Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα κάποιος που χρησιμοποιεί  iphone με 2 SIM να μου απαντήσει αν μπορεί στα παρακάτω ερωτήματα:

1. Μπορείς να αντιστοιχήσεις οποιαδήποτε επαφή με οποιαδήποτε από τις 2 SIM;

2. Όταν καλέσεις από συγκεκριμένη SIM κάποια επαφή το θυμάται κατόπιν;

3. Όταν καλέσεις πίσω μια αναπάντητη κλήση από αριθμό που δεν υπάρχει στις επαφές, το κάνει από την SIM που αυτή κάλεσε ή από την προκαθορισμένη SIM για κλήσεις;

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
13 ώρες πριν, mourlos είπε

Έτσι μόνο ξέρω και όχι το κλασικό διπλό σιμ συσκευή 

Και η e-sim είναι SIM. Δεν έχει σημασία το είδος, αφού δεν ρωτάει για τη φυσική μορφή της sim αλλά τις δυνατότητές τους software πάνω στο dual SIM.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ Natural για το link, ήταν πολύ κατατοπιστικό και δείχνει ότι η Apple παρότι ασχολήθηκε τελευταία με Dual Sim το κατάφερε καλύτερα από κάτι άλλους που εδώ και χρόνια δεν δίνουν αυτές τις αυτονόητες δυνατότητες.

Παρόλα αυτά μπορεί κάποιος να τσεκάρει το Νο3 ερώτημα:

3. Όταν καλέσεις πίσω μια αναπάντητη κλήση από αριθμό που δεν υπάρχει στις επαφές, το κάνει από την SIM που αυτή κάλεσε ή από την προκαθορισμένη SIM για κλήσεις;

Επεξ/σία από maxxi
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπαρχει πελον dual sim iphone με δυο φυσικες sim. Απλα πωλουντια μονο στην αγορα της Κινας και του Χονγκ Κονγκ. 

Eιναι αραγε συμβΑτα με τα ελληνικα δικτυα??

Δημοσ.

Έχω στην κατοχή μου το iPhone Xr με 2 φυσικές σιμ.

Λειτουργεί κανονικότατα φυσικά!!!

Απαντήσεις στα ερωτήματα:

1.Ενας είναι πάλι ο κατάλογος επαφών αλλά μπορείς να επιλέξεις μεμονωμένα κάποια επαφή να γίνεται η κλήση από την συγκεκριμένη σιμ.

2.Ναι υπάρχει επιλογή κάθε φορά που κάνεις κλήση, προεπιλεγμένα φυσικά αλλά μπορείς και να αλλάξεις τελευταία στιγμή από την μια στην άλλη,εάν φυσικά είχες καλέσει από συγκεκριμένη σιμ παραμένει σε εκείνη.

3.Η κλήση γίνεται από τον αριθμό που πήρε την κλήση.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mamalikos είπε

Έχω στην κατοχή μου το iPhone Xr με 2 φυσικές σιμ.

Λειτουργεί κανονικότατα φυσικά!!!

Απαντήσεις στα ερωτήματα:

1.Ενας είναι πάλι ο κατάλογος επαφών αλλά μπορείς να επιλέξεις μεμονωμένα κάποια επαφή να γίνεται η κλήση από την συγκεκριμένη σιμ.

2.Ναι υπάρχει επιλογή κάθε φορά που κάνεις κλήση, προεπιλεγμένα φυσικά αλλά μπορείς και να αλλάξεις τελευταία στιγμή από την μια στην άλλη,εάν φυσικά είχες καλέσει από συγκεκριμένη σιμ παραμένει σε εκείνη.

3.Η κλήση γίνεται από τον αριθμό που πήρε την κλήση.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Τιποτα αδερφέ 

Αξιζει παντως,ημουν εγω τυχερός και το βρηκα στο eBay διότι δεν βρίσκεις ευκολα στην χώρα μας.

Νομιζω ειναι κατι που έλλειπε απο τα iPhone και πολλοι απορρίπτουν μονο και μονο για αυτο το λογω την εταιρία. 

Δημοσ.

Καποιο λιγκ τι ενοεις.

Για πληροφορίες στο επίσημο Site της Apple 

Για αγορα αυτο βγαινει ετσι μονο Hong Kong Κίνα κτλ. εκτος αν βρεις μεταχειρισμένο απο eBay  η απο εδω insomnia καποιος ειχε βαλει αγγελια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...