Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

World record ram my ass :P

Τα fast ακομα και στα 3600 δε τα σηκωνουν.Δοκιμασα και το trfc alt που ειναι και πιο χαλαρο.

Το V2 ειναι σχεδον ιδια με τα στοκ,δε μπηκα καν στη διαδικασια να τα δοκιμασω.

Τις τασεις στο auto,γιατι αυτες που δινει το calculator ειναι πιο χαμηλες.

Αφου αρχισα να ψιλιαζομαι μην εχουν θεμα ακομα και στοκ αλλα ενταξει δε βγαζανε τιποτα εκει.

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Dantε είπε

World record ram my ass :P

Τα fast ακομα και στα 3600 δε τα σηκωνουν.Δοκιμασα και το trfc alt που ειναι και πιο χαλαρο.

Το V2 ειναι σχεδον ιδια με τα στοκ,δε μπηκα καν στη διαδικασια να τα δοκιμασω.

Τις τασεις στο auto,γιατι αυτες που δινει το calculator ειναι πιο χαμηλες.

Αφου αρχισα να ψιλιαζομαι μην εχουν θεμα ακομα και στοκ αλλα ενταξει δε βγαζανε τιποτα εκει.

Το Ryzen Calculator δεν είναι πανάκεια.

1 ρύθμιση να μην αρέσει στις μνήμες/μητρική σου και χαλάει όλο το εγχείρημα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mpokwsths είπε

Το Ryzen Calculator δεν είναι πανάκεια.

1 ρύθμιση να μην αρέσει στις μνήμες/μητρική σου και χαλάει όλο το εγχείρημα.

E ναι θα παιξει μανουαλ ψαξιμο απο οτι φαινεται.

Δημοσ.

Εννοείται manual, οι e-die γενικά θέλουν ιδιαίτερα υψηλό Read Row-Column Delay και Trfc.
Επίσης είναι πολύ ευαίσθητες στη θερμοκρασία. Από αυτά που έχω δει σε μένα, δε μπορώ να ανεβώ εύκολα τα 1,43v χωρίς errors (αν και η μητρική σα να δείχνει ότι δίνει 1,444v, τουλάχιστον σε idle).

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chocorello είπε

Εννοείται manual, οι e-die γενικά θέλουν ιδιαίτερα υψηλό Read Row-Column Delay και Trfc.
Επίσης είναι πολύ ευαίσθητες στη θερμοκρασία. Από αυτά που έχω δει σε μένα, δε μπορώ να ανεβώ εύκολα τα 1,43v χωρίς errors (αν και η μητρική σα να δείχνει ότι δίνει 1,444v, τουλάχιστον σε idle).

Σου παιζουν με 1Τ η GD εσενα?

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Το ακριβώς αντίθετο. 

Σε αυτή τη περίπτωση μπορεί κάτι άλλο να με κόβει ή να έχω κακή εντύπωση εγώ.
Στις δοκιμές που έκανα είδα καλύτερα αποτελέσματα σε 1,43v (που τρέχω), παρά σε 1,45v.
Ίσως ένα από τα sub-timings δεν ήταν κοινό και μου δώθηκε λάθος εντύπωση; Ίσως.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dantε είπε

World record ram my ass 

Τα world records γίνονται κατά πάσα πιθανότητα σε Intel πλατφόρμα με Command Rate 2T. Just sayin'...

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, parsifal είπε

Τα world records γίνονται κατά πάσα πιθανότητα σε Intel πλατφόρμα με Command Rate 2T. Just sayin'...

Βασικα γινονται με CR 3 σε binned 8086k σε LN2, οπως και τις RAM, με μητρικη μια ASUS ROG Maximus XI Apex. Timings στα 24-31-31-63, απο οτι μου εχει πει ο Σταυρος. 

Περαν αυτου, ψαχτε κανα ebay, γιατι απο τα 8 στικακια που ειχε τα 6 του τα εκλεψαν στην computex ;) 

Δημοσ.

Εμένα με βλέπω πάντως για G.Skill Neo κατά τα Χριστούγεννα αν έχουν λογικές τιμές εδώ διαφορετικά απέξω.

G.Skill Trident Z Neo DIMM kit 16GB, DDR4-3600

Ήδη προχώρησα παραγγελία από το γερμανικό alternate για να δώ μεταφορικά. Θα ενημερωθώ με mail λέει για το VAT κα τα μεταφορικά για την χώρα μου. Mπουρδίτσες αλλά anyway η αρχική τιμή τουλάχιστον δείχνει καλή.  

Θα μου πεις γτ δεν επιλέγεις κάποια από τις υπάρχουσες Trident 3600. Αν ήταν να αγοράσω αύριο προφανώς αλλα τότε που λέω δεν βλέπω το λόγο να μην πάω στο, βάσειg.skill παντα, νέο dimm.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Grisos είπε

Εμένα με βλέπω πάντως για G.Skill Neo κατά τα Χριστούγεννα αν έχουν λογικές τιμές εδώ διαφορετικά απέξω.

G.Skill Trident Z Neo DIMM kit 16GB, DDR4-3600

Ήδη προχώρησα παραγγελία από το γερμανικό alternate για να δώ μεταφορικά. Θα ενημερωθώ με mail λέει για το VAT κα τα μεταφορικά για την χώρα μου. Mπουρδίτσες αλλά anyway η αρχική τιμή τουλάχιστον δείχνει καλή.  

Θα μου πεις γτ δεν επιλέγεις κάποια από τις υπάρχουσες Trident 3600. Αν ήταν να αγοράσω αύριο προφανώς αλλα τότε που λέω δεν βλέπω το λόγο να μην πάω στο, βάσειg.skill παντα, νέο dimm.

δεν ειναι καλο κιτ ομως ,με λιγοτερα-ιδια  λεφτα παιρνεις καλυτερο κιτ

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

δεν ειναι καλο κιτ ομως ,με λιγοτερα λεφτα παιρνεις καλυτερο κιτ

Σε ακούω με προσοχή

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ναι τις χάζευα αυτές. Τουλάχιστον τις trident. Και να σκεφτείς ότι τις Ballistix τις είχα πάρει 220.  Δυστυχώς και έξω έχουν αρχίσει να ακρυβαίνουν. Οι neo γτ να ναι τόσο φθηνές. Εκτός αν B-Die έχουν τα μοντέλα με τα 14αρια timings κα τις απλησίαστες τιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...