pOLoS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 αφού το έγραψε η αμερικανική Washington post θα είναι αλήθεια 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Κανονίστε ρεμάλια τώρα που πήρα Χόντορ να έχουμε κανένα Ban πάλι και να μην ξέρουμε τί να τα κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras52 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Τόσο πολυ πόνεσε το πουλάκι του κινέζου ρε αμέρικα? Τι αλλο θα πουν για την huawei εχω αγωνία να δω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Κι οι Αμερικάνοι πουλάνε όπλα. Είναι πιο ηθικό αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Aias είπε Ενώ η Αμερική δεν κατάσκοπεύει κανέναν... 1 ώρα πριν, bill987 είπε Φαντάζομαι ότι οι Αμερικάνοι δεν κατασκοπεύουν... 1 ώρα πριν, anarchy79 είπε Ενώ οι φίλοι μας από usa μεριά δεν κάνουν τέτοια!!!! Μην τρελαθουμε παίδες.... Αν κάνατε τον κόπο να ασχοληθείτε με το θέμα (αντί να κράζετε νυχθημερόν τους "φονιάδες των λαών ") ίσως και να συνειδητοποιούσατε ότι υπάρχει μια -τόσο δα μικρούτσικη- διαφορά μεταξύ παρακολούθησης (εν κρυπτώ φυσικά και χωρίς συνταγματική νομιμοποίηση σε όλες ανεξαιρέτως τις δυτικές χώρες) και ολικής απαγόρευσης επικοινωνίας με τον έξω κόσμο ή/και ημεδαπά άτομα που το Κόμμα έχει θέσει σε "μαύρη λίστα" 🙂 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, δημητρης1982 είπε Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η Κίνα κάνει φουλ παρακολούθηση..και προσπαθεί να εξαπλωθεί με φθηνά κινητά...παρατηρούσα το mi9 κοστίζει στο Σκρουτζ 350..βγάλε και το κέρδος του καταστήματος..δηλαδή πόσο πουλάει..;;;και φοράει και το τελευταίο snap...οθόνη super AMOLED.. δαχτυλίκο in display καμερες πολύ καλές.. gorilla glass.και τι αλλά ξέρω γω....δηλαδή το κέρδος της που είναι????? Στο ότι δεν επενδύει τίποτα σε ανάπτυξη hardware και software. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voyaller Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Πτώχευση και λουκέτο. Δε θα λείψει από κανέναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Necrogeddon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, anarchy79 είπε Ενώ οι φίλοι μας από usa μεριά δεν κάνουν τέτοια!!!! Μην τρελαθουμε παίδες.... Με διαφορα οτι μιλαμε για ενα φασιστικο καθεστως που εχει αφαιρεσει τα ανθρωπινα δικαιωματα απο τους πολιτες του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Πολυ κριμα ...Πηρε την δουλεια απο τους USA...Και αρχισε την κλαψα [παλι ο αμερικανακιας...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτή η άτιμη η Huawei τα φταίει όλα. Και το μαθαίνουμε από την Washington Post (no comment) και το 38 North που ανήκει στο Stimson Center για το οποίο έχουν πει εξαιρετικά λόγια οι: Kofi A. Annan, Former Secretary-General of the United Nations Condoleezza Rice, Former U.S. Secretary of State Robert M. Gates, Former United States Secretary of Defense Madeleine Albright, Former U.S. Secretary of State Από το site τους τα ξεσήκωσα δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Τα συμπεράσματα δικά σας. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από Regulus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, Regulus είπε Αυτή η άτιμη η Huawei τα φταίει όλα. Και το μαθαίνουμε από την Washington Post (no comment) και το 38 North που ανήκει στο Stimson Center για το οποίο έχουν πει εξαιρετικά λόγια οι: Kofi A. Annan, Former Secretary-General of the United Nations Condoleezza Rice, Former U.S. Secretary of State Robert M. Gates, Former United States Secretary of Defense Madeleine Albright, Former U.S. Secretary of State Από το site τους τα ξεσήκωσα δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Τα συμπεράσματα δικά σας. Αν πρέπει να επιλέξω ως πηγη μεταξύ της Washington Post (που αποκάλυψε το Watergate, μην ξεχνιόμαστε) και άτομα σαν την "αντικειμενικότατη" κυριούλα στο κάδρο από κάτω ε, να με συγχωρέσεις που μάλλον θα επιλέξω την "κακή", υποκινουμενη απο σκοτεινα κέντρα εξουσίας Δυτική εφημερίδα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teri23 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, bill987 είπε Από την στιγμή που αυτή την παραγγελία της έδωσαν , τι έπρεπε να κάνει??? Να πει όχι , εμείς δεν κάνουμε τέτοια ??? Φαντάζομαι ότι οι Αμερικάνοι δεν κατασκοπεύουν... να σου πω πιάσε καμία 50αρια βόμβες που τις θέλω για κάτι σε παρακαλώ και αφού έκανα την παραγγελία δεν μπορείς να πεις ότι δεν κανείς τέτοια τις θέλω σε 2 βδομαδες ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akishellas1979 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Αντε παλι εδω υπαρχει ολοκληρο facebook-cia κ ενα σωρο αλλοι μεσω αμερικανων ρωσσων κτλ εχουν μαμηθει ολοι με τη huawei . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teri23 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, akishellas1979 είπε Αντε παλι εδω υπαρχει ολοκληρο facebook-cia κ ενα σωρο αλλοι μεσω αμερικανων ρωσσων κτλ εχουν μαμηθει ολοι με τη huawei . Κανένας δεν σε αναγκάζει να βγάλεις όλη σου την ζωή στο Facebook. Μόνος το κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, δημητρης1982 είπε Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η Κίνα κάνει φουλ παρακολούθηση..και προσπαθεί να εξαπλωθεί με φθηνά κινητά...παρατηρούσα το mi9 κοστίζει στο Σκρουτζ 350..βγάλε και το κέρδος του καταστήματος..δηλαδή πόσο πουλάει..;;;και φοράει και το τελευταίο snap...οθόνη super AMOLED.. δαχτυλίκο in display καμερες πολύ καλές.. gorilla glass.και τι αλλά ξέρω γω....δηλαδή το κέρδος της που είναι????? Εδώ ο Zer πουλάει κινητά με ανεπανάληπτο λεντ φακό στα 35ε και κάμερα που σκοτώνει, δλδ εκείνος τι κέρδος βγάζει αν βγάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα