Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα διαμέρισμα στον Πύργο. Έκοψα το ρέυμα σε αυτό τον Ιανουάριο του 2018. Μου ήρθε λογαριασμός τον Μάιο του 2019 όπου είχε να πληρώσω τα Δημοτικά Τέλη (18,99*9=170,91) και μου έκανε και συμψηφισμό με την εγγύηση 60ευρώ.  Μου ήρθε και ξανά λογαριασμός τώρα με υπόλοιπο 129,9 και μαζί μια άλλη επιστολή που με υποχρέωνε να πληρώσω το ποσό αυτό και ότι αν δεν το πληρώσω θα πάει στο νομικό τμήμα!! Ξέρει κανένας γιατί μου ζητάνε τα δημοτικά τέλη?

Δημοσ.

Το ότι έκοψες το ρεύμα δεν σημαίνει οτι απαλλάσσεται και από τα δημοτικά τέλη. Θα έπρεπε όταν έκανες την διακοπή να ενημερώσεις και τον δήμο ότι το διαμέρισμα είναι κενό και δεν ηλεκτροδοτείται. Πρέπει να επικοινωνήσεις με τον δημο σχετικά. Κάθε δήμος έχει διαφορετική πολιτική όσο αφορά τα δημοτικά τέλη.

Δημοσ.
Στις 22/7/2019 στις 12:21 ΜΜ, user33655 είπε

Έχω ένα διαμέρισμα στον Πύργο. Έκοψα το ρέυμα σε αυτό τον Ιανουάριο του 2018. Μου ήρθε λογαριασμός τον Μάιο του 2019 όπου είχε να πληρώσω τα Δημοτικά Τέλη (18,99*9=170,91) και μου έκανε και συμψηφισμό με την εγγύηση 60ευρώ.  Μου ήρθε και ξανά λογαριασμός τώρα με υπόλοιπο 129,9 και μαζί μια άλλη επιστολή που με υποχρέωνε να πληρώσω το ποσό αυτό και ότι αν δεν το πληρώσω θα πάει στο νομικό τμήμα!! Ξέρει κανένας γιατί μου ζητάνε τα δημοτικά τέλη?

O δήμος σου χρεώνει ακόμα τα δημοτικά τέλη όπως σου είπαν, όχι η ΔΕΗ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το οτι έστειλε λογαριασμό η ΔΕΗ δεν έχει να κάνει με τα δημοτικά τέλη, αυτά υπολογίζονται έτσι κι αλλιώς, η ΔΕΗ έστειλε τον τελικό λογαριασμό αφού όταν διακόψεις πρέπει να περάσει άνθρωπος να μετρήσει τι καταναλώθηκε και να πληρωθεί αυτό, εκεί σου βάζουν και τα τρέχοντα δημοτικά τέλη, προφανώς αυτοί είτε δεν πέρασαν να μετρήσουν είτε το έκαναν των αγίων ανήμερα και σου στέλνουν τον λογαριασμό τώρα.

Τώρα για τον δήμο, δυστυχώς η διακοπή του ρεύματος δεν συνεπάγει απαλλαγή από τα τέλη, πρέπει να ενημερώσεις τον δήμο σου και να τα πληρώσεις ξεχωριστά στον δήμο, ελάχιστοι το κάνουν φυσικά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, αν σε εντοπίσουν θα σου χρεώσουν όλα τα τέλη μέχρι 5 χρόνια πίσω.

15 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Πρώτη φορά το ακούω αυτό . Έχω ένα σπίτι στο χωριό με κομμένο το ρεύμα 20 χρόνια.θα μου έρθει να πληρώσω δημοτικά τέλη κανένα εκατομμύριο;

Ναι αν σε εντοπίσουν σε έλεγχο, χρέωση και με τόκο.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Πρώτη φορά το ακούω αυτό . Έχω ένα σπίτι στο χωριό με κομμένο το ρεύμα 20 χρόνια.θα μου έρθει να πληρώσω δημοτικά τέλη κανένα εκατομμύριο;

Αν είναι τόσο μεγάλο όσο τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, μπορεί και να έχεις χρεωθεί τόσα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πόσα ίδια θέματα άνοιξες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...