nikolees Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Με ενδιαφέρει η αγορά με τιμολόγιο του άρθρου όποτε ψάχνω μαγαζί εύκολο στη διαδικασία μιας και θέλω να το πάρω για δώρο μέχρι τη Δευτέρα. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 170 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; ελλαδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης;- 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;οχι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Viber, browsing .
kp1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Στα λεφτά που βάζεις μια καλή επιλογή είναι το xiaomi redmi note 7 4/128
KRITH Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 TO samsung A40 έχω δοκιμάσει και αξίζει τα λεφτά του
saruman123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, nikolees είπε Με ενδιαφέρει η αγορά με τιμολόγιο του άρθρου όποτε ψάχνω μαγαζί εύκολο στη διαδικασία μιας και θέλω να το πάρω για δώρο μέχρι τη Δευτέρα. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 170 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; ελλαδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης;- 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;οχι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Viber, browsing . Αν μπορείς κοίτα το Galaxy A50 από κάποιο Σκρουτζάδικο/Best Price. Αλλά η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από saruman123
d4mage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Για καταστήματα που κόβουν απευθείας τιμολόγιο εάν βρεις το τηλέφωνο που σε ενδιαφέρει στείλε να σου πω.
ad276 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 18 ώρες πριν, kp1 είπε Στα λεφτά που βάζεις μια καλή επιλογή είναι το xiaomi redmi note 7 4/128 Με το ιδιομορφο λειτουργικο και την ελλειπη εγγυηση σκροτζαδικου.Να τα λεμε ολα....... 21 ώρες πριν, nikolees είπε Με ενδιαφέρει η αγορά με τιμολόγιο του άρθρου όποτε ψάχνω μαγαζί εύκολο στη διαδικασία μιας και θέλω να το πάρω για δώρο μέχρι τη Δευτέρα. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 170 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; ελλαδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης;- 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;οχι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Viber, browsing . Nokia 5.1 plus εξαιρετικο τηλεφωνο....η motorolla one με 4/64 gb.....
nikolees Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Είμαι ανάμεσα σε redmi note και Samsung. Το ένα με τραβάει για τα specs και το άλλο για την εγγύηση.
skar1983 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 47 λεπτά πριν, nikolees είπε Είμαι ανάμεσα σε redmi note και Samsung. Το ένα με τραβάει για τα specs και το άλλο για την εγγύηση. Redmi note θα σου πω , με έχει βολεψει το miui. Samsung δεν μου αρέσει το λειτουργικό τους. Τώρα για εγγύηση από τη στιγμή που έχεις απόδειξη,έχεις και εγγύηση ,δες κάποιο Σκρουτζ μαγαζί με καλές αξιολογήσεις ,δεν το παίρνεις και από Κίνα .
saruman123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 38 λεπτά πριν, skar1983 είπε Τώρα για εγγύηση από τη στιγμή που έχεις απόδειξη,έχεις και εγγύηση ,δες κάποιο Σκρουτζ μαγαζί με καλές αξιολογήσεις ,δεν το παίρνεις και από Κίνα . Δεν είναι έτσι στα Xiaomi. Μετρημένα είναι τα καταστήματα(2-3) που έχουν δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος με δικό τους service για να μην πάμε Κίνα.
nikolees Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, saruman123 είπε Δεν είναι έτσι στα Xiaomi. Μετρημένα είναι τα καταστήματα(2-3) που έχουν δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος με δικό τους service για να μην πάμε Κίνα. Βρήκα το note 7 xiaomi στα mediamarkt στα 250 . Με την προωθητική των yellows και τιμολόγιο πάει στα 160 περίπου. Μάλλον αυτό θα πάρω. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από nikolees 1
saruman123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, nikolees είπε Βρήκα το note 7 xiaomi στα mediamarkt στα 250 . Με την προωθητική των yellows και τιμολόγιο πάει στα 160 περίπου. Μάλλον αυτό θα πάρω. Εκεί έχεις διετή εγγύηση αντιπροσωπείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα