ilias78 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Αγόρασα πριν 2 βδομάδες περίπου ένα Samsung a40. Μου έβγαλε να κάνω ενημέρωση της έκδοσης όπως κ έκανα μετά από κάποιες μέρες. Διαπίστωσα όμως ότι με την νέα έκδοση ή μπαταρία καταναλώνεται πιο γρήγορα κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω στην αρχική του έκδοση, πριν δηλαδή το update?
zx1234r Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Νομίζω δεν υποστηρίζεται κάτι τέτοιο επίσημα από τη Samsung. Ανεπίσημα μπορείς αλλά βγαίνει εκτός εγγύησης. Μπορείς να το πας σε ένα service Samsung και να στο κάνουν οι ίδιοι η να σου πουν αν γνωρίζουν το θέμα και αν πρόκειται να βγάλουν update 1
saruman123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Νομίζω δεν υποστηρίζεται κάτι τέτοιο επίσημα από τη Samsung. Ανεπίσημα μπορείς αλλά βγαίνει εκτός εγγύησης. Μπορείς να το πας σε ένα service Samsung και να στο κάνουν οι ίδιοι η να σου πουν αν γνωρίζουν το θέμα και αν πρόκειται να βγάλουν update Στο service δεν κάνουν downgrade αλλά μόνο update. 1 ώρα πριν, ilias78 είπε Αγόρασα πριν 2 βδομάδες περίπου ένα Samsung a40. Μου έβγαλε να κάνω ενημέρωση της έκδοσης όπως κ έκανα μετά από κάποιες μέρες. Διαπίστωσα όμως ότι με την νέα έκδοση ή μπαταρία καταναλώνεται πιο γρήγορα κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω στην αρχική του έκδοση, πριν δηλαδή το update? Περιμένεις την καινούργια ενημέρωση. Επίσης αφού έκανες ενημέρωση κάνε ένα backup και κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έτσι με τον καιρό πίστευω ότι θα στρώσει η μπαταρία. 1
ilias78 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μίλησα με Samsung κ μου είπαν ακριβώς αυτά που έγραψε ο surman από πάνω. Οπότε θα κάνω μια επαναφορά κ ποτέ ξανά update
chios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Ποτέ ξανά update για ποιο λόγο;; τα update επιβάλλεται να τα κάνουμε εκτός και θες να έχεις ένα τρύπιο τηλέφωνο χωρίς security patch.
ilias78 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Γιατί κ στο προηγούμενο κινητο που ειχα κ εκανα, ειχα παλι θεματα με τη μπαταρία. Βέβαια τότε δεν το έψαξα.
chios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Ίσος να μην έκατσε καλά η αναβάθμιση και με μια επαναφορά να στρώσει, μπορεί στο επόμενο update επίσης να στρώσει. το Α40 έχει μικρή μπαταρία μην περιμένεις και πολλά αν θες μπαταρία κοιτάς 4000mah και πάνω.
ilias78 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Το ξέρω ότι η μπαταρία του δεν είναι μεγάλη (3100mah) αλλά μετά το update κάνει νούμερα (τελειώνει πιο γρηγορα). Θα δοκιμάσω με την επαναφορά αν κ βαριέμαι να τα ξανά περάσω όλα πάλι.
saruman123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, ilias78 είπε Το ξέρω ότι η μπαταρία του δεν είναι μεγάλη (3100mah) αλλά μετά το update κάνει νούμερα (τελειώνει πιο γρηγορα). Θα δοκιμάσω με την επαναφορά αν κ βαριέμαι να τα ξανά περάσω όλα πάλι. Για να μην τα περάσεις όλα σου είπα κάνε ένα backup πρώτα. Το Smart Switch νομίζω κάνει.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Mια χαρα ειναι τα update συνηθως. Απλως συνισταται να κανουμε clean install για να μην εχουμε δυσλειτουργιες. Και δυσλειτουργιες δλδ να εχουμε, με ενα Hard Reset συνηθως στρωνουν ολα.
ilias78 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Λοιπόν μου έβγαλε πάλι νέα ενημέρωση την οποία όταν το είδα είχε ξεκινήσει να την κατεβάζει. Η μόνη επιλογή που δίνει είναι να κάνω παύση της ληψης. Όχι ακύρωση. Συν ότι έχει μείνει το εικονίδιο στην γραμμή εργασιών για παύση της λήψης. Υπάρχει τρόπος να διαγραφεί ότι κατέβασε κ να σβήσει το εικονίδιο? Δεν θέλω να κάνω το update Γιατί το συγκεκριμένο είναι άσκοπο (ενημέρωση για κάποιο app άλλων χωρών)
saruman123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, ilias78 είπε Λοιπόν μου έβγαλε πάλι νέα ενημέρωση την οποία όταν το είδα είχε ξεκινήσει να την κατεβάζει. Η μόνη επιλογή που δίνει είναι να κάνω παύση της ληψης. Όχι ακύρωση. Συν ότι έχει μείνει το εικονίδιο στην γραμμή εργασιών για παύση της λήψης. Υπάρχει τρόπος να διαγραφεί ότι κατέβασε κ να σβήσει το εικονίδιο? Δεν θέλω να κάνω το update Γιατί το συγκεκριμένο είναι άσκοπο (ενημέρωση για κάποιο app άλλων χωρών) Όχι από την στιγμή που επιλέγεις να κάνεις την ενημέρωση περιμένεις να κατέβει. Για να μην γίνει ενημέρωση πρέπει να μην πατήσεις την λήψη ή από τις ρυθμίσεις να μην γίνεται αυτόματη εγκατάσταση ή ενημέρωση (όπως το λέει).
chios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Άσε την να γίνει μπορεί να διορθωθεί και το θέμα με την μπαταρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα