Προς το περιεχόμενο

Samsung S10+ vs One plus 7 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μητέρα των μαχών για φέτος πιστεύω.  Είμαι μεταξύ των 2. Δεν είμαι φαν των notch αλλά παράλληλα μου αρέσουν τα πλεονεκτήματα του S10+ δηλαδή καλύτερη κάμερα , αδιάβροχο , επέκταση μνήμης κλπ 

Τιμη S10+ skroutz 640€

Τιμή One plus 7 pro 8/256 με κουπόνι από banggood γύρω στα 590€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα κάμερας σε αυτά τα κινητά είναι υποκειμενικό, καθώς η OnePlus στο 7 pro βελτίωσε κατά πολύ τις κάμερες του κινητού, και αν δεις συγκρίσεις με το S10+ ή ακόμα και με p30 ή iPhone, σε μερικά είναι καλύτερο και το λένε και πολλοί YouTuber που κάνουν review και συγκρίσεις, αν και ξαναλέω η κάμερα σε τέτοια τηλέφωνα είναι καθαρά υποκειμενική. Στην OnePlus από την μια έχεις πολύ καλύτερη ταχύτητα, καθώς αυτή την στιγμή λόγω του λογισμικού της OnePlus και του Snapdragon 855 έχεις το πιο γρήγορο τηλέφωνο που υπάρχει. Στο θέμα της επέκτασης μνήμης δεν το βρίσκω ως αρνητικό γιατί 128 GB ή 256 είναι υπεραρκετά για έναν μέσο άνθρωπο, είτε κάνεις μοντάζ είτε οποιαδήποτε δουλειά. Το OnePlus 7 pro μπορεί να μην έχει IP68 για λόγους οικονομίας από την εταιρία, καθώς για να πάρει IP68 δηλαδή άμα είναι αδιάβροχο πρέπει να σπαταλήσει λεφτά και μερικά μοντέλα κινητών ώστε να της το δώσουν. Το OnePlus επίσης έχει την καλύτερη οθόνη μέχρι στιγμής σε κινητό, καθώς η ανάλυση της όπως και ότι τρέχει σε 90hz δίνουν μια τελείως διαφορετική αίσθηση στον χρήστη, οι περισσότεροι που το δοκίμασαν δεν μπορούσαν να πάνε πίσω σε κινητό που τρέχει σε 60hz όπως το Galaxy S10 plus. Και για τέλος είναι το θέμα της μπαταρίας, η OnePlus μαζί με την Huawei έχουν από τα καλύτερα και πιο γρήγορα fast charge, και η Samsung εν έτη 2019 στην ναυαρχίδα της βάζει μόνο 15W fast charge το οποίο είναι για γέλια. Σε κάτι που χάνει η OnePlus είναι η ασύρματη φόρτιση, που για εμένα δεν ειναι αρνητικό γιατί δεν την χρησιμοποιώ και ούτε έχω σκοπό να την χρησιμοποιήσω από την στιγμή που το κινητό φορτίζει απίστευτα γρήγορα λόγω των 30W fast charge.

Επεξ/σία από Birdbox
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είχα ολα σχεδόν τα one plus και τώρα έχω νοτε 9, αν ψάχνεις επιδόσεις και καθαρό λογισμικό πάρε το 7pro , αλλιώς s10+. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE

Επεξ/σία από KRITH
προσθηκη
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, KRITH είπε

είχα ολα σχεδόν τα one plus και τώρα έχω νοτε 9, αν ψάχνεις επιδόσεις και καθαρό λογισμικό πάρε το 7pro , s10+. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE

Τι κινδύνους έχω άμα το πάρω από Banggood? 

Δημοσ.

θα εχεις ενα χρονο εγγυηση, θα πρεπει να το στειλεις κινα 1 μηνα περιπου, ενω στο επισημο 2χρονια και το service  TOUS EINAI TO KALYTERO

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα με το Oneplus 7 Pro είναι το μέγεθος και το βάρος του, κατά τα άλλα το θεωρώ καλύτερο κινητό από το S10+

90hrz screen, faster charging, better battery life, cleaner and faster os, better software support, better cpu and gpu vs microsd slot, headphone jack, gorilla glass 6, lighter and better handling, ip68

Ισοπαλία θεωρώ τις κάμερες, λίγο πολύ ίδια αποδίδουν με ένα ελαφρύ προβάδισμα στο S10+, ειδικά λόγω καλύτερου Night mode.

Ούτε θεωρώ πλεονέκτημα την ασύρματη φόρτιση του S10+ γιατί αν έχεις την ταχύτητα φόρτισης του Oneplus 7 Pro ξεχνάς τα 15w φόρτισης της Samsung.

Για μένα το μεγάλυ μειονέκτημα του S10+ είναι η cpu του, καλός μεν ο exynos αλλά spandragon δεν είναι και είναι να βρίζεις την Samsung γιατί τον βάζει στα κινητά που πωλούνται στις USA αλλά στον υπόλοιπο κόσμο γιοκ..

Personal opinion φυσικά.

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.
15 ώρες πριν, music_lover είπε

.

Ούτε θεωρώ πλεονέκτημα την ασύρματη φόρτιση του S10+ γιατί αν έχεις την ταχύτητα φόρτισης του Oneplus 7 Pro ξεχνάς τα 15w φόρτισης της Samsung.

Αντε παλι με αυτο.

Η ασυρματη φορτιση δεν εχει σκοπο να αντικαταστησει την ενσυρματη.

Η ασυρματη φορτιση εχει σκοπο να μπορεις να φορτιστεις το κινητο καπου αλλου(πχ ξενοδοχειο,καταστημα που την υποστηριζει)χωρις να κουβαλας μαζι σου τον φορτιστη.

Επισης ετσι για την ιστορια να σου πω οτι το S10+ σε 30λεπτα φορτιζει μεχρι το 43% σε σχεση με το Oneplus που φορτιζει σε 30λεπτα μεχρι το 50%.

Δεν το λες και σουπερ ουαου απο πλευρας ταχυφορτισης.

Μονο της Huawei που φορτιζει σε 30λεπτα απο το μηδεν μεχρι κοντα το 65-70% ειναι αξια αναφορας ως ταχυφορτιση/υποδειγμα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, music_lover είπε

Δεν θα επαιρνα ποτε κινητο χωρις ασυρματη φορτιση,εχω να βαλω καλωδιο πανω απο 2 χρονια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αντε παλι με αυτο.

Η ασυρματη φορτιση δεν εχει σκοπο να αντικαταστησει την ενσυρματη.

Η ασυρματη φορτιση εχει σκοπο να μπορεις να φορτιστεις το κινητο καπου αλλου(πχ ξενοδοχειο,καταστημα που την υποστηριζει)χωρις να κουβαλας μαζι σου τον φορτιστη.

Επισης ετσι για την ιστορια να σου πω οτι το S10+ σε 30λεπτα φορτιζει μεχρι το 43% σε σχεση με το Oneplus που φορτιζει σε 30λεπτα μεχρι το 50%.

Δεν το λες και σουπερ ουαου απο πλευρας ταχυφορτισης.

Μονο της Huawei που φορτιζει σε 30λεπτα απο το μηδεν μεχρι κοντα το 65-70% ειναι αξια αναφορας ως ταχυφορτιση/υποδειγμα.

Που θα βρεις ασύρματο φορτιστή σε ξενοδοχείο ή κατάστημα? Εγώ δεν γνωρίζω τέτοια ξενοδοχεία ή καταστήματα.

Επίσης για την περίπτωση που ξέμεινες από μπαταρία και δεν έχεις τον φορτιστή σου υπάρχουν και μικρά powerbanks που σου κάνουν χαλαρά μια πλήρη φόρτιση μέσα σε λίγα λεπτά και δεν πιάνουν και χώρο.

Το S10+ φορτίζει 41% σε 30 λεπτά ενώ το Oneplus 7 Pro στο ίδιο χρόνο φτάνει τα 65%, ενώ το P30 Pro φτάνει τα 69%

Τεράστια διαφορά φόρτισης στα 10-20-30-40 λεπτά (βασικά τεράστια διαφορά σε όλη την διάρκεια την φόρτισης) και φυσικά στην 1 ώρα το OP7 PRO έχει φτάσει το 100% (όπως και το P30 Pro) ενώ το S10+ θέλει 1.40 λεπτά!

Ε δεν την λες και μικρή διαφορά!

Για την ασύρματη φόρτιση το S10+ θέλει πάνω από 2.5 ώρες..ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, music_lover είπε

Που θα βρεις ασύρματο φορτιστή σε ξενοδοχείο ή κατάστημα?

Στην Ελλαδα προφανως σε παρα πολυ λιγα/σπανια. Σε αλλες μεγαλυτερες χωρες της Ευρωπης,σιγουρα σε πολυ περισσοτερα.

Ουτως ή αλλως ειναι λιγο πολυ γνωστο οτι ειμαστε απο τις πιο αργες χωρες της Ευρωπης στην ενσωμάτωση νεων τεχνολογιων.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Στην Ελλαδα προφανως σε παρα πολυ λιγα/σπανια. Σε αλλες μεγαλυτερες χωρες της Ευρωπης,σιγουρα σε πολυ περισσοτερα.

Ουτως ή αλλως ειναι λιγο πολυ γνωστο οτι ειμαστε απο τις πιο αργες χωρες της Ευρωπης στην ενσωμάτωση νεων τεχνολογιων.

Ακόμα και να το είχαμε, προτιμώ ένα powerbank από το να αφήσω το κινητό επάνω σε μια βάση να φορτίζει σε κοινόχρηστο χώρο.

Αν ήταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου ή γενικά φυλαγμένο ναι αλλά με τόσους αετομάτιδες φοβάμαι! Εδώ σου τα κλέβουν επάνω από τα τραπέζια..

Δημοσ.

Στο εξωτερικο μεχρι και στα starbucks εχουν πανω σε τραπεζια ασυρματες βασεις φορτισης.

Επισης προφανως και δεν μιλαμε για σκηνικο να αφησεις το κινητο σου να φορτισει ειτε ασυρματα,ειτε ενσυρματα και εσυ να μην εισαι διπλα του,μην τρελαθουμε κιολας.

Δημοσ.

Θες εγγύηση ρε αδελφέ μου;

Αν ναι να παρεις το παπούτσι από τον τόπο σου ,εάν όχι πάρε ότι γουστάρεις πιο πολύ,και τα 2 είναι τέρατα.

Εγώ εκεί (Κίνα banggood gearbest κ.α ) πάνω από 100 ευρώ δε στέλνω.

Απλά τα πράγματα,δε πληρώνω με αγκαλιές αλλά με λεφτά,και πληρώνω μια πολυσύνθετη ηλεκτρονική συσκευή με ένα τσουβαλι αισθητήρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...