ilos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μη φοβού, έρχονται A-dies 2933CL21.😂 https://www.guru3d.com/news-story/samsung-a-die-dram-spottedmight-make-ddr4-even-cheaper.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Ξεχαστε για λιγο το cpu game στο sottr, δεν ειναι αμεσα συγκρισιμο με διαφορετικες καρτες, το γενικο score ομως ειναι. Επισης τα 1080p σε highest/ultra ειναι πολλα για κατι λιγοτερο απο 2080ti για να φανουν διαφορες. Εγω προτεινω 720p σε sottr/farcry 5 εκει ειναι τερμα cpu/ram bound με καρτες που εχουμε οι περισσοτεροι εδω μεσα και η διαφορα απο τις ram φαινεται στο γενικο avg για το sottr και τα avg/min που δινει το farcry 5. Για το cpu game συγκεκριμενα, εχω παρατηρησει με nvidia αν κατεβασεις την αναλυση και ανεβει αισθητα το γενικο συνολο με τα πραγματικα avg (ειτε με intel ειτε με amd cpu), τα scores στο cpu game πεφτουν, οποτε θεωρω τελειως αναξιοπιστο π.χ. καποιος σε 1080p με 2080ti να συγκρινει νουμερα με καποιον που εχει 2060/1080/vega64, γιατι στο γενικο συνολο εχουν 40+fps διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Δεν κοιτας και απο εξω μην βρεις τπτ? Αmazon ,caseking Παρήγγειλα τις Ripjaws 3200c14 τλκ. Οι μόνες άμεσα διαθέσιμες (του πούστη δλδ). Στο QVL τους έχουν την C7H και απ'ότι διαβάζω από reviews σε newegg ανεβαίνουν ικανοποιητικά. Τις sniper, που με τόσο πάθος μου προτείνεις τις τελευταίες μέρες , πουθενά Ελλάδα και απέξω επίσης δύσκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Razor333 είπε Εγω προτεινω 720p σε sottr/farcry 5 εκει ειναι τερμα cpu/ram bound με καρτες που εχουμε οι περισσοτεροι εδω μεσα και η διαφορα απο τις ram φαινεται στο γενικο avg για το sottr και τα avg/min που δινει το farcry 5. Το θέμα είναι ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν η απόδοση σε 720p. Σκοπός είναι να δούμε τι αξίζει σε average συνθήκες (δηλαδή 1080p). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Grisos είπε Παρήγγειλα τις Ripjaws 3200c14 τλκ. Οι μόνες άμεσα διαθέσιμες (του πούστη δλδ). Στο QVL τους έχουν την C7H και απ'ότι διαβάζω από reviews σε newegg ανεβαίνουν ικανοποιητικά. Τις sniper, που με τόσο πάθος μου προτείνεις τις τελευταίες μέρες , πουθενά Ελλάδα και απέξω επίσης δύσκολα. Επεσες σε ξεραίλα ,με γειες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, chocorello είπε Το θέμα είναι ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν η απόδοση σε 720p. Σκοπός είναι να δούμε τι αξίζει σε average συνθήκες (δηλαδή 1080p). Εμενα ουτε τα 1080p δεν με ενδιαφερουν πλεον να σου πω. Γενικα ομως πως θα βγαλει ακρη ο αλλος αν αξιζει να πληρωσει b-die αντι για φθηνες e-die αν ολοι τρεχουν σε gpu bound σεναρια μετρησεις; Επισης τι καρτα εχεις; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από Razor333 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, chocorello είπε Εσύ κλέβεις όμως με τον επεξεργαστή που έχεις! 6core /12th στα 4ghz το τρεχω ,αλλα παιζει να βγαζω καλυτερο σκορ και λογω cache , μην με παιζετε εμενα δεν πειραζει To ρημαδο calculator γτ δεν εχει timings για e/d-die ? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Razor333 είπε Εμενα ουτε τα 1080p δεν με ενδιαφερουν πλεον να σου πω. Γενικα ομως πως θα βγαλει ακρη ο αλλος αν αξιζει να πληρωσει b-die αντι για φθηνες e-die αν ολοι τρεχουν σε gpu bound σεναρια μετρησεις; Ακριβώς αυτό είναι το θέμα μας. Για αυτό καταλήγουμε σε μετροπρογράμματα εκτός και αν τύχει να υπάρχει κοινό setup. (ούτε εμένα με απασχολεί το 1080p αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι ακόμα με διαφορά το resolution των περισσότερων) 15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε 6core /12th στα 4ghz το τρεχω ,αλλα παιζει να βγαζω καλυτερο σκορ και λογω cache , μην με παιζετε εμενα δεν πειραζει Τουλάχιστον απενεργοποίησε τους 2 πυρήνες ώστε να είναι όσο δυνατόν μικρότερο το advantage. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από chocorello Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, chocorello είπε Ακριβώς αυτό είναι το θέμα μας. Για αυτό καταλήγουμε σε μετροπρογράμματα εκτός και αν τύχει να υπάρχει κοινό setup. (ούτε εμένα με απασχολεί το 1080p αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι ακόμα με διαφορά το resolution των περισσότερων) Τουλάχιστον απενεργοποίησε έστω τους 2 πυρήνες ώστε να είναι όσο δυνατόν μικρότερο το advantage. δλδ να το τρεξω 4c/8th ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, chocorello είπε Ακριβώς αυτό είναι το θέμα μας. Για αυτό καταλήγουμε σε μετροπρογράμματα εκτός και αν τύχει να υπάρχει κοινό setup. (ούτε εμένα με απασχολεί το 1080p αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι ακόμα με διαφορά το resolution των περισσότερων) Τα μετροπρογραμματα για τις ram δεν λενε την απολυτα αληθεια και δεν μεταφραζονται απολυτα σε περισσοτερα avg/min σε παιχνιδια. Τι gpu εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε δλδ να το τρεξω 4c/8th ? Ναι! 5 λεπτά πριν, Razor333 είπε Τα μετροπρογραμματα για τις ram δεν λενε την απολυτα αληθεια και δεν μεταφραζονται απολυτα σε περισσοτερα avg/min σε παιχνιδια. Τι gpu εχεις; Το θέμα είναι ότι βλέπουμε ότι έχουμε καλύτερο αλλιώς δε βγαίνει συμπέρασμα. Vega 56 έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, chocorello είπε Ναι! Kανεις πλακα τωρα ε ? Αυτο δεν ειναι λιγοτερο advantage ειναι φουλ disadvantage Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, chocorello είπε Ναι! Το θέμα είναι ότι βλέπουμε ότι έχουμε καλύτερο αλλιώς δε βγαίνει συμπέρασμα. Vega 56 έχω. Τρεξε 1080p highest, οχι high αν θελει να εχεις παρομοιο cpu game με τον akoinonito και συγκρινε με την ιδια εκδοση του παιχνιδιου. Επισης τρεξε και ενα 1024x768 highest παραγγελια για μενα αν δεν σου κανει κοπο. Thanks 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, Razor333 είπε Για το cpu game συγκεκριμενα, εχω παρατηρησει με nvidia αν κατεβασεις την αναλυση και ανεβει αισθητα το γενικο συνολο με τα πραγματικα avg (ειτε με intel ειτε με amd cpu), τα scores στο cpu game πεφτουν 2080Τι έχει ο McRae. Αν ισχύει αυτό που λες θα πρέπει να βγάζει χάλια νούμερα. Όπως και να έχει σήμερα-αύριο θα ξέρουμε. 2 ώρες πριν, cmsvmylo είπε Είναι προτιμότερο να έχεις 2 στικάκια απ' ότι 4, καθώς η μητρική θα ζορίζεται λιγότερο και δεν θα γυρνάει το command rate σε 2T. Αυτό μπορεί να ίσχυε για Ryzen 1st-2nd gen. Οι 3xxx πάνε αέρα και τα 4x8GB SR. Απόδειξη τα certified 4x8 3800C14 με 1Τ της G.Skill To 2T συνήθως δεν το βάζει μόνη της η μητρική. Βάζει όμως το Geardown, σαν να λέμε 1,5Τ. Το ίδιο κάνει και με τις Dual Rank. Ακόμα και τις 2x8 SR το βάζουν οι περισσότερες μητρικές γιατί είναι πιο ασφαλές. 2 ώρες πριν, cmsvmylo είπε Όλα τα πρόσφατα dimms των 8GB είναι όλα single rank. Μόνο τα παλιότερα σετάκια των 4x4GB δίνουν 4 ranks (για όσους θέλουν 16 GB) αλλά σιγά σιγά εξαφανίζονται και είναι και πιο ακριβά. Για όσους θέλουν 16GB και 4 ranks υπάρχουν ακόμα σε κυκλοφορία μπόλικα 2x8GB Samsung D και E-Die Dual Rank. Σε πολλές Corsair, Crucial και βέβαια τα κλασικά Ripjaws GVK 3400 και 3200. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Καλά τα e die για τώρα αλλά στους 4 series λογικά θα πέσει κλάμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα