Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Ειμαι φοιτητης στο πολυτεχενιο Κρητης ως ηλεκτρολογος μηχανικος και μηχανικος υπολογιστων!Παραλληλα δουλευω σε μια οικογενειακη επιχειρηση(ψιλικατζιδικο) και εκει εχω πολυ ελευθερο χρονο...Θελω να ασχοληθω επαγγελματικα με τον προγραμματισμο (και συγκεκριμενα προγραμματισμο software υπολογιστη) και αργοτερα μετα απο καμποσα χρονια εμπειριας ισως να βρω καμια εργασια μεσω ιντερνετ...εχω διαβασει καμποσο c(βιντεακια του ψουνη και ασκησεις απο w3resource) και επειδη η σχολη μου εχει ελαχιστο προγραμματισμο ψαχνω να βρω υλικο ειτε για c ειτε για καποια αλλη γλωσσα προγραμματισμου να συνεχισω το διαβασμα...το ξερω οτι υπαρχουν αντιστοιχα αρθρα αλλα δεν βρηκα κατι αντιστοιχο με αυτο που ψαχνω....συνεχιζω με c? αλλαζω γλωσσα? και υλικο θα βρω απο ιντερνετ ή να ψαξω καποιο συγκεκριμενο βιβλιο?

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να μείνει με C και να πίασεις C# αργότερα ή Java.  Αυτα είναι αρκετά απο μόνα τους να σου δώσουν μια καλή αρχή σε αυτό που ψάχνεις!

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Γνώμη μου είναι να μείνει με C και να πίασεις C# αργότερα ή Java.  Αυτα είναι αρκετά απο μόνα τους να σου δώσουν μια καλή αρχή σε αυτό που ψάχνεις!

Οποτε συνεχιζω με c? Με υλικο που βρισκω απο google? Ή να ψαξω συγκεκριμενα βιβλια ή κατι αντιστοιχο?

Δημοσ.

Το Α και το Ω είναι να μάθεις την λογική του προγραμματισμού. Όταν μάθεις την λογική θα μπορείς να μεταπηδάς από γλώσσα σε γλώσσα. Αυτό στο λέω γιατί είναι δύσκολο να καταφέρεις να συνδυάσεις την εταιρεία που θα εργασθείς με τις γλώσσες που ξέρεις. Κάθε εφαρμογή (web, mobile, android, ios κτλ) χρησιμοποιεί διαφορετική γλώσσα προγραμματισμού.   

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...