akoinonitos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, nikpoth είπε 2 run με τα καθημερινά. Δεν θέλουμε run καθημερινά φίλτατε θέλουμε συγκεκριμένα πράγματα, οπ Σ τα γράφω από πάνω cpu@4ghz και ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις στις μνήμες σου stable πάντα + membench και aida64 1
mpokwsths Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν θέλουμε run καθημερινά φίλτατε θέλουμε συγκεκριμένα πράγματα, οπ Σ τα γράφω από πάνω cpu@4ghz και ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις στις μνήμες σου stable πάντα + membench και aida64 Σώθηκες τώρα. Θέλει χρόνο ο GeorgeMan και τάση που δε διατίθεται να δώσει ο τσιγκούνης...
mcrae13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν θέλουμε run καθημερινά φίλτατε θέλουμε συγκεκριμένα πράγματα, οπ Σ τα γράφω από πάνω cpu@4ghz και ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις στις μνήμες σου stable πάντα + membench και aida64 Σωστά τα λες. Για να δεις αν ειναι stable πρέπει να ποστάρει testmem5 ,10 passes Μετά που ξέρεις πως στο sotr τρέχει με αυτές? ...
akoinonitos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Σωστά τα λες. Για να δεις αν ειναι stable πρέπει να ποστάρει testmem5 ,10 passes Μετά που ξέρεις πως στο sotr τρέχει με αυτές? ... Ε άμα είναι να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ρε φιλε τι να πω... 4 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Σώθηκες τώρα. Θέλει χρόνο ο GeorgeMan και τάση που δε διατίθεται να δώσει ο τσιγκούνης... Στη μιζέρια του βασίζομαι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 6 minutes ago, mpokwsths said: Σώθηκες τώρα. Θέλει χρόνο ο GeorgeMan και τάση που δε διατίθεται να δώσει ο τσιγκούνης... Κάτσε να πέσει η ambient από 27,4 αυτή τη στιγμή στο δωμάτιο στους 20 και θα σου πω εγω. 1,46 θα τους καρφώσω φέτος που πάνε καλύτερα 😛 Χρόνο θέλω ναι 😕
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Αυτό με την ambient ισχύει. Είμαι και εγώ της συνομοταξίας των τσιγκουνιδων στην τάση
chocorello Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) έχω θέμα στο να καταφέρω 1:1 FCLK με UCLK στα 1800Mhz. Συγκεκριμένα το UCLK δε μπορεί να ακολουθήσει με τίποτα τη ταχύτητα της μνήμης στα 3600, παίζει 1:1 μόνο μέχρι 3533Mhz (1766Mhz). Έχω την εντύπωση για κάποιο λόγο ότι το UCLK (καθώς και το infinity fabric) είναι στα specs τους να φτάνουν τα 1800Mhz. Το infinity πάει και λίγο παραπάνω αλλά το UCLK αρνείται να παίξει στα 1800Mhz. Καμιά ιδέα; Να δοκιμάσω να ανεβάσω πουθενά ρεύμα; (δοκιμές με default auto ρεύματα). Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από chocorello
akoinonitos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, chocorello είπε έχω θέμα στο να καταφέρω 1:1 FCLK με UCLK. Συγκεκριμένα το UCLK δε μπορεί να ακολουθήσει με τίποτα τη ταχύτητα της μνήμης στα 3600, παίζει 1:1 μόνο μέχρι 3533Mhz. Καμιά ιδέα; Να δοκιμάσω να ανεβάσω πουθενά ρεύμα; (δοκιμές με default auto ρεύματα). Τι soc voltage δίνει η μητρική?
mcrae13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Κάτσε να πέσει η ambient από 27,4 αυτή τη στιγμή στο δωμάτιο στους 20 και θα σου πω εγω. 1,46 θα τους καρφώσω φέτος που πάνε καλύτερα 😛 Χρόνο θέλω ναι 😕 Εγώ κάνω ακριβώς το αντίθετο. Όχι μόνο τσιγγούνης στην τάση δεν είμαι ,αλλά όταν ψάχνω σταθερότητα δεν ανεβάζω στροφές στα fans όπως κάνουν οι περισσότεροι. Και γενικά το oc ειναι σωστό oc ,όταν αντέχει σε όλα τα σενάρια. Τι να το κάνω αν το μισό χρόνο δεν μπορώ να το δουλέψω? Κατάλαβες Η καλύτερη εποχή για stress test ειναι τώρα Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από mcrae13 1
chocorello Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τι soc voltage δίνει η μητρική? Από hwinfo 1.075v σε idle και 1.087 σε prime. Υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα timings που έχω στη μνήμη και να επηρεάζει κάπως το UCLK αυτό; Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από chocorello
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 2 minutes ago, mcrae13 said: Εγώ κάνω ακριβώς το αντίθετο. Όχι μόνο τσιγγούνης στην τάση δεν είμαι ,αλλά όταν ψάχνω σταθερότητα δεν ανεβάζω στροφές στα fans όπως κάνουν οι περισσότεροι. Και γενικά το oc ειναι σωστό oc ,όταν αντέχει σε όλα τα σενάρια. Τι να το κάνω αν το μισό χρόνο δεν μπορώ να το δουλέψω? Κατάλαβες Η καλύτερη εποχή για stress test ειναι τώρα Δε με νοιάζει μη φθαρεί κλπ το hardware, απλά πάνω από τους 45-46 αρχίζουν τα memory errors και προσωπικά κλάην γιατί στα benchmarks δεν προλαβαίνουν να ανεβάσουν. Αλλά άμα παίζω ώρες ανεβάζουν και το θέλω 100% stable όχι απλά να βγει ένα bench... 2
mcrae13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ε άμα είναι να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ρε φιλε τι να πω... Εντάξει ,συμφωνω,απλά δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη για το τι είναι stable.Και ειδικά στις μνήμες. Εμένα πχ στα 3600 fast v1 από calculator ,βγάζει error στο tm5 περίπου στο 8 με 9 cycle. πουθενα αλλου δεν βγάζει error. Ψυχαναγκαστικά όμως δεν παιζω ,και ουτε ποστάρω σκοράκια από αυτες τις ρυθμίσεις Άλλος μπορεί να το κάνει και να θεωρεί πως ειναι σταθερος ξερω γω.
mcrae13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Ποιο μετράτε στο sotr αναφορικα με τις ram,το cpu render ή game?
nikpoth Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από nikpoth 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα