Balrog Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους.. δεν ξέρω κατά πόσο ο τίτλος είναι κατάλληλος. Παραβίασε σήμερα ένας άλλος οδηγός προτεραιότητα σε διασταύρωση (ερχόταν από αριστερά μου) και για να μην πέσει επάνω μου έκοψα απότομα δεξιά ρίχνοντας το δικό μου σε μια μάντρα. Υπάρχει καμία περίπτωση να με καλύψει η ασφαλιστική; Ο άλλος αναγνώρισε το σφάλμα του και κάναμε φιλική δήλωση. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία να μου δώσει καμιά συμβουλή;
bromiaris Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, Balrog είπε Υπάρχει καμία περίπτωση να με καλύψει η ασφαλιστική; Ο άλλος αναγνώρισε το σφάλμα του και κάναμε φιλική δήλωση. Ο ασφαλιστής σου τι σου είπε;;;;;
fredd0 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, Balrog είπε Καλησπέρα σε όλους.. δεν ξέρω κατά πόσο ο τίτλος είναι κατάλληλος. Παραβίασε σήμερα ένας άλλος οδηγός προτεραιότητα σε διασταύρωση (ερχόταν από αριστερά μου) και για να μην πέσει επάνω μου έκοψα απότομα δεξιά ρίχνοντας το δικό μου σε μια μάντρα. Υπάρχει καμία περίπτωση να με καλύψει η ασφαλιστική; Ο άλλος αναγνώρισε το σφάλμα του και κάναμε φιλική δήλωση. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία να μου δώσει καμιά συμβουλή; απο τη στιγμη που προκαλεσε ατυχημα, και το αναγνωρισε, φυσικα 1 1
Balrog Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν πήρα ακόμα τον ασφαλιστή γιατί είναι δύσκολοι καιροί και εκεί που έχει πάει η αστική μονάδα δεν είμαστε για τηλέφωνα.. (ΥΓ: Αυτό το σχόλιο ήταν χιουμοριστική απάντηση σε ένα προηγούμενο που φαίνεται ότι διαγράφηκε από τους διαχειριστές και έγραφε ότι κάνω οικονομία στο τηλέφωνο) Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από Balrog 2 1
GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 45 λεπτά πριν, Balrog είπε Καλησπέρα σε όλους.. δεν ξέρω κατά πόσο ο τίτλος είναι κατάλληλος. Παραβίασε σήμερα ένας άλλος οδηγός προτεραιότητα σε διασταύρωση (ερχόταν από αριστερά μου) και για να μην πέσει επάνω μου έκοψα απότομα δεξιά ρίχνοντας το δικό μου σε μια μάντρα. Υπάρχει καμία περίπτωση να με καλύψει η ασφαλιστική; Ο άλλος αναγνώρισε το σφάλμα του και κάναμε φιλική δήλωση. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία να μου δώσει καμιά συμβουλή; Άρα, ΔΕΝ ήρθαν να καταγράψουν τι έγινε ? 1
papoys1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 45 λεπτά πριν, Balrog είπε Καλησπέρα σε όλους.. δεν ξέρω κατά πόσο ο τίτλος είναι κατάλληλος. Παραβίασε σήμερα ένας άλλος οδηγός προτεραιότητα σε διασταύρωση (ερχόταν από αριστερά μου) και για να μην πέσει επάνω μου έκοψα απότομα δεξιά ρίχνοντας το δικό μου σε μια μάντρα. Υπάρχει καμία περίπτωση να με καλύψει η ασφαλιστική; Ο άλλος αναγνώρισε το σφάλμα του και κάναμε φιλική δήλωση. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία να μου δώσει καμιά συμβουλή; Αν δηλώσει ο άλλος ότι παραβίασε προτεραιότητα σε έκλεισε και για να αποφύγεις το ατύχημα έστριψες με αποτέλεσμα να τρακάρεις σε μάντρα γιατί να μην σε αποζημιώσει;;;;; Το θέμα είναι όμως τι θα δηλώσει ο άλλος;;; 1
GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 48 λεπτά πριν, Balrog είπε Καλησπέρα σε όλους.. δεν ξέρω κατά πόσο ο τίτλος είναι κατάλληλος. Παραβίασε σήμερα ένας άλλος οδηγός προτεραιότητα σε διασταύρωση (ερχόταν από αριστερά μου) και για να μην πέσει επάνω μου έκοψα απότομα δεξιά ρίχνοντας το δικό μου σε μια μάντρα. Υπάρχει καμία περίπτωση να με καλύψει η ασφαλιστική; Ο άλλος αναγνώρισε το σφάλμα του και κάναμε φιλική δήλωση. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία να μου δώσει καμιά συμβουλή; Για τι ζημιά μιλάμε ? 150€ ? 1
Balrog Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Όχι, δεν έχει έρθει ακόμη κανένας. Το έχω αφήσει στην άκρη του δρόμου όπως έμεινε. Είναι μεγάλη η ζημιά στο μπροστινό μέρος. Ναι, τα γράψαμε με τον άλλο στην φιλική δήλωση ότι παραβίασε και έκανα ελιγμό για να τον αποφύγω με αποτέλεσμα την πρόσκρουση. Αλά φοβάμαι μήπως έπρεπε να είχα τρακάρει για να αποζημιωθώ.
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 45 minutes ago, Balrog said: Καλησπέρα σε όλους.. δεν ξέρω κατά πόσο ο τίτλος είναι κατάλληλος. Παραβίασε σήμερα ένας άλλος οδηγός προτεραιότητα σε διασταύρωση (ερχόταν από αριστερά μου) και για να μην πέσει επάνω μου έκοψα απότομα δεξιά ρίχνοντας το δικό μου σε μια μάντρα. Υπάρχει καμία περίπτωση να με καλύψει η ασφαλιστική; Ο άλλος αναγνώρισε το σφάλμα του και κάναμε φιλική δήλωση. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία να μου δώσει καμιά συμβουλή; Επειδή είχα μια παρόμοια εμπειρία από την ανάποδη πριν από μερικά χρόνια (έκανα αναστροφή, δεν είδα τον άλλον, ο άλλος έριξε το αμάξι του σε μια μάντρα και σε ένα παρκαρισμένο), κάναμε φιλική και στην φιλική δήλωσα ότι φταίω. Το πράγμα πάει κάπως έτσι: 1) Αν δεν υπάρχει πρόσκρουση, κατά κανόνα οι ασφαλιστικές δεν αποζημιώνουν. 2) Μετά από πολύ πίεση, θα καταφέρεις να βγάλεις συνυπαιτιότητα 50-50. 3) Μετά από υπερβολικά πολύ πίεση και εφόσον έχεις καλή εικόνα και ασφαλιστή που να έρχεται από «δρόμο», ίσως καταφέρεις να ρίξεις την συνυπαιτιότητα. Εγώ την έφτασα στο 80-20 και ο άλλος μου ζήταγε να καλύψω από την τσέπη μου το 20% που πλήρωσε στο συνεργείο, πράγμα που εννοείται ότι δεν έκανα. Του είχα πει ότι αφού δεν βγάζουν 100% δική μου την ευθύνη, τότε να χρησιμοποιήσει την νομική κάλυψη, πράγμα που δεν θέλησε να κάνει γιατί θα έπαιρνε 2-3 χρόνια το δικαστήριο. 3 1
Balrog Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ Malthador! Κάτι τέτοιο φοβόμουν και εγώ, γι'αυτό άλλωστε έκανα και την ερώτηση στο forum. Το έχω ασφαλισμένο στην Interlife από online μεσίτες ασφαλίσεων. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις υποθέτω είναι που χρειάζεται να υπάρχει ασφαλιστικός πράκτορας - φυσικό πρόσωπο. Αυτή την ώρα δεν υπάρχει κατάλληλος εκπρόσωπος στους μεσίτες για να με κατευθύνει, μόνο για δήλωση ατυχήματος. Υποθέτω με την φιλική στο χέρι θα απευθυνθώ αύριο κατευθείαν στην Interlife. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από Balrog
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 16 minutes ago, Balrog said: Όχι, δεν έχει έρθει ακόμη κανένας. Το έχω αφήσει στην άκρη του δρόμου όπως έμεινε. Είναι μεγάλη η ζημιά στο μπροστινό μέρος. Ναι, τα γράψαμε με τον άλλο στην φιλική δήλωση ότι παραβίασε και έκανα ελιγμό για να τον αποφύγω με αποτέλεσμα την πρόσκρουση. Αλά φοβάμαι μήπως έπρεπε να είχα τρακάρει για να αποζημιωθώ. Ο κάνονας και η κοινή λογική λένε ότι «αν μπορείς να αποφύγεις ένα τρακάρισμα, το αποφεύγεις». Οπότε, όχι δεν θα έπρεπε να έχεις τρακάρει. 14 minutes ago, Balrog said: Ευχαριστώ Malthador! Κάτι τέτοιο φοβόμουν και εγώ, γι'αυτό άλλωστε έκανα και την ερώτηση στο forum. Το έχω ασφαλισμένο στην Interlife από online μεσίτες ασφαλίσεων. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις υποθέτω είναι που χρειάζεται να υπάρχει ασφαλιστικός πράκτορας - φυσικό πρόσωπο. Αυτή την ώρα δεν υπάρχει κατάλληλος εκπρόσωπος στους μεσίτες για να με κατευθύνει, μόνο για δήλωση ατυχήματος. Υποθέτω με την φιλική στο χέρι θα απευθυνθώ αύριο κατευθείαν στην Interlife. Δεν παίζει τόσο ρόλο το τι θα πει η δική σου ασφαλιστική, περισσότερο παίζει ρόλο η ασφαλιστική του άλλου. Αν πει η άλλη ότι δεν καλύπτει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει και πολλά η ασφαλιστική σου. 1
Balrog Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν παίζει τόσο ρόλο το τι θα πει η δική σου ασφαλιστική, περισσότερο παίζει ρόλο η ασφαλιστική του άλλου. Αν πει η άλλη ότι δεν καλύπτει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει και πολλά η ασφαλιστική σου. Ναι, το ανέφερα μιας και έχω την φιλική δήλωση και συνεπώς θα απευθυνθώ αρχικά στη δική μου. Δεν αποκλείεται όμως να με παραπέμψουν στου άλλου λόγω της ειδικής περίπτωσης.
dollyyy19 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 καλυτερα να τον καρφωνες.τωρα θα παρακαλας την ασφαλιστικη του να σε πληρωσει,ενω αν το καρφωνες,θα σε παρακαλουσε για διακανονισμο.περαν ολων των αλλων,αν παθαινες κατι με το ριξιμο στην μαντρα,εκει να δεις πως θα εκαναν τους κινεζους.......η περιπτωση σου σε αυτο το ατυχημα,ειναι αλλος ενας λογος για να φοραμε ζωνες....διοτι αν δεν φορας,προσπαθεις να αποφυγεις το ατυχημα παση θυσια................ 4
vasilllis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δυσκολα τα πραγματα.Φαντασου να καλυπτανε τετοια περιστατικα,ποσοι θα εκμεταλευοταν το "με εκλεισε και επεσα στο τοιχο" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα