Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα καινούργιο ψυγείο LG full no frost (GTB574PZHZD) αγορασμενο πριν 2 μέρες, στο οποίο φαίνεται να δουλεύει κανονικά αλλά το πρόβλημα είναι, η κατάψυξη βγάζει κάποιο πάγο. Έχω ελέγξει το λάστιχο της πόρτας και είναι είναι μια χαρά οπότε δεν ξέρω που οφείλετε το πρόβλημα... Αυτό είναι δεύτερο ψυγείο που παρέλαβα, που και το πρώτο ψυγείο έβγαλε το ίδιο πρόβλημα! Τώρα τι να κάνω πριν καλέσω τεχνικό? Εδώ είναι φωτο.IMG_20190722_000512-3000x2250.thumb.jpg.9c49e50117c799c2644f9106c5eb91d7.jpg

Δημοσ.

Για τέτοια θέματα και εφόσον είναι 2 ημερών, το πρώτο που κάνεις ειναι να κοιτάξεις το manual αν αναφέρει κάτι σχετικό και μετέπειτα καλείς το customer support της εταιρείας. Αν δεν κάνεις κάτι λάθος στη διαδικασία, τοτε εξετάζεις το ενδεχόμενο βλάβης. 

Tip : Τα πράγματα που βάζεις στην κατάψυξη ειναι σφραγισμένα; Πχ το δοχείο για παγάκια ειναι ανοιχτό στην πάνω πλευρά ή εχει καπακι;

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, grgamer345 είπε

Αυτό είναι δεύτερο ψυγείο που παρέλαβα, που και το πρώτο ψυγείο έβγαλε το ίδιο πρόβλημα! Τώρα τι να κάνω πριν καλέσω τεχνικό?

Αφού είναι το δεύτερο ψυγείο με το ίδιο πρόβλημα και το πρώτο ψυγείο προφανώς στο αντικατέστησαν… τότε τι παραπάνω θα σου πουν εδώ μέσα???

Εσύ γνωρίζεις περισσότερα από όλους μας, γιατί το ξανά έκανες τουλάχιστον μια φορά…!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...