papavales Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, apos είπε Μην είσαι τέτοιος! Το μισό forum στο έχει ζητήσει!!!1! Τσιμπάει σήμερα, έπρεπε να φέρω περισσότερο δόλωμα.
apos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δεν πειράζει, έφερες το χιούμορ σου, καλό είναι και αυτό
papavales Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μου φτάνει που απέκτησε νόημα η μέρα σου με το σχόλιο μου. You welcome.
apos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Στις 24/7/2019 στις 6:18 ΠΜ, papavales είπε Μου φτάνει που απέκτησε νόημα η μέρα σου με το σχόλιο μου. You welcome. Άχου το... Τουλάχιστον όταν ειρωνεύεσαι, να φροντίζεις τα... Αγγλικά που χρησιμοποιείς να είναι στοιχειωδώς σωστά <3
papavales Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, apos είπε Άχου το... Τουλάχιστον όταν ειρωνεύεσαι, να φροντίζεις τα... Αγγλικά που χρησιμοποιείς να είναι στοιχειωδώς σωστά ❤️ Εκ παραδρομής ξέχασα το "are" και το έκανες βάση της απάντησης σου, καλά τα παρατάω γιατί μάλλον είσαι παιδάκι.
apos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 12 ώρες πριν, papavales είπε Εκ παραδρομής ξέχασα το "are" και το έκανες βάση της απάντησης σου, καλά τα παρατάω γιατί μάλλον είσαι παιδάκι Κοιτάζω τις άλλες απαντήσεις σου και έχεις δίκιο, είχα... πολλές ευκαιρίες να απαντήσω σε κάτι σοβαρό. Όπως αυτό με το δόλωμα. World class απάντηση, όχι για τίποτα παιδάκια. Όταν ειρωνεύεσαι, κάθε λάθος μοιάζει αστείο, άστειε τύπε. Θα έπρεπε να το ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα