Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για αγορά: καλό ασύρματο τηλέφωνο

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογω επαγγελματος μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι το το micro 4010 ειναι μακραν το καλυτερο ασυρματο που υπαρχει με πολλες εξτρα δυνατοτητες ενσωματομενες. τωρα αν θες να καλυψεις μεγαλη ακτινα τοτε παρε μαζι με το 4010 και τον repeater της siemens. ειναι αναμεταδοτης πανευκολος στην εγκατασταση του και αυξανει κατα πολυυυ την εμβελεια πλεον του 4010.

Δημοσ.

micro 4010 ειναι μακραν το καλυτερο ασυρματο

Μια χαζή ερώτηση: που μπορώ να το βρω το siemens? Εννοω να υπάρχει πιθανότητα να το βρω ετοιμαπαράδοτο, αλλιώς με παραγγελία ξέρω...

Και κάτι άλλο: είναι λίγο ακριβό ε...

Το βρηκα στο open24 γύρω στα 200ευρώ!

Θα μου πέιτε βέβαια ότι πληρώνει παίρνεις...

Δημοσ.

ego exo to panasonic kx-tcd707 isdn kai einai arketa kalo kai synegazetai apsoga me to netmod.

symfono omos oti h siemens einai pio poiotikh syskeyh alla sxedon dipla lefta.ego to phra apo plaisio kai den eixe thn prosfora me to allo akoustiko.pou mporo na bro ena tetoio akoustiko?xerei kanenas?

Δημοσ.

Παιδια εγω εχω ενα panasonic κουμπομενο στο netmode και δεν εχω κανενα προβλημα.μια χαρα δουλευει.Με την αναγνωριση του με ολα του.Εχει και ελληνικο μενου

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Siemens SL-100 το απόλυτο "πραγματικό" όπλο, μακριά από Panasonic, έχω αλλάξει 4 μοντέλα και όλα έβγαλαν πρόβληματα. Προσωπική γνώμη πάντα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...