vrahneika Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Στις 2/11/2019 στις 8:53 ΜΜ, Mamalikos είπε Έχω στην κατοχή μου το iPhone Xr με 2 φυσικές σιμ. Λειτουργεί κανονικότατα φυσικά!!! Απαντήσεις στα ερωτήματα: 1.Ενας είναι πάλι ο κατάλογος επαφών αλλά μπορείς να επιλέξεις μεμονωμένα κάποια επαφή να γίνεται η κλήση από την συγκεκριμένη σιμ. 2.Ναι υπάρχει επιλογή κάθε φορά που κάνεις κλήση, προεπιλεγμένα φυσικά αλλά μπορείς και να αλλάξεις τελευταία στιγμή από την μια στην άλλη,εάν φυσικά είχες καλέσει από συγκεκριμένη σιμ παραμένει σε εκείνη. 3.Η κλήση γίνεται από τον αριθμό που πήρε την κλήση. Μας διαφωτισες πληρως!!! Ευχαριστουμε!!! Εχεις αγορασει εκδοση Κινας ή Χονγκ Κονγκ ???
Mamalikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Τίποτα παιδιά,και εγώ δεν ήξερα την ύπαρξη του, τυχαία το ανακάλυψα. Το μοντέλο που έχω είναι το Α2108 Πάντως παιδιά αν βρω το Samsung που ψάχνω ίσως να το πουλήσω το Xr, λόγω μέγεθος δεν μπορώ να το συνηθίσω! 1
mourlos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δεν μιλάς για επίσημο προϊόν!;!; @Mamalikos
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Ένα κουσούρι, για μένα σχετικά σημαντικό, είναι το γεγονός πως αν καλέσεις κάποιον μέσω Siri τότε δε καλεί απο τη γραμμή που έχεις προεπιλεγμένη για την επαφή αυτή αλλά απο τη default του κινητού γενικα. Κι αν είσαι όπως εγώ που έχω κάρτες διαφορετικής χώρας, η βλακεία της Apple σου κοστίζει λεφτά 😕
apri Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/12/2019 στις 10:48 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Ένα κουσούρι, για μένα σχετικά σημαντικό, είναι το γεγονός πως αν καλέσεις κάποιον μέσω Siri τότε δε καλεί απο τη γραμμή που έχεις προεπιλεγμένη για την επαφή αυτή αλλά απο τη default του κινητού γενικα. Κι αν είσαι όπως εγώ που έχω κάρτες διαφορετικής χώρας, η βλακεία της Apple σου κοστίζει λεφτά 😕 Δεν μπορείς να κανείς κάποιο shortcut? Και ορισε εκει ακριβως την επαφη π θες και πως να την φωναζεις και απο ποια καρτα. Η να πεις στην Siri καλεσε τον ταδε απο την ταδε καρτα? Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από apri
focused111 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Υπαρχει δυνατοτητα η φυσικη sim και η esim να ειναι διαφορετικων εταιριων? Πχ vodafone η μια, cosmote η αλλη? Επισης μπορω να απενεργοποιω οποια απο τις 2 θελω και να λειτουργει η αλλη κανονικα?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δε χρειάζεται να λειτουργούν και οι δύο σιμ ταυτόχρονα. Εχει κουμπι που μπορείς να την απενεργοποιήσεις. Οι δύο σιμ προφανώς θα είναι διαφορετικών εταιριών, εμένα είναι διαφορετικών χωρών μάλιστα 1
focused111 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Στις 1/2/2020 στις 7:36 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Δε χρειάζεται να λειτουργούν και οι δύο σιμ ταυτόχρονα. Εχει κουμπι που μπορείς να την απενεργοποιήσεις. Οι δύο σιμ προφανώς θα είναι διαφορετικών εταιριών, εμένα είναι διαφορετικών χωρών μάλιστα Thanks!
_filippos_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 έχει βρεθεί τρόπος να έχει το κάθε νουμερο το δικό του viber, whatsapp, signal ;
mobile_32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Στις 8/2/2020 στις 12:44 ΠΜ, focused111 είπε Thanks! Οποτε πχ αν βρεθείς σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας του εξωτερικού απλά ζητάς μια esim καρτοκινητά ?
flyer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δεν υποστηρίζουν όλες οι εταιρίες κινητης τηλεφωνίας esim.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Κι επίσης πολλές εταιρίες δίνουν e-sim στα συμβόλαια, όχι στο καρτοκινητο...
focused111 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, flyer είπε Δεν υποστηρίζουν όλες οι εταιρίες κινητης τηλεφωνίας esim. Αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα μονο η cosmote 38 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Κι επίσης πολλές εταιρίες δίνουν e-sim στα συμβόλαια, όχι στο καρτοκινητο... Μην παρεξηγηθω οτι κανω διαφημιση, αλλα μετα απο επικοινωνια που ειχα με cosmote επειδη το ψαχνω για τη συζυγο, δινει esim για καρτοκινητο. 10 ώρες πριν, mobile_32 είπε Οποτε πχ αν βρεθείς σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας του εξωτερικού απλά ζητάς μια esim καρτοκινητά ? Δεν γνωριζω για εξωτερικο δυστυχως
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Για τα εταιρίες εξωτερικού μιλούσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα