Προς το περιεχόμενο

Ryzen 3xxx memory performance & tweaks

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Σωωωωραιος ,να σου πω θα βαλουμε κοντριτσα με το tm5 :lol: στα ποσα mb να κλειδωσω? :P

Χαχα..παλιες καλες εποχες! Θελω φορματ εγω εχω τη σαρα και τη μαρα μεσα και αποτι βλεπεις δν φορτωνει πολλα mb! 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε

Χαχα..παλιες καλες εποχες! Θελω φορματ εγω εχω τη σαρα και τη μαρα μεσα και αποτι βλεπεις δν φορτωνει πολλα mb! 

Παιξε τωρα με τον 3700x και μολις τους βαρεθουμε θα χτυπησουμε απο εναν 3900x

55 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Δυναμίτης...διδάσκεις bro (φανταστικός χρόνος)!

Εχει να κανει με τα mb που δεσμευει το tm5 τα οποια στη προκειμενη ειναι σαφως λιγοτερα απο του akoinonitos ..Παντως ειχες δικιο που επεμενες να κρατησω τις μνημες!

• Like 2

6 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε

Εχει να κανει με τα mb που δεσμευει το tm5 τα οποια στη προκειμενη ειναι σαφως λιγοτερα απο του akoinonitos ..Παντως ειχες δικιο που επεμενες να κρατησω τις μνημες!

ρε τρεξε ενα geekbench αμα βρεις χρονο να δω τι single χτυπας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Δυνατό!!! Το 17αρι εκεί κατσικωθηκε. Αν δεν ανέβει το trfc δεν το βλέπω ποιό κάτω. 

Θελει ταση το 17αρι για να πεσει και δεν εχω κατσει να ψαξω ποση θελει παραπανω (βασικα τωρα αυτο κανω)

ας ειναι καλα ο LionHurt1982 που με ξεσηκωσε :lol:

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Θελει ταση το 17αρι για να πεσει και δεν εχω κατσει να ψαξω ποση θελει παραπανω (βασικα τωρα αυτο κανω)

ας ειναι καλα ο LionHurt1982 που με ξεσηκωσε :lol:

Ας ειναι καλα ο akoinonitos που τα πηρα  ετοιμα copy paste και με παει χερι χερι 🤣

• Like 1

2 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε

Ας ειναι καλα ο akoinonitos που τα πηρα  ετοιμα copy paste και με παει χερι χερι 🤣

εισαι του αθληματος δεν εχεις αναγκη

• Like 1

37 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Φρεσκο πραμα... 😛

testttt.png.bac2a166d53b42fa391fe7adaf3d220c.png

Με τέτοια clocks σε μνημες/fabric σου βγάζει κανονικα heavy avx, όπως y-cruncher; Έχεις και την υδροψυξη βεβαια, αλλα θα είχε ενδιαφέρον αν μπορείς να ποσταρεις ένα run και max temps, όπως και σε ποια συχνότητα κάθεται. Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Με τέτοια clocks σε μνημες/fabric σου βγάζει κανονικα heavy avx, όπως y-cruncher; Έχεις και την υδροψυξη βεβαια, αλλα θα είχε ενδιαφέρον αν μπορείς να ποσταρεις ένα run και max temps, όπως και σε ποια συχνότητα κάθεται. Ευχαριστώ.

Tρεχω Prime95 large ffts ,θα ποσταρω αλλα οχι τωρα ,το παρακανα με το Bus clock και παω για ενα format στα γρηγορα....

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Tρεχω Prime95 large ffts ,θα ποσταρω αλλα οχι τωρα ,το παρακανα με το Bus clock και παω για ενα format στα γρηγορα....

Στο prime δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω, αλλά το y-cruncher για κάποιο μάλλον λογικά γιατί φορτώνει τα πάντα cpu-avx-ram πρέπει να είναι μεγαλύτερο βαριδιο, τα temps είναι πολύ πιο πάνω απο οτιδήποτε άλλο, φλερτάρω με thermal shutdown αν τρέξω με την μεγαλύτερη επιλογή για 16gb ram, μέσα σε 2 λεπτά πάω στους 92-93, ενώ στο cinebench δεν πιάνει ούτε 80.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Στο prime δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω, αλλά το y-cruncher για κάποιο μάλλον λογικά γιατί φορτώνει τα πάντα cpu-avx-ram πρέπει να είναι μεγαλύτερο βαριδιο, τα temps είναι πολύ πιο πάνω απο οτιδήποτε άλλο, φλερτάρω με thermal shutdown αν τρέξω με την μεγαλύτερη επιλογή για 16gb ram, μέσα σε 2 λεπτά πάω στους 92-93, ενώ στο cinebench δεν πιάνει ούτε 80.

Κατσε να κατεβασω το ycruncher.

@Razor333Στο BKT τεστ κραταγε 4150-4175mhz με 76 βαθμους τωρα ειμαι στο BBP με 90 βαθμους και τα ρολογια ειναι 4050-4075mhz, SFT τα ιδια με το προηγουμενο, Ν64 85 βαθμους 4100-4125Mhz, HNT 4075-4100 ,89 βαθμους VST 4075-4125mhz  87 βαθμους

ycruncher.png.0f3daac2497fb0f97b7a5b4409dd363d.png

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...