Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, η συγκεκριμένη τιμονιερα είναι παλιά, το ξέρω άλλα οι οδηγοί της ήτανε στο site της logitech, και ήτανε συμβατοί μέχρι και τα windows 10, δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν άλλο, αν την βάλω σκέτη την αναγνωρίζει κανονικά άλλα δεν έχει την δόνηση, μίλησα με την logitech άλλα η κυρία δεν ξέρω αν ήταν άσχετη άλλα οι οδηγοί όλοι που έστειλε δεν κάνουν λέει no device found  δεν την αναγνωρίζει, απλά θέλει το gamesoftwere για να έχει και την δόνηση 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Alexandros_D είπε

Αν δεν το έχεις δοκιμάσει. δοκίμασε και αυτό:

https://send.firefox.com/download/8e0fb1209b50aa10/#mPyAoY2IgWmjOu2iT8RrtA

να είσαι καλά ρε φίλε δούλεψε και την είδε και αμέσως,  από αγγελία την πήρα την τιμονιερα και επειδή δεν είχε το δισκάκι εε λέω θα βρω τους οδηγούς από την σελίδα της logi, δεν τους είχε παίρνω τηλέφωνο το σηκώνει μια κοπελίτσα λέει θα τους στείλω πάω σπίτι παίρνω την τιμονιερα τα βάζω ολα που έστειλε και ήτανε όλα άσχετα τι να πω ήτανε για ασύρματο ποντίκι gaming πληκτρολόγια ηχεία  μόνο για τιμονιερα δεν ήταν όλοι οι οδηγοί που έστειλε,  την έστειλα το όνομα του αρχείου μου είπε και ευχαριστώ και να πάρω την microsoft να βρει λύση  δηλαδή άμα ήτανε να ψάχνω μόνος μου η εξυπηρέτηση γιατί υπάρχει;  δεν ξέρω άλλα έχει χαλάσει πολύ η logitech. Πάντως αυτοί οι οδηγοί που βρήκες  είναι λίγο ποιο νέα έκδοση από αυτούς που βρήκα το βράδυ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panos0100 είπε

να είσαι καλά ρε φίλε δούλεψε και την είδε και αμέσως,  από αγγελία την πήρα την τιμονιερα και επειδή δεν είχε το δισκάκι εε λέω θα βρω τους οδηγούς από την σελίδα της logi, δεν τους είχε παίρνω τηλέφωνο το σηκώνει μια κοπελίτσα λέει θα τους στείλω πάω σπίτι παίρνω την τιμονιερα τα βάζω ολα που έστειλε και ήτανε όλα άσχετα τι να πω ήτανε για ασύρματο ποντίκι gaming πληκτρολόγια ηχεία  μόνο για τιμονιερα δεν ήταν όλοι οι οδηγοί που έστειλε,  την έστειλα το όνομα του αρχείου μου είπε και ευχαριστώ και να πάρω την microsoft να βρει λύση  δηλαδή άμα ήτανε να ψάχνω μόνος μου η εξυπηρέτηση γιατί υπάρχει;  δεν ξέρω άλλα έχει χαλάσει πολύ η logitech. Πάντως αυτοί οι οδηγοί που βρήκες  είναι λίγο ποιο νέα έκδοση από αυτούς που βρήκα το βράδυ

δεν γνωρίζω γιατί η logitech αφαίρεσε τους συγκεκριμένους drivers, πάντως πολύ κακώς έπραξε. Αφού όλα λύθηκαν μια χαρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε

δεν γνωρίζω γιατί η logitech αφαίρεσε τους συγκεκριμένους drivers, πάντως πολύ κακώς έπραξε. Αφού όλα λύθηκαν μια χαρά.

το θέμα ειναι οτι τωρα με τους οδηγους στο euro truck εχω θεμα με την ευαισθησία του τιμονιου, στριβει λιγο αποτομα ενω πριν βαλω τους οδηγους ητανε ακριβώς σα να οδηγας κανονικά, κοίταξα τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού η νεκρη γωνια ειναι ενταξει η μπαρα ειναι στην αρχη,  τωρα δεν ξερω απο το προγραμα του οδηγού αν εχει κατι,  δυστυχώς αμα  βγάλω τους οδηγούς δεν έχει δόνηση η τιμονιερα

Επεξ/σία από panos0100
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, panos0100 είπε

το θέμα ειναι οτι τωρα με τους οδηγους στο euro truck εχω θεμα με την ευαισθησία του τιμονιου, στριβει λιγο αποτομα ενω πριν βαλω τους οδηγους ητανε ακριβώς σα να οδηγας κανονικά, κοίταξα τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού η νεκρη γωνια ειναι ενταξει η μπαρα ειναι στην αρχη,  τωρα δεν ξερω απο το προγραμα του οδηγού αν εχει κατι,  δυστυχώς αμα  βγάλω τους οδηγούς δεν έχει δόνηση η τιμονιερα

Πολλοί έχουν αναφέρει ότι μέσα στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, γύρνας τον χειρισμό από Wheel (τιμονιέρα) σε Gamepad και είναι οκ το sensitivity

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε

Πολλοί έχουν αναφέρει ότι μέσα στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, γύρνας τον χειρισμό από Wheel (τιμονιέρα) σε Gamepad και είναι οκ το sensitivity

οκ ευχαριστω θα το κοιταξω αν ειναι

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Alexandros_D είπε

Δυστυχώς το δοκίμασα και με την επιλογή για χειριστήριο άλλα τίποτα, το ίδιο  θέλει την g29 δεν φτάνουν οι μοίρες γι αυτό γίνεται έτσι  το θετικό σε σχέση με άλλες τιμονιερες που είχα, είναι ότι μπορείς να  στρίψεις το τιμόνι ελεύθερα   σαν το κανονικό αμάξι,  ενώ οι άλλες τιμονιερες που είχα  γυρνούσε  μόνο του στο κέντρο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...