localy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Kαλημερα έχω ένα πρόβλημα σε windows 10 λειτουργικό δεν με αφήνει να αλλάξω τον default broswer και να βάλω τον crome.δεν μου βγάζει την επιλογή παρά μόνο τον edge.και προσπάθησα κια από τον crome μέσα και πάλι.παρολο που έκανα επαναφορά ρυθμίσεων από πίνακα ελενχου. Συνεχίζει.υπαρχει κανένα combo fix κάτι?
micos000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δηλαδή εννοείς ότι αν πας Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Προεπιλεγμένες εφαρμογές και πατήσεις στο Πρόγραμμα περιήγησης Web δε βγάζει στη λίστα το chrome;
localy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 ναι ακριβως μου εμφανιζει μονο τον edge και την αναζητηση για συσχετηση μεσα απο το store των windows
stratosw Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 1. Εχεις δικαιωματα διαχειριστη ή απλου χρηστη; 2. Εκανες κανονικη εγκατασταση του chrome ή εχεις καποια portable εκδοση; 3. Επανεκκινηση εκανες; 4. Κανε παλι εγκατασταση τον chrome και δες παλι με βαση τις οδηγιες του micos 5. Δοκιμασε να βαλεις και καποιο αλλο browser πχ firefox ή brave και δες τι γινεται
localy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 πληρες δικαιωματα reboot ναι ,εβαλα opera τα ιδια .και παλι τιποτα
jim_p Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μηπως εχεις windows 10 S που επιτρεπουν μονο εφαρμογες απο το store?
localy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 windows 10 home ενημερωμενα.δεν υπαρχει καποιο combo fix κατι ?
micos000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό που είπε ο jim έχει κάποια βάση αλλά αν ίσχυε δε θα μπορούσες να εγκαταστήσεις εφαρμογές εκτός store. Έλεγξε το όμως... Άλλες εφαρμογές μπορείς να ορίσεις; π.χ. αν εγκαταστήσεις το irfanview μπορείς να το ορίσεις σαν προεπιλεγμένη εφαρμογή για ην προβολή εικόνων; Ή αν βάλεις το mpc-hc μπορείς να αλλάξεις την προεπιλογή για προβολή βίντεο; Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα