skrape1636 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Πρέπει να πω οτι γενικά βαριέμαι μετά από 2-3-4 χρόνια το οτιδήποτε κάνω αλλά και αυτούς με τους οποίους δουλευω.Μετά το σχολείο ασχολήθηκα με ηλεκτρονικά και υπολογιστές το βαρέθηκα πήγα προς τον προγραμματισμό το βαρέθηκα και αυτό .Τώρα δουλεύω σε φαστ φουντ και ήρθε η στιγμή για κάτι άλλο.Σκέφτομαι το εξωτερικό οπουδήποτε...Αλλά το θέμα είναι ότι τώρα βγάζω 650 το μήνα και συντηρώ ένα σπίτι με ελάχιστη βοήθεια από τους γονείς μου.Στο εξωτερικό με το μισθό που θα έχω θα μπορώ (ξέρω ότι είναι δύσκολα ειδικά σε πρωτεύουσες χωρών π.χ. Λονδίνο).Τι δουλεια θα κάνω δεν ξέρω αλλά έχω βαρεθεί την κουζίνα το μόνο σίγουρο.Κάποια δουλειά γραφείου πενθήμερη θα ήταν το ιδανικό!!!Αλλά δεν έχω καμιά πιστοποιηση ούτε καν το λοουερ(παρόλο που μιλάω και καταλαβαίνω πολύ καλά αγγλικά).Τι προτείνετε?????Να κάτσω εδώ η να ψάξω για έξω??? Χώρες που μου αρέσουν είναι Ισλανδία Νορβηγία Δανία Ολλανδία Αγγλία Γερμανία Βέλγιο Ελβετια
dimpa16 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Πιλότος σε αεροσκάφος.Λίγες ώρες εργασίας και τα γκομενάκια τρέχουν σαν τρελά από πίσω σου (όπως και να το κάνουμε,είναι επάγγελμα με κύρος). 2
dpolal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Σκέψου πολύ σοβαρά να γίνεις πολιτικός. Εξασφαλισμένο μέλλον, ελάχιστες ώρες και καμμία απαραίτητη πιστοποίηση. 1
cumulus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Με τέτοια προσόντα χαμένος πας εδώ. Εξωτερικο αμέσως για να γίνεις προεδρος σε καμία εταιρεία στη wall street ΥΓ Εγώ έχω βαρεθεί τη γυναίκα αλλά δεν τολμάω να της το πω 2
ParhsG Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, skrape1636 είπε Πρέπει να πω οτι γενικά βαριέμαι μετά από 2-3-4 χρόνια το οτιδήποτε κάνω αλλά και αυτούς με τους οποίους δουλευω.Μετά το σχολείο ασχολήθηκα με ηλεκτρονικά και υπολογιστές το βαρέθηκα πήγα προς τον προγραμματισμό το βαρέθηκα και αυτό .Τώρα δουλεύω σε φαστ φουντ και ήρθε η στιγμή για κάτι άλλο.Σκέφτομαι το εξωτερικό οπουδήποτε...Αλλά το θέμα είναι ότι τώρα βγάζω 650 το μήνα και συντηρώ ένα σπίτι με ελάχιστη βοήθεια από τους γονείς μου.Στο εξωτερικό με το μισθό που θα έχω θα μπορώ (ξέρω ότι είναι δύσκολα ειδικά σε πρωτεύουσες χωρών π.χ. Λονδίνο).Τι δουλεια θα κάνω δεν ξέρω αλλά έχω βαρεθεί την κουζίνα το μόνο σίγουρο.Κάποια δουλειά γραφείου πενθήμερη θα ήταν το ιδανικό!!!Αλλά δεν έχω καμιά πιστοποιηση ούτε καν το λοουερ(παρόλο που μιλάω και καταλαβαίνω πολύ καλά αγγλικά).Τι προτείνετε?????Να κάτσω εδώ η να ψάξω για έξω??? Χώρες που μου αρέσουν είναι Ισλανδία Νορβηγία Δανία Ολλανδία Αγγλία Γερμανία Βέλγιο Ελβετια Νομιζεις οτι δε θα βαρεθεις τη δουλειά γραφείου; Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από ParhsG
JTRGamer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, cumulus είπε Με τέτοια προσόντα χαμένος πας εδώ. Εξωτερικο αμέσως για να γίνεις προεδρος σε καμία εταιρεία στη wall street ΥΓ Εγώ έχω βαρεθεί τη γυναίκα αλλά δεν τολμάω να της το πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις