Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για αγορά: καλό ασύρματο τηλέφωνο

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ασύρματο τηλέφωνο DECT, μάρκας siemens, panasonic, κλπ(επώνυμο), το οποίο να έχει μπαταρία λιθίου(όχι Νικελίου), με οικονομική τιμή, και να συνεργάζεται άψογα με το netmod version 50 της Intracom ?

Btw εχω ενα philips και ενώ υποστηρίζει αναγνωριση, αλλοτε δείχνει κι άλλοτε όχι-φταιει το Netmod φυσικα-αλλά ειναι και θεμα συμβατοτητας με συσκευη τηλεφωνου.

Δημοσ.

Εγω εχω ενα philips. Την έχει ρίξει την ποιότητα η Philips τα τελευταία χρόνια...

Μπαταρία λιθίου? Νetmod καλή συμβατότητα?

Δημοσ.

1) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΛΙΘΙΟΥ, μόνο NiCd και NiMH (τα πιο καλά).

2) Χρησιμοποιώ 2 ασύρματα, Panasonic στο σπίτι και Siemens στη δουλειά, όντως το Siemens είναι πιο ποιοτική κατασκευή και θα το προτείνω αν είναι για πολύ χρήση (πολύ καλοί χρόνοι αναμονής) μοντέλο SL100 τιμή περίπου 200€. Αλλιώς και το Panasonic καλό είναι μοντέλο ΚΧ-ΤCD455 τιμή περίπου 100€. Και τα 2 έχουν διετή εγγύηση :D.

Δημοσ.

to kalokairi phra to panasonic kx-tcd707 isn.pernei 2 aa ni-mh 1500 mah me poly megalh aytonomia peripou bdomada,kai enswmatwmwno isdn 64 modem(exei kai to kalwdio gia to laptop mesa).h bash shkwnei 8 akoustika kai 1 sta8ero,kai mporeis na milas metaxy tous xwris monades.tote ekane 200e.twra to eida sto plaisio me 150 kai dwro allo ena akoustiko.malon einai kalh periptwsh.to makro to exei twra 90+fpa me ena akoustiko omws.

yposthrizei oles tis yphresies tou isdn kai tis exei sto menou ka8ws epilogh 3 xrwmata fwtismou 08onhs,anoixth akroash to akoustiko..kai polla ala san kinhto.des to

Δημοσ.

Το Siemens 4010 Micro ειναι αψογο. Μεχρι τωρα(πανω απο 2 χρονια καθημερινης λειτουργιας)δεν εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα. Επισης εχει αψογη ποιοτητα ομιλιας. Αν τωρα θες ντε και καλα μπαταρια λιθιου μπορεις να αγορασεις μια τετοια για το κινητο Siemens S35i και να τη βαλεις στο ασυρματο. Εγω αυτο εχω κανει και λειτουργει αψογα στο προαναφερθεν διαστημα συν το οτι εχει μειωθει κατα πολυ το βαρος του(σε επιπεδο μικρου κινητου)λογω της ελαφρυτερης μπαταριας λιθιου. Α και με το netmod ουδεποτε μου εβγαλε προβλημα! Αψογη συνεργασια και απροβληματιστη αναγνωριση κλησης! Το συνιστω ανεπιφυλακτα!

Δημοσ.

Παντως οτι και να λεω για το 4010, αυτο, ολα τα υπολοιπα ασυρματα και πολλα κινητα, ωχριουν μπροστα σε αυτο που προσφατα ανακοινωσε η siemens!!! Ας ερθει κανεις να μου πει τωρα οτι τα Siemens δεν ειναι τα καλυτερα ασυρματα...Το βλεπω και το λιγουρευομαι!

Δημοσ.

Το Siemens 4010 Micro ειναι αψογο

μπαταρια λιθιου μπορεις να αγορασεις μια τετοια για το κινητο Siemens S35i και να τη βαλεις στο ασυρματο.

με το netmod ουδεποτε μου εβγαλε προβλημα!

Νομίζω είναι το τέλειο!

Δημοσ.

karib=> το micro καλό ακούγεται, κάπου στα 200€ έχει ψάξε αν το βρεις όμως γιατί είναι παλιότερο μοντέλο.

freelove=> Θεωρητικά όλα τα ασύρματα DECT (τα ψηφιακά) έχουν μέγιστη εμβέλεια 300μέτρα, αλλά πρακτικά εξαρτάται από τα εμπόδια που παρεμβάλλονται μεταξύ ακουστικού και βάσης καλό είναι η βάση να είναι κοντά σε παράθυρο και σε κάποιο σχετικά ψηλό σημείο, π.χ. άλλο να ναι σε ισόγειο και άλλο στον 4ο όροφο 1 πολυκατοικίας (much better) από κει και πέρα είναι και θέμα τύχης αν θα πιάνει καλά και μακριά...

Δημοσ.

αν το βρεις όμως γιατί είναι παλιότερο μοντέλο

Καμιά άλλη πρόταση αν δεν το βρω, που να παίρνει μπαταρία λιθίου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...