχίζεις να μιλάς για vfm....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, mcrae13 είπε Μα τι να πετύχω ρε μαν αφού με κόβει ο imc και το fclk. Αυτό λέμε. Αν σε επόμενα ρυζια ανεβαίνουν φυσικά και τα B-Die θα είναι καλύτερα. Γιατί δυσκολεύεσαι να καταλάβεις αυτό που είπα στην αρχή; Με τους τωρινούς ryzen, όλα τα κιτ πάνω κάτω ίδιες συχνότητες θα πιάσουν. Τεσπα μίλησα για επόμενη γενιά κι εσύ μου συγκρίνεις στους τωρινούς. Χαίρω πολύ, καταλαβαινομαστε... Δηλαδή για να καταλάβω, πληρώνεις υπερδιπλάσια (και πλέον παλιά) DDR4 μνήμη με σκοπό να τη βάλεις του χρόνου πάνω σε ryzen 4 για να δεις τότε διαφορά για να δικαιολογήσεις τα υπερδιπλάσια χρήματα που σπατάλησες; Αυτό μου λες; Μόλις τώρα, BabisTs είπε μην παρεκτρέπεσαι....εμείς μιλήσαμε για max perfomance.....εσύ συνεχίζεις να μιλάς για vfm....... max perfomance λες, max performance screenshot δεν έχεις. Αν έχεις, που είναι και πόσο % καλύτερο από e-die είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Για να σπάσω τον πάγο και να γελάσουμε και λίγο, μην ξαναδώ Ballistix και ρεκορ στην ίδια πρόταση. Θα γίνει αναφορά ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Μα τι να πετύχω ρε μαν αφού με κόβει ο imc και το fclk. Αυτό λέμε. Αν σε επόμενα ρυζια ανεβαίνουν φυσικά και τα B-Die θα είναι καλύτερα. Γιατί δυσκολεύεσαι να καταλάβεις αυτό που είπα στην αρχή; Με τους τωρινούς ryzen, όλα τα κιτ πάνω κάτω ίδιες συχνότητες θα πιάσουν. Τεσπα μίλησα για επόμενη γενιά κι εσύ μου συγκρίνεις στους τωρινούς. Χαίρω πολύ, καταλαβαινομαστε... και να πώ ότι δεν ήταν το πρώτο που του ανάφερα και εγώ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, chocorello είπε Δηλαδή για να καταλάβω, πληρώνεις υπερδιπλάσια (και πλέον παλιά) DDR4 μνήμη με σκοπό να τη βάλεις του χρόνου πάνω σε ryzen 4 για να δεις τότε διαφορά για να δικαιολογήσεις τα υπερδιπλάσια χρήματα που σπατάλησες; Αυτό μου λες; Όχι ρε φίλε, τίποτα από αυτά που φαντάζεσαι. Έκανα ένα σχόλιο για το πως μπορούν να παίζουν τα κιτ e-die στην επόμενη γενιά, και εσύ βγάζεις σενάρια για το ό,τι θέλω να δικαιολογήσω την δική μου αγορά... Lol καλά το πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, chocorello είπε Δηλαδή για να καταλάβω, πληρώνεις υπερδιπλάσια (και πλέον παλιά) DDR4 μνήμη με σκοπό να τη βάλεις του χρόνου πάνω σε ryzen 4 για να δεις τότε διαφορά για να δικαιολογήσεις τα υπερδιπλάσια χρήματα που σπατάλησες; Αυτό μου λες; max perfomance λες, max performance screenshot δεν έχεις. Αν έχεις, που είναι και πόσο % καλύτερο από e-die είναι; δεν στο χαλάω.......οκ τα e die είναι τα καλύτερα και ανεβαίνουν σίγουρα καλύτερα από τα b dies.......🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 @Razor333 αυτο που μου ζητησες χθες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχουν πλεονέκτημα τα καλα Dual Rank (ή τα 4x8) kits γιατί και αυτά όπως φαίνεται μπορούν να φτάσουν το όριο που είναι τα 3800 και λόγω rank interleaving είναι μπροστά. Ο chocorello εκεί βασίζει τα λεγόμενα του. Με Micron E-Die SR μάλλον δε θα κάναμε καν αυτήν την κουβέντα. Επισης ας περιμένουμε να δούμε και σε real world, έστω και με διαφορετικές κάρτες, δηλαδή στο SOTTR μερικά νούμερα του McRae. Του akoinonhtou πάντως τα 6/12 νούμερα είναι καλά. Έστω και με την παραπάνω cache. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από mpokwsths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Όχι ρε φίλε, τίποτα από αυτά που φαντάζεσαι. Έκανα ένα σχόλιο για το πως μπορούν να παίζουν τα κιτ e-die στην επόμενη γενιά, και εσύ βγάζεις σενάρια για το ό,τι θέλω να δικαιολογήσω την δική μου αγορά... Lol καλά το πας Μισό λεπτάκι, ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του thread γιατί μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει. Μέχρι τώρα είχα την εντύπωση ότι εδώ ποστάρουμε benchmarks, συγκρίνουμε performance και καταλήγουμε σε ένα vfm ratio. Δε καταλαβαίνω γιατί εξαρχής αναφέρεται το θέμα ryzen 4xxx λοιπόν, σε ένα θέμα ryzen 3xxx και τα λεγόμενα σας βασίζονται σε τελείως αβάσιμες απόψεις, όχι γεγονότα. Θέλεγε γεγονότα; Να ποστάρουμε πάλι τα mhz της Ballistix; Έχετε κάτι πιο έγκυρο από αυτό; Ναι; Που; Screenshot or it didnt happen. @BabisTs Και όχι, δεν είπα πουθενα ότι η e-die παίζει καλύτερα, που τα διαβάζετε αυτά; Ένα quote παρακαλώ αλλιώς όχι άλλες παπάτζες. Ξανά, screenshot or it didn't happen. τόσο απλό. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από chocorello Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, chocorello είπε Μισό λεπτάκι, ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του thread γιατί μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει. Μέχρι τώρα είχα την εντύπωση ότι εδώ ποστάρουμε benchmarks, συγκρίνουμε performance και καταλήγουμε σε ένα vfm ratio. Δε καταλαβαίνω γιατί εξαρχής αναφέρεται το θέμα ryzen 4xxx λοιπόν, σε ένα θέμα ryzen 3xxx και τα λεγόμενα σας βασίζονται σε τελείως αβάσιμες απόψεις, όχι γεγονότα. Θέλεγε γεγονότα; Να ποστάρουμε πάλι τα mhz της Ballistix; Έχετε κάτι πιο έγκυρο από αυτό; χαλαρωσε dude... βαλε τα νουμερα σου απο τα max stable settings σου και ασε αυτα να μιλησουν... Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, chocorello είπε Μισό λεπτάκι, ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του thread γιατί μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει. Πάντως δεν ειναι για να κρίνουμε το που "σπαταλάει" ο καθένας τα χρήματά του.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε Πάντως δεν ειναι για να κρίνουμε το που "σπαταλάει" ο καθένας τα χρήματά του.. Και σίγουρα δεν έκανα κάτι τέτοιο, screenshot or it didn't happen 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε χαλαρωσε dude... βαλε τα νουμερα σου απο τα max stable settings σου και ασε αυτα να μιλησουν... Με πέτυχαν με 4 ώρες ύπνο, είμαι ακόμα στη δουλειά. Έχω ακόμα ώρα εδώ. Μπαίνω και διαβάζω παπάτζες. Φόρτωσα, ζητώ συγγνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα