gregory22 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η Ινδία ας ταίσει τα 500.000.000 πολίτες τους που δεν έχουν να φάνε και μετά το φεγγάρι 17 ώρες πριν, leonproniknidis είπε Καλησπέρα στην παρέα. Πολύ μπροστά οι Ινδοί. Μπράβο τους! Δεν τους φτάνουμε πουθενά. Εκτός την ανούσια κριτική και ότι δεν κοιτάζουμε τον καθρέπτη να δούμε τα δικά μας χάλια. Το χρήμα φίλε μου υπάρχει παντού αρκεί να σηκωθείς από την καρέκλα να το αρπάξεις. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα που έχει πολλές πηγές και πλούτο. Με τα λόγια δεν κάνουμε τίποτε. Μόνο τα έργα. Και αυτοί έχουν κάνει πολλά για να έχουν τόσο χρήμα. Εμείς θεωρώ ότι είμαστε οι άχρηστοι και όχι αυτοί. Συν είμαστε και ζηλιάρηδες εφόσον τους κατηγορούμε και κατακρίνουμε. Ζήσε στην Ινδία για 3 μέρες σε μια μεσοαστική οικογένεια.....θέλω να δω πως θα έρθεις κολυμπώντας στην άχρηστη Ελλάδα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από gregory22 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Τέτοιου είδους επιτεύγματα έχουν μόνο θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.
leonproniknidis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, gregory22 είπε Η Ινδία ας ταίσει τα 500.000.000 πολίτες τους που δεν έχουν να φάνε και μετά το φεγγάρι Ζήσε στην Ινδία για 3 μέρες σε μια μεσοαστική οικογένεια.....θέλω να δω πως θα έρθεις κολυμπώντας στην άχρηστη Ελλάδα. Δεν είπα άχρηστη την Ελλάδα. Τον Έλληνα κατηγορώ. Και όχι για την ψυχή του η το τι μπορεί να κάνει. Η Ινδία από ότι βλέπουμε στις ταινίες στα ντοκιμαντέρ κλπ είναι σκουπιδαριό. Οι Ινδοί όμως? Τι να τον κάνω τον πολιτισμό τα μπουζούκια και τον Ήλιο. Δεν λέω. Είναι τροφή για το μυαλό. Αλλά αρκεί αυτό για να συγκρίνουμε 2 χώρες? 18 ώρες πριν, ea6gka είπε Να εισαι σιγουρος οτι ο μεσος Ινδος αισθανεται πολυ υπερηφανος σημερα που η χωρα του εστειλε probe στο διαστημα, αυτο θα σκεφτεται οσο θα αφοδευει αμεριμνος κατω απο τα αστερια στη παραλια της Βομβαης, γιατι δεν εχει στο σπιτι του τουαλετα οπως και το 50 % του πληθυσμου της χωρας (ητοι 753.000.000 ψυχες). Αλλα ετσι ειναι, ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων. Κατα τα αλλα πολυ μπροστα οι Ινδοι, 1,5 δις πληθυσμος και οικονομια μεγεθους της Ιταλιας...εγω στη θεση σου θα ημουν πιο υπερηφανος για την Ελλαδιτσα μας... Όπως είπα και στο άλλο παλικάρι δεν κατηγορώ την Ελλάδα. Και αν μιλήσουμε για σκατά στους δρόμους και στις παραλίες προτιμώ τα ανθρώπινα παρά τα σκυλίσια. Το έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι τα κατοικίδια + τα αδέσποτα έχουν φτάσει σε μεγάλο αριθμητικό βαθμό έτσι? Όπως και να έχει. Δεν κατηγορώ την Ελλάδα. Τον Έλληνα κατηγορώ. 20 ώρες πριν, AtiX είπε Τότε μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί το χρήμα συγκεντρώνεται σε κάτι δεκαδικά του παγκόσμιου πληθυσμού... Όχι δεν μπορώ. Εσύ μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί έχουμε τόσο προχωρημένο μέσο όρο IQ σαν λαός και δεν έχουμε κάνει ποτέ τίποτε που να προσφέρει όχι στην ανθρωπότητα (θεωρώ ότι ποτέ δεν θα δούμε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα) αλλά έστω στους ίδιους της τους πολίτες?. Έστω και μια περηφάνια για κάτι που προσφέραμε. Είτε οικονομικά είτε ηθικά. Ποτέ. Δες τι έχουν κάνει οι Ινδοί. Και σαν τεχνολογία και σαν επιστήμονες. Εξέλιξη στην εξέλιξη. Εμείς τίποτε. Οι Ινδοί κατασκευάζουν δικά τους Ηλεκτρικά οχήματα για παράδειγμα. Εμείς ούτε καν εισαγωγή δεν κάνουμε. Συμφέροντα? Αμάθεια? Είμαστε οπισθοδρομικοί? Δεν ξέρω. Το αποτέλεσμα είναι έξω χρυσός και μέσα σκουριά. Για να μην πω την κανονική παροιμία και παρεξηγηθώ.
Aztec Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, leonproniknidis είπε Όπως είπα και στο άλλο παλικάρι δεν κατηγορώ την Ελλάδα. Και αν μιλήσουμε για σκατά στους δρόμους και στις παραλίες προτιμώ τα ανθρώπινα παρά τα σκυλίσια. Το έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι τα κατοικίδια + τα αδέσποτα έχουν φτάσει σε μεγάλο αριθμητικό βαθμό έτσι? Όπως και να έχει. Δεν κατηγορώ την Ελλάδα. Τον Έλληνα κατηγορώ. δεν μπορείς να φανταστείς τι συζητάμε … σε γενέθλια ο άλλος σκάβει την τούρτα με το βρώμικο χέρι του και μου λέει πάρε να φας … χμμμ του λέω δεν θέλω κάνω λίγο δίαιτα. Στον δρόμο ο άλλος μαγειρευει φαγητό εκτεθειμενο δίπλα από σκατά αγελάδας σε τηγάνι με ένα κιλό πουρί . Χμμμ απόλαυση Ό άλλος πουλάει χυμο από ζαχαροκάλαμο και έχει μονο ένα ποτήρι. Παει ο ενας πίνει το ξαναβάζει στην θέση του πάει ο άλλος πινει κτλ. Πήγαινε να δείς και θα καταλάβεις … η Ελλάδα είναι πολύ μπροστά … τουλ δεν πίνουμε στην καφετέρια όλοι από το ίδιο απλυτο ποτήρι λολ
leonproniknidis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Aztec είπε δεν μπορείς να φανταστείς τι συζητάμε … σε γενέθλια ο άλλος σκάβει την τούρτα με το βρώμικο χέρι του και μου λέει πάρε να φας … χμμμ του λέω δεν θέλω κάνω λίγο δίαιτα. Στον δρόμο ο άλλος μαγειρευει φαγητό εκτεθειμενο δίπλα από σκατά αγελάδας σε τηγάνι με ένα κιλό πουρί . Χμμμ απόλαυση Ό άλλος πουλάει χυμο από ζαχαροκάλαμο και έχει μονο ένα ποτήρι. Παει ο ενας πίνει το ξαναβάζει στην θέση του πάει ο άλλος πινει κτλ. Πήγαινε να δείς και θα καταλάβεις … η Ελλάδα είναι πολύ μπροστά … τουλ δεν πίνουμε στην καφετέρια όλοι από το ίδιο απλυτο ποτήρι λολ Το αποτέλεσμα μετράει. Όλα τα άλλα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα