akoinonitos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε 3800c15 1.42v Σωωωωραιος ,να σου πω θα βαλουμε κοντριτσα με το tm5 στα ποσα mb να κλειδωσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionHurt1982 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Σωωωωραιος ,να σου πω θα βαλουμε κοντριτσα με το tm5 στα ποσα mb να κλειδωσω? Χαχα..παλιες καλες εποχες! Θελω φορματ εγω εχω τη σαρα και τη μαρα μεσα και αποτι βλεπεις δν φορτωνει πολλα mb! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε Χαχα..παλιες καλες εποχες! Θελω φορματ εγω εχω τη σαρα και τη μαρα μεσα και αποτι βλεπεις δν φορτωνει πολλα mb! Παιξε τωρα με τον 3700x και μολις τους βαρεθουμε θα χτυπησουμε απο εναν 3900x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionHurt1982 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 55 λεπτά πριν, BabisTs είπε Δυναμίτης...διδάσκεις bro (φανταστικός χρόνος)! Εχει να κανει με τα mb που δεσμευει το tm5 τα οποια στη προκειμενη ειναι σαφως λιγοτερα απο του akoinonitos ..Παντως ειχες δικιο που επεμενες να κρατησω τις μνημες! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε Εχει να κανει με τα mb που δεσμευει το tm5 τα οποια στη προκειμενη ειναι σαφως λιγοτερα απο του akoinonitos ..Παντως ειχες δικιο που επεμενες να κρατησω τις μνημες! ρε τρεξε ενα geekbench αμα βρεις χρονο να δω τι single χτυπας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Φρεσκο πραμα... 😛 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δυνατό!!! Το 17αρι εκεί κατσικωθηκε. Αν δεν ανέβει το trfc δεν το βλέπω ποιό κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, nikpoth είπε Δυνατό!!! Το 17αρι εκεί κατσικωθηκε. Αν δεν ανέβει το trfc δεν το βλέπω ποιό κάτω. Θελει ταση το 17αρι για να πεσει και δεν εχω κατσει να ψαξω ποση θελει παραπανω (βασικα τωρα αυτο κανω) ας ειναι καλα ο LionHurt1982 που με ξεσηκωσε Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionHurt1982 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Θελει ταση το 17αρι για να πεσει και δεν εχω κατσει να ψαξω ποση θελει παραπανω (βασικα τωρα αυτο κανω) ας ειναι καλα ο LionHurt1982 που με ξεσηκωσε Ας ειναι καλα ο akoinonitos που τα πηρα ετοιμα copy paste και με παει χερι χερι 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Με το καινούριο dram calc 1.6.0.3 https://browser.geekbench.com/v4/cpu/14146285 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε Ας ειναι καλα ο akoinonitos που τα πηρα ετοιμα copy paste και με παει χερι χερι 🤣 εισαι του αθληματος δεν εχεις αναγκη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 37 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Φρεσκο πραμα... 😛 Με τέτοια clocks σε μνημες/fabric σου βγάζει κανονικα heavy avx, όπως y-cruncher; Έχεις και την υδροψυξη βεβαια, αλλα θα είχε ενδιαφέρον αν μπορείς να ποσταρεις ένα run και max temps, όπως και σε ποια συχνότητα κάθεται. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Razor333 είπε Με τέτοια clocks σε μνημες/fabric σου βγάζει κανονικα heavy avx, όπως y-cruncher; Έχεις και την υδροψυξη βεβαια, αλλα θα είχε ενδιαφέρον αν μπορείς να ποσταρεις ένα run και max temps, όπως και σε ποια συχνότητα κάθεται. Ευχαριστώ. Tρεχω Prime95 large ffts ,θα ποσταρω αλλα οχι τωρα ,το παρακανα με το Bus clock και παω για ενα format στα γρηγορα.... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Tρεχω Prime95 large ffts ,θα ποσταρω αλλα οχι τωρα ,το παρακανα με το Bus clock και παω για ενα format στα γρηγορα.... Στο prime δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω, αλλά το y-cruncher για κάποιο μάλλον λογικά γιατί φορτώνει τα πάντα cpu-avx-ram πρέπει να είναι μεγαλύτερο βαριδιο, τα temps είναι πολύ πιο πάνω απο οτιδήποτε άλλο, φλερτάρω με thermal shutdown αν τρέξω με την μεγαλύτερη επιλογή για 16gb ram, μέσα σε 2 λεπτά πάω στους 92-93, ενώ στο cinebench δεν πιάνει ούτε 80. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Razor333 είπε Στο prime δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω, αλλά το y-cruncher για κάποιο μάλλον λογικά γιατί φορτώνει τα πάντα cpu-avx-ram πρέπει να είναι μεγαλύτερο βαριδιο, τα temps είναι πολύ πιο πάνω απο οτιδήποτε άλλο, φλερτάρω με thermal shutdown αν τρέξω με την μεγαλύτερη επιλογή για 16gb ram, μέσα σε 2 λεπτά πάω στους 92-93, ενώ στο cinebench δεν πιάνει ούτε 80. Κατσε να κατεβασω το ycruncher. @Razor333Στο BKT τεστ κραταγε 4150-4175mhz με 76 βαθμους τωρα ειμαι στο BBP με 90 βαθμους και τα ρολογια ειναι 4050-4075mhz, SFT τα ιδια με το προηγουμενο, Ν64 85 βαθμους 4100-4125Mhz, HNT 4075-4100 ,89 βαθμους VST 4075-4125mhz 87 βαθμους Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα