Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikpoth είπε

2066566562_Annotation2019-08-19213532.png.282a6b7c273a29f6bf2d30d3b05b9d5d.png2 run με τα καθημερινά.

1.png.8e7e6487e0e9dd76b7603c072908a509.png2.png.d4754701581b22cf685adddcd34effcc.png

Δεν θέλουμε run καθημερινά φίλτατε θέλουμε συγκεκριμένα πράγματα, οπ Σ τα γράφω από πάνω  cpu@4ghz και ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις στις μνήμες σου stable πάντα + membench και aida64

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν θέλουμε run καθημερινά φίλτατε θέλουμε συγκεκριμένα πράγματα, οπ Σ τα γράφω από πάνω  cpu@4ghz και ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις στις μνήμες σου stable πάντα + membench και aida64

Σώθηκες τώρα. 

Θέλει χρόνο ο GeorgeMan και τάση που δε διατίθεται να δώσει ο τσιγκούνης...:lol:

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Σωστά τα λες. Για να δεις αν ειναι stable πρέπει να ποστάρει testmem5 ,10 passes 

Μετά που ξέρεις πως στο sotr τρέχει με αυτές? ...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Σωστά τα λες. Για να δεις αν ειναι stable πρέπει να ποστάρει testmem5 ,10 passes 

Μετά που ξέρεις πως στο sotr τρέχει με αυτές? ...

Ε άμα είναι να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ρε φιλε τι να πω... 

4 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Σώθηκες τώρα. 

Θέλει χρόνο ο GeorgeMan και τάση που δε διατίθεται να δώσει ο τσιγκούνης...:lol:

Στη μιζέρια του βασίζομαι :lol:

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, mpokwsths said:

Σώθηκες τώρα. 

Κάτσε να πέσει η ambient από 27,4 αυτή τη στιγμή στο δωμάτιο στους 20 και θα σου πω εγω. 1,46 θα τους καρφώσω φέτος που πάνε καλύτερα 😛  Χρόνο θέλω ναι 😕 

Δημοσ.

Αυτό με την ambient ισχύει. Είμαι και εγώ της συνομοταξίας των τσιγκουνιδων στην τάση :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω θέμα στο να καταφέρω 1:1 FCLK με UCLK στα 1800Mhz.
Συγκεκριμένα το UCLK δε μπορεί να ακολουθήσει με τίποτα τη ταχύτητα της μνήμης στα 3600, παίζει 1:1 μόνο μέχρι 3533Mhz (1766Mhz).
Έχω την εντύπωση για κάποιο λόγο ότι το UCLK (καθώς και το infinity fabric) είναι στα specs τους να φτάνουν τα 1800Mhz.
Το infinity πάει και λίγο παραπάνω αλλά το UCLK αρνείται να παίξει στα 1800Mhz.

Καμιά ιδέα; Να δοκιμάσω να ανεβάσω πουθενά ρεύμα; (δοκιμές με default auto ρεύματα).

Επεξ/σία από chocorello
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chocorello είπε

έχω θέμα στο να καταφέρω 1:1 FCLK με UCLK. Συγκεκριμένα το UCLK δε μπορεί να ακολουθήσει με τίποτα τη ταχύτητα της μνήμης στα 3600, παίζει 1:1 μόνο μέχρι 3533Mhz. Καμιά ιδέα; Να δοκιμάσω να ανεβάσω πουθενά ρεύμα; (δοκιμές με default auto ρεύματα).

Τι soc voltage δίνει η μητρική?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Κάτσε να πέσει η ambient από 27,4 αυτή τη στιγμή στο δωμάτιο στους 20 και θα σου πω εγω. 1,46 θα τους καρφώσω φέτος που πάνε καλύτερα 😛  Χρόνο θέλω ναι 😕 

Εγώ κάνω ακριβώς το αντίθετο. Όχι μόνο τσιγγούνης στην τάση δεν είμαι ,αλλά όταν ψάχνω σταθερότητα δεν ανεβάζω στροφές στα fans όπως κάνουν οι περισσότεροι. Και γενικά το oc ειναι σωστό oc ,όταν αντέχει σε όλα τα σενάρια. Τι να το κάνω αν το μισό χρόνο δεν μπορώ να το δουλέψω? Κατάλαβες

Η καλύτερη εποχή για stress test ειναι τώρα ;) 

Επεξ/σία από mcrae13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τι soc voltage δίνει η μητρική?

Από hwinfo 1.075v σε idle και 1.087 σε prime.

Υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα timings που έχω στη μνήμη και να επηρεάζει κάπως το UCLK αυτό;

Επεξ/σία από chocorello
  • Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, mcrae13 said:

Εγώ κάνω ακριβώς το αντίθετο. Όχι μόνο τσιγγούνης στην τάση δεν είμαι ,αλλά όταν ψάχνω σταθερότητα δεν ανεβάζω στροφές στα fans όπως κάνουν οι περισσότεροι. Και γενικά το oc ειναι σωστό oc ,όταν αντέχει σε όλα τα σενάρια. Τι να το κάνω αν το μισό χρόνο δεν μπορώ να το δουλέψω? Κατάλαβες

Η καλύτερη εποχή για stress test ειναι τώρα ;) 

Δε με νοιάζει μη φθαρεί κλπ το hardware, απλά πάνω από τους 45-46 αρχίζουν τα memory errors και προσωπικά κλάην γιατί στα benchmarks δεν προλαβαίνουν να ανεβάσουν. Αλλά άμα παίζω ώρες ανεβάζουν και το θέλω 100% stable όχι απλά να βγει ένα bench...

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ε άμα είναι να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ρε φιλε τι να πω... 

Εντάξει ,συμφωνω,απλά δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη για το τι είναι stable.Και ειδικά στις μνήμες.

Εμένα πχ στα 3600 fast v1 από calculator ,βγάζει error στο tm5 περίπου στο 8 με 9 cycle. πουθενα αλλου δεν βγάζει error.

Ψυχαναγκαστικά όμως δεν παιζω ,και ουτε ποστάρω σκοράκια από αυτες τις ρυθμίσεις

Άλλος μπορεί να το κάνει και να θεωρεί πως ειναι σταθερος ξερω γω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...