maxxi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Θα ήθελα κάποιος που χρησιμοποιεί iphone με 2 SIM να μου απαντήσει αν μπορεί στα παρακάτω ερωτήματα: 1. Μπορείς να αντιστοιχήσεις οποιαδήποτε επαφή με οποιαδήποτε από τις 2 SIM; 2. Όταν καλέσεις από συγκεκριμένη SIM κάποια επαφή το θυμάται κατόπιν; 3. Όταν καλέσεις πίσω μια αναπάντητη κλήση από αριθμό που δεν υπάρχει στις επαφές, το κάνει από την SIM που αυτή κάλεσε ή από την προκαθορισμένη SIM για κλήσεις; Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, mourlos είπε Δεν υπάρχει iOS συσκευή με διπλή σιμ say what??? https://support.apple.com/el-gr/HT209044
bbbb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Ακριβώς. Μια κανονική και μια e-sim που προς το παρόν υποστηρίζει μόνο η Cosmote στην Ελλάδα
mourlos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, natural_sgf είπε say what??? https://support.apple.com/el-gr/HT209044 Έτσι μόνο ξέρω και όχι το κλασικό διπλό σιμ συσκευή
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, mourlos είπε Έτσι μόνο ξέρω και όχι το κλασικό διπλό σιμ συσκευή Και η e-sim είναι SIM. Δεν έχει σημασία το είδος, αφού δεν ρωτάει για τη φυσική μορφή της sim αλλά τις δυνατότητές τους software πάνω στο dual SIM.
maxxi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ Natural για το link, ήταν πολύ κατατοπιστικό και δείχνει ότι η Apple παρότι ασχολήθηκε τελευταία με Dual Sim το κατάφερε καλύτερα από κάτι άλλους που εδώ και χρόνια δεν δίνουν αυτές τις αυτονόητες δυνατότητες. Παρόλα αυτά μπορεί κάποιος να τσεκάρει το Νο3 ερώτημα: 3. Όταν καλέσεις πίσω μια αναπάντητη κλήση από αριθμό που δεν υπάρχει στις επαφές, το κάνει από την SIM που αυτή κάλεσε ή από την προκαθορισμένη SIM για κλήσεις; Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από maxxi
vrahneika Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Υπαρχει πελον dual sim iphone με δυο φυσικες sim. Απλα πωλουντια μονο στην αγορα της Κινας και του Χονγκ Κονγκ. Eιναι αραγε συμβΑτα με τα ελληνικα δικτυα??
Mamalikos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Έχω στην κατοχή μου το iPhone Xr με 2 φυσικές σιμ. Λειτουργεί κανονικότατα φυσικά!!! Απαντήσεις στα ερωτήματα: 1.Ενας είναι πάλι ο κατάλογος επαφών αλλά μπορείς να επιλέξεις μεμονωμένα κάποια επαφή να γίνεται η κλήση από την συγκεκριμένη σιμ. 2.Ναι υπάρχει επιλογή κάθε φορά που κάνεις κλήση, προεπιλεγμένα φυσικά αλλά μπορείς και να αλλάξεις τελευταία στιγμή από την μια στην άλλη,εάν φυσικά είχες καλέσει από συγκεκριμένη σιμ παραμένει σε εκείνη. 3.Η κλήση γίνεται από τον αριθμό που πήρε την κλήση. 1
maxxi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Mamalikos είπε Έχω στην κατοχή μου το iPhone Xr με 2 φυσικές σιμ. Λειτουργεί κανονικότατα φυσικά!!! Απαντήσεις στα ερωτήματα: 1.Ενας είναι πάλι ο κατάλογος επαφών αλλά μπορείς να επιλέξεις μεμονωμένα κάποια επαφή να γίνεται η κλήση από την συγκεκριμένη σιμ. 2.Ναι υπάρχει επιλογή κάθε φορά που κάνεις κλήση, προεπιλεγμένα φυσικά αλλά μπορείς και να αλλάξεις τελευταία στιγμή από την μια στην άλλη,εάν φυσικά είχες καλέσει από συγκεκριμένη σιμ παραμένει σε εκείνη. 3.Η κλήση γίνεται από τον αριθμό που πήρε την κλήση. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Mamalikos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Τιποτα αδερφέ Αξιζει παντως,ημουν εγω τυχερός και το βρηκα στο eBay διότι δεν βρίσκεις ευκολα στην χώρα μας. Νομιζω ειναι κατι που έλλειπε απο τα iPhone και πολλοι απορρίπτουν μονο και μονο για αυτο το λογω την εταιρία.
mobile_32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιο link για τη dula sim σε iPhone ? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από mobile_32
Mamalikos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Καποιο λιγκ τι ενοεις. Για πληροφορίες στο επίσημο Site της Apple Για αγορα αυτο βγαινει ετσι μονο Hong Kong Κίνα κτλ. εκτος αν βρεις μεταχειρισμένο απο eBay η απο εδω insomnia καποιος ειχε βαλει αγγελια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα